hayırlısıyla gider gelir inşallahh hasretten fazla yemee heeeee :sm_cool:turkbayragi
Çok sağolun kızlar...
Evet canım..:)))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kıyamam ben ikinize..Sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar oğluna...
sağol canım teşekkürler...opuyorumnanaktan
Hoşgeldin nursena,
Allah analı babalı büyütsün...
Ben hala göremiyorum...:roflol: :roflol:
Ben şimdi gidem koşu bandında dün yarım kalan yürüyüşümü bitirem 30-45 dk sonra görüşürükk!! Beni özleyin anacuuumm bayanssulusmile
Özledik bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2
yenacım maşallah oğluşuna çok tatlı inşallah benim kızımda büyür biran önce bu mızmızlıkları geçer........
nursena gözünaydın bebişini kucağına almışsın güle güle büyüt bebeişini çevreden gelen laflara aldırma benide yedirdiler ama kızım yine emmedi hatta ben vereceğime 4 kilo aldım doğumdan sonra
badem harika bir ara öğünün olmuş hakikattende canım
bende pazardan geldim ve elma ve kayısımı aldım inşallah akşama suya koyuyoruım
bugün kv evde heralde leslie ile yürüyebilirim uzun bir aradan sonra kızıma baksın bende sporumu yapayım
valla bizim meslekte zor oğlan olması stressiz olacakmış adam yaparkene eee meslekte asker olunca helede doğudayızz cııııkk çoookk zor bi ihtimal oğlan olmasııı:))))ayy alemsin kıs nursena anlaşıldı senin adam oğlan olana kadar boş bırakmayacak seni...:roflol::roflol::roflol:ebru şallı hee hiç sevmem kendilerini kadın doğuracak nerdeyse ama karnı sanki yemeği fazla kaçırmışta şişkinlik yapmış gibi...ben hamileyken ayaklarımı göremiyordum...:roflol::roflol::roflol:
B]
Hoşgeldin nursena,
Allah analı babalı büyütsün...
Ben hala göremiyorum...:roflol: :roflol:
aman yazmasanda anadık zaten yaprak sarma mantııı fixs erkeklerin 1 numara yemeği su böreği takip ediyodur neyse günaha daha fazla girmeyelim benim yerime senin canın çekecekyok kıs yemiyorum da gelince napacam bakalım...10 gün önceden siparişler başladı..buraya yazmıyım şimdi emziriyosun canın falan çeker...günaha girmiyim şekerim...
teşekkür ederim tabletimi çıkmış yeşil çayın miğdeye zarar vermesin nası bişey kiii???Efett yine ben opuyorumnanaktanYeni bebis hayırlı,askerimizin de yolu bahtı açık olsun Rabbim yar ve yRdimcilari olsun cümlesinin. Kıslar ben sabahtan elma kası kurunu içtiğimi söylemiştim. Ayrıca keten tohumu ve yesilcayin tbletine başladım. İnanılmaz kendimi tok hissediyorum acep hangisinin etkisidir. 1 tane galetayi zor yedimbilmiyorumkismile
yenacım maşallah oğluşuna çok tatlı inşallah benim kızımda büyür biran önce bu mızmızlıkları geçer........
nursena gözünaydın bebişini kucağına almışsın güle güle büyüt bebeişini çevreden gelen laflara aldırma benide yedirdiler ama kızım yine emmedi hatta ben vereceğime 4 kilo aldım doğumdan sonra
bugün kv evde heralde leslie ile yürüyebilirim uzun bir aradan sonra kızıma baksın bende sporumu yapayım
AMİNNNNNNNNN....sağolasın...Efett yine ben opuyorumnanaktanYeni bebis hayırlı,askerimizin de yolu bahtı açık olsun Rabbim yar ve yRdimcilari olsun cümlesinin. Kıslar ben sabahtan elma kası kurunu içtiğimi söylemiştim. Ayrıca keten tohumu ve yesilcayin tbletine başladım. İnanılmaz kendimi tok hissediyorum acep hangisinin etkisidir. 1 tane galetayi zor yedimbilmiyorumkismile
valla bizim meslekte zor oğlan olması stressiz olacakmış adam yaparkene eee meslekte asker olunca helede doğudayızz cııııkk çoookk zor bi ihtimal oğlan olmasııı:))))
Geldim;ama gidiyorum hemen çok fena yatıp uyuyasım var,mideme bir ağırlık çöktü ki sormayın öğle yemeğini fazla kaçırdım sanırım..Yatmazsam duramayacağım çok fena oldum:çok üzgünüm:
kızlar yarın akşam tatile gidiyoruz dolayısıyla yarından itibaren yokum. cuma tartı yarışmalarından da izin istiyorum sizden. ve hemen şimdi seçile özelden mesaj atıyorum
carnivale sabah sabah çekilmicek kadar iğrenç bişşi deilse ben de başlayım diyorum.kilo vermem iice yavaşladı.eskiden hergün en az 300 gr gidiodu.şimdi 100 gidio sinirim bozuldu artık.hızlandırır mı ki kilo vermemi.
yok cnm ya bozma değil de eskiden daha iyiydi.:) yine hızlanır biliyorum da aslında kendime kızıyorum.leslie den de sıkıldım.şimdi başka birşey buluyorum. zumba power diye birşey buldum.dans eder gibiymiş.ona bakıcam.duyan varmı ki bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?