ya da aromalı olanları kulanabilirsiniz kızlar şeftalili yeşil çay mükemmel..geçen gün yaseminli kullandım onu da sevdim
Ben şeftalili lipton form içiyorum güzel;ama karışık bitki çayı yeşil çay hiç yok içinde..Yeşil çayın böyle çeşitlisini de görmedim hiç görsem alırım belki onu da denememiş olmayayım die kafamçokkarıştı
gingkolu veya tarçınlı karanfilli yeşilçayı tavsiye edebilirim. ikisi de çok güzel. yeşilçayın o kötü kokusu yok bunlarda .
Tombişim sen de boş gezenin boş kalfası olaraktan sürekli burdasın sanırım kaydirigubbakcemile5 Bendensin aklinialirimsmile
Ne olsun canım hava sıcak kilo bı iner bı çıkar relg donemi diye herhalde bilmiyorumkismile
Allah diğer fazlalıklarımızın başına da aynı sonu versin inşallah inşallah :Saruboceq:
Kolay gelsin yavruum..Kocaman aldık öpücüğünü,kocaman karşılık verdik :1hug:
Tombişim sen de boş gezenin boş kalfası olaraktan sürekli burdasın sanırım kaydirigubbakcemile5 Bendensin aklinialirimsmile
ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama
GünaydınlaRR!!Gün itibariyle 85.3 kiloyumm bayanssulusmile Gitsin kilolalaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
Evi yeniliyoruz zemuszemus Fayans seçtik sengözlerimebaksanab Mutfak yeşil,banyo lila,balkon mavi-gri boshayallersmile Ah bir bitse..
ya da aromalı olanları kulanabilirsiniz kızlar şeftalili yeşil çay mükemmel..geçen gün yaseminli kullandım onu da sevdim
ama ben birazdan yine ingilizce kursuma gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?