60 kilomu wah yavrum niye oyle zayif gi?ablaninda allah yardimcisi olsun sezeryanla dogum cok kotu ilk dogumum benimde sezeryanla oldu.ama sonucta karsiliginda evladini kucagina aldi allah bagislasin anali babali buyusun insallah
ah kuzum ya.uzulme sakin hic degmez oylelerine onun icin degil kendin icin zayiflayacaksin mutlu olacaksin sonra seni gercektan hak eden birisiyle birlikte olacaksin insallah.canim vallahi okadar uzuldum ki icim ciz etti okuyunca.allah yardimcin olsun insallah!
kizlaaaaaaaaaaaar uyudunuzmu nirde kaldiniz
Midesini bozmuştu bir ara bir de çalışma saatleri çok yoğun yemeye yemeye öyle küçücük kalmış midesi..Amin Allah analı babalı büyütsün,aslında yeğenbalın peşinde acuk zaman geçirse bir yılda iğne ipliğe döner;ama sıfır hareket ablamınki :sinifsinif:
canım yaa günde kaç miles yürüyorsun leslie ile?
inş cnm.onu asla affetmiycem ama ona gününü göstericem.sırf bunun için bi kızı böyle bırakmak neymiş görecek.ondan sonra hayatım boyu yalnız da olsam ona muhtac gibi yaşamıycam.o kadar incitici o kadar kırıcı ve acı birşey ki.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.
Geldimmmmmmmmmmmmmm...Bugün sabah 2 mil ve şimdi 5 mil yürüdüm ve bir de 10 dk karşılama oynadım müzüüü açıp neden diye sorarsanız hesap ettim bu hafta cumadan şu güne 550 dk spor yapmış oluyorum bu şekilde kaydirigubbakcemile2 vatana,millete,kkye ve de kilolarıma hayırlı olsunn aklinialirimsmile
ayni benim kiz kardesim anladigim kadar
Acuk hareket et dedik mi lafı da hazır "sırtımda 50 kilo yük var benim" :sinifsinif: Ölür müsün,öldürür müsün şimdi mafoldumben Ablamın karnı geniş hem mecaz anlamda hem gerçek anlamda ne etsek bilemedik..Sırf o hareket etsin diye koşu bandı aldık,özel hastaneye gönderdik kilo almasının bir nedeni var mı diye,şeker çıktı :sinifsinif: Bir hafta hastanede yattı tatilimden kesip yeğenbalımla ilgilendim tek o zayıflasın acuk diye yok anacuuum yok
masallah vallahi super vermis yadarisi basima insallah!:Saruboceq:
inş cnm.onu asla affetmiycem ama ona gününü göstericem.sırf bunun için bi kızı böyle bırakmak neymiş görecek.ondan sonra hayatım boyu yalnız da olsam ona muhtac gibi yaşamıycam.o kadar incitici o kadar kırıcı ve acı birşey ki.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.
inşallah canım:Saruboceq: sen de iyi kilo verdin yerimseniben,bundan sonra daha da hızlı gider umarımŞeniz
Buarada meruse yavruum başlangıç kilon,şimdiki kilon,ulaşmak istediğin kilo ve boyunu yazsana..Sana çizelge yapak böyle olmuo aklinialirimsmile
badem'cim bugün kursa gitmeden leslie'yle 2 mil de ben yürüdüm:dance:...önceden pilates yapıyordum bildiğin gibi, umarım spor türümü değiştirmemin kilo vermeme yardımı olurfisfisfis
bende tam onunla ugrasiyorum son defa denicem sinirden pcyi kirmasam bu guzel isi sana birakcam okis.
canim ya sana senin adina okadar uzuldumki allah yardimcin olsun.ah yavrum ask insani kor ediyor iste uzun sureli bir iliskimiydi sirf kilolarin yuzundenmi ayrildi sende.allah goruyo kimsenin ahi kimsede kalmaz!
Zayıfla evlenelim ohaoldumsmile Allah'ım yyaaw sen adam ol da belki evlenirsin rezillmaz: Düşüncesiz yaratıklarr,insanı incitirim diye düşünmek yok hiç Çok üzgünüm çoook Neyse ki hayra vesile olmuş yerimseniben Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt :sm_cool::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?