iyi akşamlar çıtır kızlar:.......
Nasılsın zeynepçim:? Kilonu bildirmedin bugün...
Benim kilo durumumu gördünmü..??
Iyi aksamlar citir hatunlarrr
3 miles i yaptim, dustan cikinca oyle bi agirlik bastikiiii ufffffff
Herkese ii gecelerrrrrrrrrrrr
Kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İyi geceler çıtır kız kaydirigubbakcemile5 Nasılsın??yerimseniben
ah canım bende geçmişi okuyordum.kalp kalbe karşıymış.sana moral mesajı yazıyordum.ben bir ara izinliyken 97olmuştum.çaktırmadan detoks çorbası yaptım.iki gün içtim.2 kilo gitti.dene istersen.çok da hoşuma gitti.
Beyzuşun çamaşırları kirlenmiyor herhal.deniz kenarındamı yıkıyor.siteye girdiği yok.Yasafat ve dilenciden de ses yok.kaçaklar:umursamaz::umursamaz:
ahh çok teşkür canım.bademim sen millete link verip duruyorsun.hani bana??
cardiolar hiphoplar hint dansları .valla bende isterem
yoksam çıtırlıkta size rakipolurum diye beni es mi geçiyorsun.delikafadulden:CüvCüv:
Ben de 5 mili yaptım bitirdim çok şükür sositososito Duşa girerkene ayağım elim oynamıyordu,duştan sonra bir enerji doldum kaydirigubbakcemile2 Kendimi şokladığımdan olsa gerek lülülülülülü
Sana İYİ GECELERR,ESEN KAL ŞEN KALL!! opuyorumnanaktan
Ben 3 mıleyi yaparken feci terledim..Sıcak artı hamlık,sular saçılıyordu her tarafımdan resmen...:)))
Aslında fırsat bulabilsem yürümeyi çok severim,kulağımda müzik dışarıda yürümek beni çok mutlu ediyor...Fekat şartlar müsait değil..:)))))
Eveeeeeettt ben de çok severim,geceleri hele takıcan kulaklığı sanki dünyada tekmişin sanki dünya seninmiş gibi boshayallersmileboshayallersmile ama değil,maalesef şartlar şartlar şartlar Çok üzgünüm çoook
İyi gecelerr ARZUM.. İyiyiz sen nasılsın yerimseniben
Size doyum olmuyor -ciddi manada) - ama artık ben yatmam gerek,yarın işbaşı yapıyoruz 8 de mafoldumben Cümle kk ahalisine İİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!opuyorumnanaktan
Ben çocuklardan çıkamıyorum peki sen.??
mafoldumbenya ben indiremiyorum milleriakannehir
uyumam lazım uyuyamıorummmdelikafadulden
bayanssulusmileyıkanmaya gitcektim daha gidemedim bi çimip hemen gelem çidoşum ok
uyumam lazım uyuyamıorummmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?