Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kilom 115.9 kime atacağımı bilemedim seçilemi yenayamı kızım uyudu bende uyuyayım biraz kalkınca leslie yapacağım bugün

günaydın kızlar kilom 115.9 kime atacağımı bilemedim seçilemi yenayamı kızım uyudu bende uyuyayım biraz kalkınca leslie yapacağım bugün

Geçen haftaki kilonu da yazsana derin yerimseniben Görek ne kaa verdin?? zemuszemusÇizelge için de önceki haftanın kilosu da gerek malum

günaydınnnn fıstıklarrrr...hayırlı cumalar...

başlangıç..117,1
geçen hafta...106,8
buhafta.....106

giden 800 gr..çok mutluyum yaa...regl olduğum halde 800 gr vermişim..( 1 hafta erken oldum yaa neden acaba?? )

günaydııııııınnnnnnnnnn..tebrik ederim tebrik ederim tebrik ederim seni a.s.:lepi:zemuszemus inşallah takılmadan hep böyle hızla gider kilolar

Kızzzllllaaar kol sarkmaları için bir video buldum ben yapacağım bunu çünkü kollarım çok sarkıyor ağırlık yerine su şişeside kullanılabilir. Görmek isteyenler buyrun;

linki göstermiyormuş

ben de sabah aralıklarla iki defa tartıldım birinde 64.8i birinde 65.1 i gördüm arada en fazla 1 bardak su içmişimdir.hangisi gerçek kilom ki?

ben de sabah aralıklarla iki defa tartıldım birinde 64.8i birinde 65.1 i gördüm arada en fazla 1 bardak su içmişimdir.hangisi gerçek kilom ki?
Sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra ki kilon cicim zemuszemus Hiçbir şey yemeden içmeden yerimseniben Buarada sağol inşallah takılmadan gider kilolar,bayramda en kötü ihtimal 74ü görürüm,o kilo artık normal kilom oluyor beden kütlü indeksine göre yani..Sonrası da Allah Kerim sırnaşık şey

Sağol tombulkelebekim opuyorumnanaktan Gönderdiğin link mesajdan da gelmedi;ama googleye " exercisetv.tv" yazınca çıktı site guclubacismile

Evetttt 21 dakika leslie hanımlarla yürüdüm daha da yürürdüm de aşkım aradı 15 dakika muhabbet ettik terim soğudu şevkim kaçtı ama araştırmalarım devam ediyor nette yeni videolar arıyorum buldukça yapacağım gün içinde :))

yağ yakma hesap makinası buldum bu arada günde yarım saat yürüyüş yapsam haftada 0,5 kg verebiliyormuşum :S

Haftada yarım kilo yağmı veriosun yani öyle mi dio,iimiş aklinialirimsmile

badem cim galiba geçen hafta kilomda 116ydı o kadar yoğun ve misafir dolu kaçamaklar dolu bir hafta geçirdimki bir ara 117.5 olmuştum çok şükür iki gündür dikkat ettimde düşüş başladı. misafirlerimizde bu sabah gittiler inşallah kaldığım yerden devam edeceğim diyetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…