Amaan noluyuk size,birbirimize gaz vercez burdan biz hhööyytt toparlan kendinizi bakenn:mymeka:
Bana oyle bi gaz gerek ki, yoksa su koca popomu kaldiramicam gayri delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 ben seçile bildirdim verdiğim 700 gramcıgı
Tmmdir yerimseniben
700 gramcik miiii, kiz bunada sukur, kilo veriyon ya sen ona bak olumunekankayizsmile
Ahhhh bende su 2 rakama geleyim artikkkkkkkkk beaaaaaa :Saruboceq:
tatlım verirsin merak etme
benim yavaşladı iyice.inş hızlanacak ama ne zaman bilmiyorum.
aslında bir süre ciddi ciddi spora ara versem diyorum.zorla yapıyorum çünkü bir yerde patlak verecek.çok yorgun hissediyorum kendimi.çalışıyorum çok yoruluyorum.sabah bir kalkıyorum heryerim ağrıyor.çok ama çok bitkin düştüm.1 hafta ara verip sonra yeniden başlayım diyorum.olurmu ki.
Bademcik gazi vermedi beaa, anliyorum durum malum aklinialirimsmile
Neyse acik daha oturak kaydirigubbakcemile3
Ne demek araysunnn bilmiyorumkismile Gaz istiyorsan hemeeenBak yarın kim ne kaaa spor yaptı onu da bildiriciiizzzzkaydirigubbakcemile2 Geçen hafta tek yapılan bildirimin sahibi olaraktan birinciydin ama bu hafta guclubacismile
Olmamiiiiiiii once saglik be cnm, cok yormicaksin kendini...
Aksam yemeginden sonra bi yuruguse cik, hava al acik.
Sonra baktin ki motivasiyonun tekrar yerine geldi ve kendini ii hissetmeye basliyorsun o zaman tekrar basla :1hug:
Oyyyy cnmsinnnnn sennnnnnnn :1hug:
Once askitomla izleyecegimiz filmi secim sonra yapcam giii kaydirigubbakcemile2
Bi gun bile aksatmadim cok sukur, yapcam mecbur...
a.s.
tatlım verirsin merak etme
benim yavaşladı iyice.inş hızlanacak ama ne zaman bilmiyorum.
aslında bir süre ciddi ciddi spora ara versem diyorum.zorla yapıyorum çünkü bir yerde patlak verecek.çok yorgun hissediyorum kendimi.çalışıyorum çok yoruluyorum.sabah bir kalkıyorum heryerim ağrıyor.çok ama çok bitkin düştüm.1 hafta ara verip sonra yeniden başlayım diyorum.olurmu ki.
bişizemuszemusya bademim arastırma yapıyordum kusura bakmakaydirigubbakcemile2nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?