evet canım hergün yarım saat tempolu yürüyüşe haftalık 0,5 kg veriyormuşum ama herkesin kilosuna göre değişiyordur linki vermeye çalışayım sana
Yağ yakma hesap makinesi
Kol Sarkması Videosu 2 dakika sürüyor ben 6 dakika yaptım :)) anam kollarımın içi yanıyor sankimmm bende vardı o kadının ellerindekinden adı neydi onların ya :S 2 kglık benimkiler ama çok zevkli yanıma koydum gün içinde sürekli yapıcamşimdi başka videolar peşindeyim =)))
Sen bir döndün pir döndüm kanımcaMaşallah,inşallah istediğin kiloaya inene kadar hiç kaybetmezsin azmini yerimseniben
Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım henüz, bu sabah tam 94 ü gördüm, yani bu hafta 1 kilo verdim demek oluyor, çizelgemi de değiştireceğim, sizleri seviyorum
Baktum da ben günde 60 dk yürüsem 0.38 kilo veriorum haftada ..sempatiksalakcinni
Sürekli birşeyler indiriyorumOryantel videoları buldum onlar iniyor bir de incelten bir video buldum o da iniyor. insinler çalışırlarsa linklerini vericem kızlar.
ben de günde 45 dk yirirsem 0.20 veriyorum haftada mafoldumben
yavriim sen zaten kuş kadar bişisin,bkin de 24 yani normal kilondasın,senin kilo verme hzın tabi ki bizimkinden az olacak,ağlama :teselli: Haline şükret olumunekankayizsmile
canım benim ben çok hızlı kilo alıyorum 59 dan 70e nasıl ne zaman çıktım bilmiyorum ama en çok 4-5ayda gerçekleşti..oysa 78lerden 59 lara inmiştim yani aslında zaten zayıf biri değildim..ben hep toplu idim çok diyetisyene gittim ama 3-4 kilodan fazla verememiştim daha önce 59a inince bir daha almam dedim ama olmadı..diyet bittikten sonra kaçınılmaz birkaç kilo dönüyor işte ozaman bir sınır olmalı aman 60lı kilolara tekrar çıkmayım falan demeliyim kendime ki bunun için 55lere inmem gerekli diye düşündüm..aslında ben 59 iken de iyi görünüyorum daha zayıf hoş olmayacağımı biliyorum (ki ben çok zayıf insanları hiç sevmem bana hep çok itici gelmiştir)yanlış anlamayın hiç bir zaman çok ince olamayacağım için değil göz zevki gibi birşey benim ki
Evett kilo vermenin yanında bir de verdiğin kiloyu koruman gerek :sinifsinif: Demek ki neymiş ömrü billah ne bulursak götürmicizzz ve sporu en azından haftada 3 gün yapicizzz vveee en acısı löp löp yeyip de kilo almayanlara şaşıp kaliciiizzzz :gitme:
Kızzzlllaaarrr incelten videoyu indirdim yaptıran kadın 70 yaşında görseniz 40 demezsiniz. Yerde ve ayakta aerobik hareketleri gösteriyor 100 e kadar saydırıyor ben 15 dakika dayanabildim ama acayip ter attırıyor biraz zor gibi ama 66 kiloluk arkadaşıımız rahatlıkla yapabilir bunları bence indir linki vermeye çalışıyorum kızlar indirin arşivinizde bulunsun bence
Hotfile.com: One click file hosting: Callanetics_10_hour_Challenge.mp4
Kızzzlllaaarrr incelten videoyu indirdim yaptıran kadın 70 yaşında görseniz 40 demezsiniz. Yerde ve ayakta aerobik hareketleri gösteriyor 100 e kadar saydırıyor ben 15 dakika dayanabildim ama acayip ter attırıyor biraz zor gibi ama 66 kiloluk arkadaşıımız rahatlıkla yapabilir bunları bence indir linki vermeye çalışıyorum kızlar indirin arşivinizde bulunsun bence
Hotfile.com: One click file hosting: Callanetics_10_hour_Challenge.mp4
en çok canımı yakan da bu çok yiyip hiç kilo almayanlar..nefret ediyorum yaaaaaaaaaaa kötükedihüso ömür boyu böyle kısıtlı yiyeceklerle avunmak zorundayımmm ne yazık ki..biraz normal insanlar gibi yesem hooooooooooppppppppp kilolar ben anlamadan geliyor..metabolizma meselesi de biraz yaaa..mafoldumben
Ben de indirmiştim vaktinde bunu;ama 75 falan olunca ancak başlarım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?