hosgeldin siyahbeyazim nasil gecti kurs?
kiz sen nerelisin bazen bizim orali gibisin diye geciyor icimde.icanadolu?
:
sen kursa gittiginde yazmistim kahveler benden hadi cabuk geldiye hala gecerli hadi bekliyorum yanindada minicik bir bitter cikolata ne dersin?:içelim:
huuuu kızlar merhaba bayanssulusmile
canım benim hakikaten öyle çok teşekkür ederim ama senin sayende bu topiğe geldim ve buradaki herkes okadar sıcak okadar içten ki beni onlarla buluşturduğun için çoooook teşekkür ederim..açıkçası ilk sen buradasın diye girmiştim ama o içtenlik okadar yansıyor ki mükemmel birşey..
:lepi:zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis:1hug:
ayyyyyyyyy bayılırım uçarak gelirim vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ooff olmuyor su cizelge yapamiyorum.
canim ya ben tesekkur ederim asil benim icin geldigin icin bende senin icin hergun 5g 5 kilo topigine bakiyordum seninle yazabilim diye.
uçmaaaaaaklava:
Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan opemmi kaydirigubbakcemile3 Deliligim tuttu bugun afedersiniz kafamçokkarıştı
Hg cnmmm a.s.
Ne var ne yok? Ne var ne cok? Hersey yolunda mi bakem?
çok yorucu geçiyor bitanem bir sürü soru çöz kelime ezberle ..b,r de öğrenciliğe dönüyorum tekrar..yazı yaz, ödev yap, ders çalış...yaaa benim öğrencilerim vardı ama şimdi öğrenci olduk
iyidir be çıtırcık olumunekankayizsmile
aynen devam
gerçi bugün porsiyonlarım küçük olsa bile yediklerimin kalorisi yüksek olduğu için bir şeye varamadı :a015:
ama olsun pes etmek yok
benimde büyük gün yarın
yarın tartılıcammmmmmmmm:Saruboceq:
ayyyyyyyyy bayılırım uçarak gelirim vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yarın büyük gün tabi...:lepi: umarım beklediğinden daha da fazla kilo vermiş olursun :Saruboceq:
iyidir be çıtırcık olumunekankayizsmile
aynen devam
gerçi bugün porsiyonlarım küçük olsa bile yediklerimin kalorisi yüksek olduğu için bir şeye varamadı :a015:
ama olsun pes etmek yok
benimde büyük gün yarın
yarın tartılıcammmmmmmmm:Saruboceq:
canımsın yaa opuyorumnanaktan 5günde 5 kilo bize hiç bir yarar sağlamadı hatta ben keşke yapmasaydım bile dedim..oraya takılmamın tek karı seninle tanışmak oldu sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?