Aslm aysen,Hoşgeldina.s. Maşallah 7 kilo gidivemişDarısı diğer fazlalıkların başına kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk kuşum a.s.
evet ben bile şaşırdım yaaa kaydirigubbakcemile3 ama 50 günde gitmiş
geçen haftada bir kilo vermişim zemuszemus
kaynanamlar felan beni görünce şaşırdı ne kadar küçülmüşsün diyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama artık ilk zamanki gibi kolay gitmiyo kilolar yaaa
neyse bende lesli ablama devam etsem ii olacak
sen nasılsın canım olumunekankayizsmile
KOlay gelsin tombişimm
Konu coştu,koptu gidiyor :lepi: Haftalık spor bildirimi olayı hiç bırakılmasaymış keşkemm aklinialirimsmile Neyse bundan sonra herkes hareketli,herkes atlet kaydirigubbakcemile3 Ben şimdilik evin dağınıklığını toplamakla meşgul oliciiim,sonra spor,dans,walk olayını hallederiz yerimseniben Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
şuanda -244 kalorideyim bugün misafir gelecek evi toplayıp silip süpürüp ikramlık birşeyler hazırlayacağım hiçbirinden yememem lazım Allah yardımcım olsun. Oryantal müzik eşliğinden kıvıra kıvıra yapılacak bir temizlik nihalin kına müziğine de bayıldım zaten rinna rinna rinnaaa
Elma ve kayısı kürünü yedim o elma kabuğunu kemirip yutmak kadar zor birşey yok :sinifsinif:
25 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika leslie yürüyüşü
5 dakika dans sositososito
4 dakika kol sarkmaları için egzersiz guclubacismile
Yarım litre su
Şimdi kahvaltı yapmaya hazırım cokacimcoook
Moraller çok iyi yavriim yyaaw,ramazandan önce ne kaa kilo giderse o kaa ii olduğundan süper spor yapıyokkk kaydirigubbakcemile2Tünaydın kızlar, bu aralar öyle yoğunum ki her zaman yazamıyorum, bademcim, tombisim, nasılsınız? Moraller nasıl bu sabah?a.s.
2 mil Leslie ve 45lık dans oyun karışık sporumu yaptım zemuszemus Ara öğünüm olan karpuzdan da bol bol yedim,o kaaa yedim ki tarifsiz duygular içindeyim sempatiksalakcinni
Günaydın Kızlaaarrr
Allahıma şükür :Saruboceq: çok mutluyummmmmmmm opuyorumnanaktan
Sabah ilk iş tartıldım yine veeeeeee 120.4 delikafadulden dün 121.6 bugün 120.4 zemuszemus 1 kilo 200 gr gitmiş dün yaptığım sporla sempatiksalakcinni maşalllaaah diyelim lütfen Allah bozmasın ...
Bugün rejimde 2. ayım doldu ve ilk defa 120.5 altına düştüm sositososito bugün de aynı şekilde oynamaya spora aerobiğe devammmmm :lepi: bademin dediği gibi gitsin kilolaaarrr :dance: sositososito
yok arkadas yaa olmuyor olmuyorrr olmuyorrrrrrrrrr. cıldıracam.. leslıe bır aydır gece gunduz denıyorum olmuyor ve cok merak ettım bunu.. resmen mahrumıyet bolgesı Çok üzgünüm çoook
Arkadaşım bu 2 mil leslie ne demek?
Faecn açık mı??Çevrimiçi olsana meruseCANolumunekankayizsmilemerhaba canlar nasilsiniz bugun?
bademcan siyahbeyazin face sende varsa bana ozelden ismini atarmisin.bana sormus kendiside yok simdi ben ekleyim onu eger varsa sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?