Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsın zeynepçim:? Kilonu bildirmedin bugün...

Benim kilo durumumu gördünmü..??

ah canım bende geçmişi okuyordum.kalp kalbe karşıymış.sana moral mesajı yazıyordum.ben bir ara izinliyken 97olmuştum.çaktırmadan detoks çorbası yaptım.iki gün içtim.2 kilo gitti.dene istersen.çok da hoşuma gitti.
Beyzuşun çamaşırları kirlenmiyor herhal.deniz kenarındamı yıkıyor.siteye girdiği yok.Yasafat ve dilenciden de ses yok.kaçaklar:umursamaz::umursamaz:

Iyi aksamlar citir hatunlarrr
3 miles i yaptim, dustan cikinca oyle bi agirlik bastikiiii ufffffff
Herkese ii gecelerrrrrrrrrrrr
Kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben de 5 mili yaptım bitirdim çok şükür sositososito Duşa girerkene ayağım elim oynamıyordu,duştan sonra bir enerji doldum kaydirigubbakcemile2 Kendimi şokladığımdan olsa gerek lülülülülülü
Sana İYİ GECELERR,ESEN KAL ŞEN KALL!! opuyorumnanaktan

İyi geceler çıtır kız kaydirigubbakcemile5 Nasılsın??yerimseniben

ahh çok teşkür canım.bademim sen millete link verip duruyorsun.hani bana??
cardiolar hiphoplar hint dansları .valla bende isterem
yoksam çıtırlıkta size rakipolurum diye beni es mi geçiyorsun.delikafadulden:CüvCüv:

Hahahaha bende onu düşünüyorum bEYZUS'un çamaşırları hiiçmi kirlenmiyor diye..:))

Dilencii'yide çok özledim...Yasafat izinli daha sonra dönücek..

Hiiii o nasıl laf,seni es geçmek lmaz: kaydirigubbakcemile3 Hiphop için googleye "sende zayıfla hiphop" yazacaksın,Hint dansı falan için de yine googleye "exercisetv.tv"yazacaksın..Sonrası guclubacismilekaydirigubbakcemile2:lepi:

Ben 3 mıleyi yaparken feci terledim..Sıcak artı hamlık,sular saçılıyordu her tarafımdan resmen...:)))

Aslında fırsat bulabilsem yürümeyi çok severim,kulağımda müzik dışarıda yürümek beni çok mutlu ediyor...Fekat şartlar müsait değil..:)))))

Eveeeeeettt ben de çok severim,geceleri hele takıcan kulaklığı sanki dünyada tekmişin sanki dünya seninmiş gibi boshayallersmileboshayallersmile ama değil,maalesef şartlar şartlar şartlar Çok üzgünüm çoook

Size doyum olmuyor -ciddi manada ) - ama artık ben yatmam gerek,yarın işbaşı yapıyoruz 8 de mafoldumben Cümle kk ahalisine İİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!opuyorumnanaktan

Ben çocuklardan çıkamıyorum peki sen.??

Size doyum olmuyor -ciddi manada ) - ama artık ben yatmam gerek,yarın işbaşı yapıyoruz 8 de mafoldumben Cümle kk ahalisine İİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!opuyorumnanaktan

İyi geceler,tatlı rüyalar...

bayanssulusmileyıkanmaya gitcektim daha gidemedim bi çimip hemen gelem çidoşum ok

Tamam değilklava: hiç tamam değil sen git çekirdeğe çiğdem de bana Çiğdem deme :umursamaz: lülülülülülü Şaka bir yana beklemek isterdim;ama çok fena uyku bastırdı mirmirmirmir Yarın anlatırım indirirsin zaten şimdi yürüyecek halin yok aklinialirimsmile Yarın görüşürükk!! opuyorumnanaktan

uyumam lazım uyuyamıorummmdelikafadulden

benimde uyumam lazım.okadar yorgunum ki.bugün sağlık ocağına gittim.kulağım şişti.iltihap yapmış.hem gözüm hem kulağım şiş.üç gündür gece 12 den sonra komşumun kızları kahveye geliyor.3.30 gibi gidiyor.ama inşalah bugün kimse gelmez.halim yok.

Kızım kütüphaneye üye..Aldığı kitabı 15 gün içinde teslim etmemiz gerekiyor..Onunla birlikte bende alıyorum, benim yüzümden teslim tarihi uzadı..bitirememiştim kitabı bugün kitabı götürmeye gittik..Normalde para cezası oluyor cüzzi bir rakam..Görevli kızıma bu sefer para almıycam aldığın kitabın özetini getirmeni istiyorum dedi..:)))
Kızım kabul etmedi,görevliye ben bu yıl hep özet çıkardım okulda..O yüzden bunu yapamıycam üzgünüm dedi..:)))

Görevli tamam o zaman sadece kitabın yayınevini ve yazarını yazar getirirsin olmazmı.?
Nihayet kabul etti kızım..

İlginç bir pazarlık olmuş diimi..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…