Temizligim bitti bi mola verip alisverise cikmam lazim
Ev hanimi gibi oldum beaaaa kaydirigubbakcemile3
Aminnnnnn :Saruboceq:
Gecen sene 124kiloydum Allaha sukur 108e kadar dustum. Okul, stres fln derken yapamadim. Bu sene insallah butun fazlaliklarimi veririm :Saruboceq:
oyyhh yoruldum yawf.gşttşm film alıp geldim.yürüdüm tabi.yaklaşık 50 dkmı falan aldı.çok değil ama olsun.hem bugün maşallah hiç iştahım da yoktu.harika hissediyorum bugn kendimi.hiç kaçamak yapmadım.:):)
oh oh harikasin yarina tarti felegini sasacak uzerinde sen ama artik 3lu rakamlari basamicak oh canina degsin yarina 99 garantilersin.
kiz daha bitmedimi alis verisin daha millet gitmis bende burda tek basima gecmisi hem okuyup hem cevapliyorum.olmuyor boyle tek basina gelivering gari
Geldimmmmmmmmmmm !!
Ufff o kadar yoruldum kiiiii
Pilates lastigi ve 0.5kg luk halter aldim, yarin denerim artikimmmm kaydirigubbakcemile2
teşekkürlerr...Tebrikler ZzZzeynep de ben seni hiç görmedim ne zaman geldin ne zaman verdin naniknanik
Tebrikler zeynepcim , umarım devamı gelir zemuszemus
Bende bazı sağlık sorunları var onlarda kilolu olmamda etken ama
hiç bir zamanda çöp gibi biride olmadım
tebriklerr canımm darısı başımızahihoyyytbu arada çizelge işinide çösdümm
selam hafif balik etli hatunlar bu sabah hafifden tartildimda :) ne göriyim 97,9 olmusum cook cook cooook mutluyummm coook anlatamam.. erisin yaglarrrrr
ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama
hihoyyythihoyyyt tebrikler.o 200 kg nasıl sevindiriyor insanı.of beaa.delikafadulden
he bana sorarsanız ben bugn 300 gr almıştım.sevinçten ne yiyeceğimi şaşırdım da dğn.malum bir de regl dönemi.bu cumaya hiç bişi çıkmaz benden.ama sonra bomba gibi gelicem.:lepi:
kızlar ablamla kavga ettim benim gibi narin bir insan saç saça düşünün:kedi:
istemiom onu bu ewde tez elden kısmet arıom şöyle onu buralardan alıp yurtdışı olur il dışı olur gözümün önünden uzaklaştıracak bir delikanlı tanıyan tabi bu delikanlının ilerki yıllarına kıymak isteyen ondan nefret eden biri varsa bana ulaşsın tak dedi canıma sevgili tombişlerim 24üne geldi hala evde benle uğraşıyor gitsinde görümceleriyle eltileriyle kaynanasıyla dalaşsın ben 19 senedir çekiom emekli olmak istiom anlıcagınız:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?