- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
tombulkelebekimm sağol bitanem..sen bu azimle gidersen süper süper sonuçlar alacaksın canım sakın pes etme böyle devam et alkisalkisalkis
Evt şu bünyeyi ömür boyu hızlı tutacak bir şey olsa;ama ilaç hap vb vs değil zira onların kesin bi zararı oluo CADIARZU Ne yapalım kaderimize boyun eğcez,bi süre sonra mide küçülüo fazlasını yiyemiosun,göz doyurma olayını da beyinde hallettik mi lülülülülülü
inşallaaah canım azmim kaçmasın lütfen bu sefer :Saruboceq:
Tatlım sen yapabilirsin bence bunları indirmende fayda var a.s.
Haklısın canım bende kocaman bir göbek var onlar gibi iki büklüm olamıyorum ki aama ilk 15 dakikası yapılabilir birde gerilere doğru bir hareket var o da güzel geldi bana zemuszemus oryanteli indirmek uzun sürecek gibi :sinifsinif: ama olsun ben oynamayı severim insin bakalım kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
Zayıflamanın sırrını bulsak varya dünya zengini oluruz şuanda sigaradan sonra dünyayı en etkileyen hastalıklar obezite yüzünden oluyor. Ama bence bir 30-40 yıl sonra biri bunu keşfedecek ve einstain gibi tarihe geçecek :jeyyar: bizim işimize yaramaz ama gelecek nesillere yarar belki turkbayragi
Bize şimdi gerek zaten,2011de bile ihtiyacımız olmıcak :jeyyar:
selam tombiklerim nasilsiniz.ben bu hafta tartilmicam hem diyetti pek uygulamadim hemde adettim normaldede 1,5 kilo kadar fazla ciktigim icin bu hafta moralimi bozmak istemiyorum ha bu demek degildirki diyeti birakiyorum haftaya bomba gibi bir donus yapacagim insallah!
Canım çok tost çekiodu,öğle yemeğinde tost yedim kepekli iki dilim ekmek ve sucuuuuuuukkkkkkkkk sempatiksalakcinni,yanında bir bardak ayranıyla beraber 315 kalori diyor kilotakibi yerimseniben Aslında sadece kahvaltıda ekmek yiyordum;ama canım çok çekti,akşam sadece cacık yerim bari lülülülülülü
:lepi:Arkandayız meruse haftaya patlat bombanı aklinialirimsmile
tebrikler bademkiz cok guzel vemissin yine.ablandan kocaman bir aferin sana:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
selam tombiklerim nasilsiniz.ben bu hafta tartilmicam hem diyetti pek uygulamadim hemde adettim normaldede 1,5 kilo kadar fazla ciktigim icin bu hafta moralimi bozmak istemiyorum ha bu demek degildirki diyeti birakiyorum haftaya bomba gibi bir donus yapacagim insallah!
ooooooooohh afiyet olsun.cokacimcoook
insallah kiz su 90 altina bir dussem kendimi manken gibi hissetcemkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
Kol Sarkması Videosu 2 dakika sürüyor ben 6 dakika yaptım :)) anam kollarımın içi yanıyor sankimmm bende vardı o kadının ellerindekinden adı neydi onların ya :S 2 kglık benimkiler ama çok zevkli yanıma koydum gün içinde sürekli yapıcamşimdi başka videolar peşindeyim =)))
Böyle ablaya kurban olurum benolumunekankayizsmile,benimki verdiğim ilk 7-8 kiloyu fark edemeyip "hani sen aynı duruyorsun ne kilo vermişsin yyaa" deyip dalga geçmişti rezil alsanaalsanasmile
kelebekim dun resmini gordum oyumu verdim masallah nekadar guzel bir yuzun var kesinlikle inanamadim 120kilo olduguna yuzunden hic belli degil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?