Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim insallah dusundugum sey olmamistir diyordum ama olmus galiba.canin sagolsun.yat kalk sukret ki boyle karaktersiz adi bir yaratiktan kurtuldun diye.keske elimden biseyler gelsede yapabilsem senin icin.

guaelim bi psikologa gitmeyi dusundunmu hic.insallah zayiflarsin ama yine kafandaki seninle kalir yardim alman en dogrusu.bunalimi allah kimseye vermesin ben neler cektim cekiyorumda hala sakin geiktirme faydasini goreceksin bak bi dene.

Yavruum sana şunları yapan insanın nesini düşünüyorsun ki bilmiyorumkismile Dua et kurtulmuşun ondan,yani tamam kalbin kırılmış;ama artık düşünmeyi bırak ne güzel kilo da veriosun yerimseniben

canim benim insallah dusundugum sey olmamistir diyordum ama olmus galiba.canin sagolsun.yat kalk sukret ki boyle karaktersiz adi bir yaratiktan kurtuldun diye.keske elimden biseyler gelsede yapabilsem senin icin.

sağol bitanem.ama olan oldu.benim de suçum büyüktü.yapılabilecek tek şey olanları silip hayatımdan onu çıkarmak.gel gör ki ona muhtac hissediyorum kendmi.olmadıgımı biliyorum düşününce.ama bilmiyorum bazen öyle gibi geliyor.neyse ben damara bağlamadan kaçıyım en iyisi.sabah erkenden işe gidicem yine.:1no2: kocaman öpüyorum.

Yavruum sana şunları yapan insanın nesini düşünüyorsun ki bilmiyorumkismile Dua et kurtulmuşun ondan,yani tamam kalbin kırılmış;ama artık düşünmeyi bırak ne güzel kilo da veriosun yerimseniben

yerimsenibenyerimseniben mucuk kocaman.ne güzel kilo veriyorum doğru çok şükür.o yansın derdine.ne yapalım.kısmet.:) hadi iy gecelera.s.

tamam canim inanki degmez hic uzulme hayat cok kisa birtek olume care yok onun disinda hersey duzelir onada hic muhtac degilsin.bundan sonra yapacagin herseyi kendin icin yap.

Seni uzen kisiye bir degil bin yapistirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmile kötükedihüso

kola içtikten sonra vücudumuzda ne gibi değişiklikler olur?
Prof. Dr. Ayşe Akın bir bardak Kola içtikten sonra vücudumuzda meydana gelen sür...ecin sağlığımıza etkilerini anlattı.İşte bir bardak kolanın dakika dakika zararları...

İLK 10 DAKİKA:
10 çay kaşığı şeker vücudunuza girer. (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar)

Fosforik asit tat alma duyunuzu keser.

Aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 DAKİKA

Kan şekerinizde ani bir yükselme olur.

Yüksek miktarda insulin patlamasına neden olur.

Karaciğeriniz vücudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir.Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.

Kafein emilimi tamamlanır.

Göz bebekleriniz büyür.

Kan basıncınız yükselir.

Karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar.

Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

Beyninizde dopamin salgısı artar.Bu tıpkı eroinin vücuta yaptığı tepkimelere benzer.

Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı gibi).Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinko'nun da beraberce dışarı atılması demek.

Şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız.

Kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz.

Vücudunuzda kola ile aldığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için susuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz.

Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigaradaki gibi)...

Şuan fotoğraflardan dolayı kola içme ihtiyacı duyabilirsiniz! Fakat biz zararlarını düşünüp, doğru karar vermenizi öneririz...

KOLA İÇMEK İSTEYEN?? aklinialirimsmile

Yok balim 3 ile 5 arasi yapiyorum, bugun 5 yapim dedim. Bide dunden beri hiphop abs cardio sporuna basladim, 30 dk suruyo...
Anlicagin anam agladi beaaa kaydirigubbakcemile3

hiphop abs cardio nasıl? memnun kaldın mı?ona mı leslie ye mi devam edeceksin yoksa her ikisine de mi?kaydirigubbakcemile2

hiphop abs cardio nasıl? memnun kaldın mı?ona mı leslie ye mi devam edeceksin yoksa her ikisine de mi?kaydirigubbakcemile2

Hiphop dansi...
Hem yaptiriyo hem ogretiyo super bisi. Sahsen cok severim, eskiden arkadaslarla yapardik. En cok karin kaslarini calistiriyo, ama mekik cekmek fln yok sadece dans. Ama varya cok ama cok yorucu. Allahtan ki 30dk 1 saat olsa ne olurdu bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…