günaydın kızlar opuyorumnanaktan
gunaydın arkadaslar benıde lıstenıze eklermısınızzz
kısaca kendımı ozetleyeyım ben 59 kılo ıle hamıle kaldım ve 34 kılo aldım hemde rejım yaparak( suan 92 kıloyum kısmet olursa 4 agustos 2010 aksam 18 00 de dogum yapacagım bır kızım olacak ve ben dogumdan sonra 55 kıloya dusmek ıstıyorumm buradan sızlerın nasıl zayıfladıgınızı okudum bende denemek ıstedım yardımcı olursanız sevınırımmm tesekkurler
canım ben matematik öğretmeniyim..ama akşamları ben eğitim vermiyorum ingilizce eğitim almaya kursa gidiyorum zemuszemus
delikafadulden ay çok heyecan verici 5 gün sonra anne olacaksın opuyorumnanaktan
Şuan 92 kilosun ama doğum yapınca 80lere düşersin bebeğin ağırlığı düşecek zaten diimi ben hiç doğum yapmadım da mantıksal olarak öyledir herhalde -tatlicadiarzu-
Valla canım bizim aramızda sana hep yer var biz uyguladığımız herşeyi paylaşıyoruz sana da yararlı olursa ne mutlu bize olumunekankayizsmile bebişin sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğar inşallahhh :Saruboceq: Allah analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan
gunaydın arkadaslar benıde lıstenıze eklermısınızzz
kısaca kendımı ozetleyeyım ben 59 kılo ıle hamıle kaldım ve 34 kılo aldım hemde rejım yaparak( suan 92 kıloyum kısmet olursa 4 agustos 2010 aksam 18 00 de dogum yapacagım bır kızım olacak ve ben dogumdan sonra 55 kıloya dusmek ıstıyorumm buradan sızlerın nasıl zayıfladıgınızı okudum bende denemek ıstedım yardımcı olursanız sevınırımmm tesekkurler
Maşallah kelebekim,Allah azimini gram eksiltmesin inşallahAnammmm yoruldum yahuuuuu :çok üzgünüm:
1.5 saattir sürekli hareket halindeyim =) ve kahvaltıda aldığım kaloriyi -78 e düşürebildim opuyorumnanaktan
Leslie hanımla 20 dakika
Kondisyon bisikletiyle 10 dakika
Oryantal dans müzikleriyle 10 dakika ( darbuka müzikleri indirdim süper ter attırıyor)
Dambılla kol aerobiği 10 dakika
twisterla 100 dönüş
İnceltici videoyla 10 dakika
Murat dalkılıçın yeni albümüyle 10 dakika tepinme kaydirigubbakcemile3
Çok eğlenceli oluyor ya aldım gazı bu oryantal müzikleri insanı oturtmuyor zaten biraz daha oynuyayım ben hihoyyyt
Ayyyy beben ne zaman kucağında olacak biliyorsun,inşallah sağlıcakla gelir anneciiineSen doğumdan sonra zaten 80 kilolara düşersin sonrası emzirdindi,onunla uğraştındı gider kilolarınn :lepi: Bence bebeni güzelce emzirmek ilk hedefin olsun,anne sütünün yararlarını saymayayım şimdi burda yerimseniben Her şeyden önce onun sağlığı..Tabi bu hominigırtlak ye,yat aşa demek de değil laelaelaelaelae Spor yaparsın yarım saat falan,akşamları da yememeye özen gösterirsinzemuszemus Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
çok teşekkürler.inşallah hiphopmyaparken biryerimi kırmam.sizlere özeneceğim diye.
Aman amaan sen matematik öğretmeni misin :lepi:
iyi geceler çıtırlar kurtlarımı döktüm geldim sünnette tabiki yemekliydi sünnet hiç kaçamak yapmadım desem :umursamaz:alsanaalsanasmilecokacimcoook kimsede inanmadı zaten uyukluyorum ama illaki size bir merhaba demeden yatamadıma.s.
tabii meslektaşım..zemuszemusopuyorumnanaktan
onceden hıc ıstahlı degıldımm hıc yemezdım hamılelıkte herseyım degıstı ılk 3 ay herkes zayıflar ben 15 kılo aldımm sonra dr um dıyet verdı harfı harfıne uydum ama ıse yaramadı heray 5 kılo aldımm hatta o ay dr um dıyet degıstırdı ıse yaramıyor dıye degıstırdıgı dıyetle 7 kılo aldımmm kaydirigubbakcemile3 ne yapsak onleyemedık kıloları tabı toplamda 92 yı buldumm dogumdan sonra ıstahımın azalacagını dusunuyorumm kesınlıkle emzırecegımm cunku hem bebek hemde benım ıcın cok yararlı
badem afyonlumusun yoksa afyon damı yasıyorsunn benımde esım afyonlu ve aılesı orada yasıyorrr
Senin kızın iştahı açık demek ki,baksana 8 aylık 4 kiloSen emzirmicem desen de durmaz o aklinialirimsmile Onu kucağına alınca ne kiloları düşünürsün ne göbeği boshayallersmile Hem görüyorum ki sen şimdiden azimlisin yerimseniben En geç yaz girişi vermiş olursun hepsini olumunekankayizsmile
Evet Afyonluyum ve de Afyonda yaşıyorum zemuszemus..Eşin merkezden??
bende kendıme 1 yıl verdım zayıflamak ıcınn umarım basarırım benım hamılelıkte cok odemım oldu elım ayagım cok sıstı ayaklarım cok acıdı o yuzden yuruyus yapamadımm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?