Bademcim burdamısın şekerim tombisimin dediği linki bana atabilirmisin ??? şu dans ederek zayıflatanı.
günaydın kızlar kilom 115.9 kime atacağımı bilemedim seçilemi yenayamı kızım uyudu bende uyuyayım biraz kalkınca leslie yapacağım bugün
Gonderdim balim yerimseniben
Eveeeeeeetttttttttttttttttt GÜNAYDINLARR!!!!! Tartıldım geçen cuma 87 olan kilom gün itibarıyla 84.9 bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile2Spora gelince de dünkü uzun çabalarım sonucunda 550 dk oldu bu haftalık spor dakikam..
Sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra ki kilon cicim zemuszemus Hiçbir şey yemeden içmeden yerimseniben Buarada sağol inşallah takılmadan gider kilolar,bayramda en kötü ihtimal 74ü görürüm,o kilo artık normal kilom oluyor beden kütlü indeksine göre yani..Sonrası da Allah Kerim sırnaşık şeyben de sabah aralıklarla iki defa tartıldım birinde 64.8i birinde 65.1 i gördüm arada en fazla 1 bardak su içmişimdir.hangisi gerçek kilom ki?
Kızzzllllaaar kol sarkmaları için bir video buldum ben yapacağım bunu çünkü kollarım çok sarkıyor ağırlık yerine su şişeside kullanılabilir. Görmek isteyenler buyrun;
linki göstermiyormuş
Kızzzllllaaar kol sarkmaları için bir video buldum ben yapacağım bunu çünkü kollarım çok sarkıyor ağırlık yerine su şişeside kullanılabilir. Görmek isteyenler buyrun;
linki göstermiyormuş
kilo bildirimi yapıyorum 100 dü önceki hafta bu sabah 99.6 iki haneli rakamlar çooooook yaşa sen
canım bana da özelden msj atar mısın?
Yavruum özelden de gitmiyor link exercisetv.tv yaz googleye çıkıyor yerimseniben
Evetttt 21 dakika leslie hanımlarla yürüdüm daha da yürürdüm de aşkım aradı 15 dakika muhabbet ettik terim soğudu şevkim kaçtı ama araştırmalarım devam ediyor nette yeni videolar arıyorum buldukça yapacağım gün içinde :))
yağ yakma hesap makinası buldum bu arada günde yarım saat yürüyüş yapsam haftada 0,5 kg verebiliyormuşum :S
Haftada yarım kilo yağmı veriosun yani öyle mi dio,iimiş aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?