cnm 8 aylık falandı.ama çok seviyordum belli oldugu üzere.neler oldugunu çok iyi anladığını tahmin ediyorum.sadece kilolar değil onun söylediğine göre.ben çok sıkıyomuşum.ulan o güne kadar hiç mi birşey yoktu da tüm olanlar olduktan sonra sıkmaya başladım dimi.zayıfla dedi ondan sonra evlenelim.ben seni asla bırakmam.gördük.şimdi 35 yaşında dul çocuklu bir kadınla birlikte.kendisi 23 yaşında.beni ona anlatmış.kadınla da yüz göz etti.kadının söylemediği kalmadı.5 para etmez bir insan.tanıyorum kadını.ona bile benim karakterim hakkında laf söyletti v ben ağzımı açamadım.çok şey yaşadım.çok üzüldüm.ama geçti.tek düşündüğüm beni 67 kilolardsa gördüğünde yüzünün hali.hırsımın en büyük sebebi o.kendimden utandım bir ara.nasıl oldu nasıl böyle bir insana güvendim dedim.hayatımın bittiğini düşündüm.ama Allah büyük dedim.başladım spora rejime.çok şükür 2 ay oldu.yaklaşık 6 ay daha var.
Şifre ne olsun,özelden atıveee meruse aklinialirimsmileveeeeeeeeeee olmadi bademcim is sana kaldi guzelim.
boy:168
kilo:cuma 95.5 simdi?
baslangic kilo:106
hedef:75
simdiden thanks
doğru söylüyorsun.ama giden benden gitti işte.CADIARZU düşün düşün düşün kafayı yiyorum bazen.tek umudum zayıflama olayı.sanki zayıflamak tek çarem bu olayın etkilerinden kurtulmak için diye düşünüyorum.Çok üzgünüm çoook
doğru söylüyorsun.ama giden benden gitti işte.CADIARZU düşün düşün düşün kafayı yiyorum bazen.tek umudum zayıflama olayı.sanki zayıflamak tek çarem bu olayın etkilerinden kurtulmak için diye düşünüyorum.Çok üzgünüm çoook
canim benim insallah dusundugum sey olmamistir diyordum ama olmus galiba.canin sagolsun.yat kalk sukret ki boyle karaktersiz adi bir yaratiktan kurtuldun diye.keske elimden biseyler gelsede yapabilsem senin icin.
Şifre ne olsun,özelden atıveee meruse aklinialirimsmile
Yavruum sana şunları yapan insanın nesini düşünüyorsun ki bilmiyorumkismile Dua et kurtulmuşun ondan,yani tamam kalbin kırılmış;ama artık düşünmeyi bırak ne güzel kilo da veriosun yerimseniben
sağol bitanem.ama olan oldu.benim de suçum büyüktü.yapılabilecek tek şey olanları silip hayatımdan onu çıkarmak.gel gör ki ona muhtac hissediyorum kendmi.olmadıgımı biliyorum düşününce.ama bilmiyorum bazen öyle gibi geliyor.neyse ben damara bağlamadan kaçıyım en iyisi.sabah erkenden işe gidicem yine.:1no2: kocaman öpüyorum.
günde 5 miles mı yürüyorsun tatlım?
uyduruver bisi guzelim ne fark ederki
evet şimdi cardio diye birşey buldum.vieo.bayagı yorucu görünüyor.hem o arkadaşı düşüncem yaparken.beni böyle üzen bu hallere koyan.hem de hırslanacam inşallah.çok moralim bozuk yaaa...bugün bazı şeyler oldu da.gösterecem gününü ona ben ama.sonra da gelip size herşeyi anlatıcam.bir 6 ayı var.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Seni uzen kisiye bir degil bin yapistirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmile kötükedihüso
meruseeee!!!!!!! olmadı??bilmiyorumkismile
Yok balim 3 ile 5 arasi yapiyorum, bugun 5 yapim dedim. Bide dunden beri hiphop abs cardio sporuna basladim, 30 dk suruyo...
Anlicagin anam agladi beaaa kaydirigubbakcemile3
yok guzelim hep ayni yazi cikiyor bu bilmem neye uygun degil diye uff niye olmuyo ki anlamadim he
Mesaj kutuna bak meruse yerimseniben
hiphop abs cardio nasıl? memnun kaldın mı?ona mı leslie ye mi devam edeceksin yoksa her ikisine de mi?kaydirigubbakcemile2
baktim canim sifremi gonderdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?