Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ya ben tesekkur ederim asil benim icin geldigin icin bende senin icin hergun 5g 5 kilo topigine bakiyordum seninle yazabilim diye.

canim ya ben tesekkur ederim asil benim icin geldigin icin bende senin icin hergun 5g 5 kilo topigine bakiyordum seninle yazabilim diye.

canımsın yaa opuyorumnanaktan 5günde 5 kilo bize hiç bir yarar sağlamadı hatta ben keşke yapmasaydım bile dedim..oraya takılmamın tek karı seninle tanışmak oldu sositososito

Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan opemmi kaydirigubbakcemile3 Deliligim tuttu bugun afedersiniz kafamçokkarıştı

Hg cnmmm a.s.
Ne var ne yok? Ne var ne cok? Hersey yolunda mi bakem?

iyidir be çıtırcık olumunekankayizsmile

aynen devam

gerçi bugün porsiyonlarım küçük olsa bile yediklerimin kalorisi yüksek olduğu için bir şeye varamadı :a015:

ama olsun pes etmek yok

benimde büyük gün yarın

yarın tartılıcammmmmmmmm:Saruboceq:

ne guzel iste hep ogrenci kalmak varmis ya cok severdim okulu kizima hamile kaldiktan sonra biraktim ben okulu esim hala okuyor.okumak herzaman iyidir.sen okursan ilerde evlatlarinada cok faydan olur.mesela benim oglusum bu sene sinif atladi ablasi okadar gurur duydum ki allah herkese nasip etsin.

yarın büyük gün tabi...:lepi: umarım beklediğinden daha da fazla kilo vermiş olursun :Saruboceq:

Olsun be cnm, kalori hesaplama ii degil bence, istedigini yemelisin ki tatli krizleri gelmesin. Ama cok az olmasi sartiyla tabi.
Hadi hayirlisi, insallah vermissindir :Saruboceq:
Takipdeyim haberin ola aklinialirimsmile

canımsın yaa opuyorumnanaktan 5günde 5 kilo bize hiç bir yarar sağlamadı hatta ben keşke yapmasaydım bile dedim..oraya takılmamın tek karı seninle tanışmak oldu sositososito

aynen canim 1 kilo icin degmedi ki oda hemen geri yapismisti.ama karsiliginda mukemmel bir arkadas kazandim sonuc olarak degdi yani!

Kizlar cidden sohbetinize doyum olmuyo ama Leslie hatun beklerrrrrr hihoyyyt
Kocaman opuldunuz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…