"Bişi" demen çok yaralı oldu değil mi zeynep gaza geldinkaydirigubbakcemile3İyiyim çok şükür,şu yürüyüşümü de yapsam daha ii olcam;ama acuk daa beklesin..Sen nasılsın?? zemuszemus Ne araştırıon??
Tatlım bir gözüm burda okuyorum yazdıklarınızı ama şuanda sevgilime trip atmakla meşgulum ...
Bazal metabolizma hızını hesaplayarak günlük gereken kalorimi hesaplıyordu tabi ben ona kilomu söylemiyorum nasıl hesaplandığını söyle ben hesaplarım dedim herneyse söyledi hesapladım kaç çıktığını sordu boyumu yaşımı biliyor o denklemden kilomu çıkaracakmış bende küstüm ve kızardım resmen kilolarımdan utanıyorum !!!
Bu arada bazal metabolizma hızım 2237 çıktı vucudun yaşaması için gereken kalori ihtiyacım buymuş.
Aç kalarak zayıflanmaz diyor aşkımlmaz: bilginizeeee aç bırakmayın kendinizi sadece spora ağırlık verin :sm_cool:
elma sirkesi bal karısımını arastırıyorumboshayallersmilezaten içiyorum da acaba başka etkisi var mı diye.sen yaparsın o yürüyüşü hiç canını sıkmaaaa:lepi:
Elma sirkesi bal formülüne ben de başlkıcaktım;ama bilmiyorumkismile Var mıymış bir etkisi kötü??
:bbo:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirben kilo veremiyorummm
Elma sirkesi bal formülüne ben de başlkıcaktım;ama bilmiyorumkismile Var mıymış bir etkisi kötü??
Tatlım bir gözüm burda okuyorum yazdıklarınızı ama şuanda sevgilime trip atmakla meşgulum ...
Bazal metabolizma hızını hesaplayarak günlük gereken kalorimi hesaplıyordu tabi ben ona kilomu söylemiyorum nasıl hesaplandığını söyle ben hesaplarım dedim herneyse söyledi hesapladım kaç çıktığını sordu boyumu yaşımı biliyor o denklemden kilomu çıkaracakmış bende küstüm ve kızardım resmen kilolarımdan utanıyorum !!!
Bu arada bazal metabolizma hızım 2237 çıktı vucudun yaşaması için gereken kalori ihtiyacım buymuş.
Aç kalarak zayıflanmaz diyor aşkımlmaz: bilginizeeee aç bırakmayın kendinizi sadece spora ağırlık verin :sm_cool:
Merhaba kızlar......
geçmişe şöyle bir baktım ve geldim aranıza....
Bugünkü aldığım kalori miktarı 1100...
Spor yapmıyorum çooooooooooook tembelim ama bende kendimi yorgun hissediyorum...
Aslında spor yaptığım zaman enerjik oluyorum ama tembelimmmmmmmm:kedi:
Birde aklıma takılan bir şey var
Bu bazal metabolizma hızı her sitede farklı çıkıyor....
BADEM'ciğin verdiği dilara koçak linkinde 1992 kalori çıktı benimki
ama işin ilginç yanı eşimin ki 960 çıktı, benim bildiğim erkeklerin daha fazla olmalı öyle değilmi CADIARZU
şöyle sağlam bir site bilen varmı şu hızı bir öğrensek tam olarak
ben onu taaa fi tarihinde denedim ama midemde yanma yaptı bırakmıştım
uzun soluklu bir deneyim olamadı bu yüzden
Merhaba kızlar......
geçmişe şöyle bir baktım ve geldim aranıza....
Bugünkü aldığım kalori miktarı 1100...
Spor yapmıyorum çooooooooooook tembelim ama bende kendimi yorgun hissediyorum...
Aslında spor yaptığım zaman enerjik oluyorum ama tembelimmmmmmmm:kedi:
Birde aklıma takılan bir şey var
Bu bazal metabolizma hızı her sitede farklı çıkıyor....
BADEM'ciğin verdiği dilara koçak linkinde 1992 kalori çıktı benimki
ama işin ilginç yanı eşimin ki 960 çıktı, benim bildiğim erkeklerin daha fazla olmalı öyle değilmi CADIARZU
şöyle sağlam bir site bilen varmı şu hızı bir öğrensek tam olarak
iki hafta oldu ama tık yokk
ben onu taaa fi tarihinde denedim ama midemde yanma yaptı bırakmıştım
uzun soluklu bir deneyim olamadı bu yüzden
spor yapmıyorsun demek canımklava:
Hz googleye başvur lunaazul "bazal metabolizma hızı hesaplama" yaz ordan bak bir kaç siteye yerimseniben Spora şartlayın kızlar kendinizi..Hem sporla çok daha hızlı kilo verirsiniz verdikçe aşk ve şevkle devam edersiniz diyet ve spora hem de kilo verdikçe cıvık cvık olmaz vücudunuz,daha hareketli daha canlı olursunuz..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?