Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bir süre ciddi ciddi spora ara versem diyorum.zorla yapıyorum çünkü bir yerde patlak verecek.çok yorgun hissediyorum kendimi.çalışıyorum çok yoruluyorum.sabah bir kalkıyorum heryerim ağrıyor.çok ama çok bitkin düştüm.1 hafta ara verip sonra yeniden başlayım diyorum.olurmu ki.

Olmamiiiiiiii once saglik be cnm, cok yormicaksin kendini...
Aksam yemeginden sonra bi yuruguse cik, hava al acik.
Sonra baktin ki motivasiyonun tekrar yerine geldi ve kendini ii hissetmeye basliyorsun o zaman tekrar basla :1hug:

cokacimcoook
KAHVALTI bir domates,bir dilim çavdarlı ekmek,bir biber,bir haşlanmış yumurta
İKİ SAAT sonra bir lokum ve 4 bisküviyle bastırma
İKİ SAAT sonra yağsız tavuk göğsü,çoban salata -bu ikli midemi çok fena şişirdi-
ÜÇ SAAT sonra yarım boğaça,4-5 zeytin,az peynir,üç dört parça tavuk
BİR SAAT sonra karpuzzzzzz,parmak kadar tahin helvası,bir avuç kadar çekirdek..-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile2
Yarım saat Leslie yaptım,midem bir değişik sempatiksalakcinni 23te ancak yürüyebilirim 5 mili inşallah :Saruboceq:

Bademcik gazi vermedi beaa, anliyorum durum malum aklinialirimsmile
Neyse acik daha oturak kaydirigubbakcemile3

Ne demek araysunnn bilmiyorumkismile Gaz istiyorsan hemeeen Bak yarın kim ne kaaa spor yaptı onu da bildiriciiizzzzkaydirigubbakcemile2 Geçen hafta tek yapılan bildirimin sahibi olaraktan birinciydin ama bu hafta guclubacismile

Ne demek araysunnn bilmiyorumkismile Gaz istiyorsan hemeeen Bak yarın kim ne kaaa spor yaptı onu da bildiriciiizzzzkaydirigubbakcemile2 Geçen hafta tek yapılan bildirimin sahibi olaraktan birinciydin ama bu hafta guclubacismile

Oyyyy cnmsinnnnn sennnnnnnn :1hug:
Once askitomla izleyecegimiz filmi secim sonra yapcam giii kaydirigubbakcemile2
Bi gun bile aksatmadim cok sukur, yapcam mecbur...
a.s.

Oyyyy cnmsinnnnn sennnnnnnn :1hug:
Once askitomla izleyecegimiz filmi secim sonra yapcam giii kaydirigubbakcemile2
Bi gun bile aksatmadim cok sukur, yapcam mecbur...
a.s.

Aksatma yavriim aksatma kaydirigubbakcemile5her gün yapmam gerek de kendine,zira her gün yapman gerek çok özel durumlar müstesna zemuszemus

tatlım verirsin merak etme
benim yavaşladı iyice.inş hızlanacak ama ne zaman bilmiyorum.

Ne zaman hızlanır ben biliyorum yerimseniben Sen sporunu aşkla şevkle yapacaksın,eziyet gibi değil lmaz: Çünkü seni zayıflamaya götüren en güçlü etkenlerden biri de spor..Attığın her adım,sporda geçirdiğin her bir dakika seni amacına götürecek turkbayragi Spora ciddi ciddi ara vermek daha az kilo vermene neden olacak sonra diyetini aksatmaya başlıcaksın mazallah yine yeniden 3leri görüverirsin :1no2: Sporunu aksatmamaya çalış canım,kendi isteğini kırma böyle ara vermem gerek falan deyip..Senin demen gereken şey sporun zayıflma için ön koşul olduğunu bilmen..Sporsuz diyetle kilo versen bile her tarafın sarkar,cıvık cıvık olursun..Vel hasılı kelam SPOR ŞART!!:teselli:

bişizemuszemusya bademim arastırma yapıyordum kusura bakmakaydirigubbakcemile2nasılsın canım

bişizemuszemusya bademim arastırma yapıyordum kusura bakmakaydirigubbakcemile2nasılsın canım

"Bişi" demen çok yaralı oldu değil mi zeynep gaza geldin kaydirigubbakcemile3İyiyim çok şükür,şu yürüyüşümü de yapsam daha ii olcam;ama acuk daa beklesin..Sen nasılsın?? zemuszemus Ne araştırıon??

Tatlım bir gözüm burda okuyorum yazdıklarınızı ama şuanda sevgilime trip atmakla meşgulum ...

Bazal metabolizma hızını hesaplayarak günlük gereken kalorimi hesaplıyordu tabi ben ona kilomu söylemiyorum nasıl hesaplandığını söyle ben hesaplarım dedim herneyse söyledi hesapladım kaç çıktığını sordu boyumu yaşımı biliyor o denklemden kilomu çıkaracakmış bende küstüm ve kızardım resmen kilolarımdan utanıyorum !!!

Bu arada bazal metabolizma hızım 2237 çıktı vucudun yaşaması için gereken kalori ihtiyacım buymuş.

Aç kalarak zayıflanmaz diyor aşkım lmaz: bilginizeeee aç bırakmayın kendinizi sadece spora ağırlık verin :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…