Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslm aysen,Hoşgeldina.s. Maşallah 7 kilo gidivemiş Darısı diğer fazlalıkların başına kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kuşum a.s.
evet ben bile şaşırdım yaaa kaydirigubbakcemile3 ama 50 günde gitmiş
geçen haftada bir kilo vermişim zemuszemus
kaynanamlar felan beni görünce şaşırdı ne kadar küçülmüşsün diyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama artık ilk zamanki gibi kolay gitmiyo kilolar yaaa

neyse bende lesli ablama devam etsem ii olacak

sen nasılsın canım olumunekankayizsmile

Sağolasın yavriim,iyiyim çok şükür :lepi: Kilolar gittikçe daha daha iyi olurum..Küçülmüşün:jeyyar: Beni de 2 ay sonra gören arkadaşımın yorumu "yavruum sen na kadar ufalmışın" oldu,ufalmışım :roflol: Sporuna sarıl aysen,bak kelebekim nasıl veriyor kiloları kaydirigubbakcemile2 Spor şart,bünyeyi yemeyle içmeyle şaşırtmak yerine sporla şoka şok yerimseniben Neye uğradığını şaşırsın erisin gitsin lülülülülülü

Ne kaa sıcak bir gün,durduğum yerde terliyorum ppuuff :bbo: da ne demekmiş yerinde durmamak gerekmiş sositososito Zaman bilgisayar başında oturma zamanı değil WALK WALK WALK )

şuanda -244 kalorideyim bugün misafir gelecek evi toplayıp silip süpürüp ikramlık birşeyler hazırlayacağım hiçbirinden yememem lazım Allah yardımcım olsun. Oryantal müzik eşliğinden kıvıra kıvıra yapılacak bir temizlik nihalin kına müziğine de bayıldım zaten rinna rinna rinnaaa

Saol yavrumm sanada kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

Ya kizlar yuruyus coooooook hosuma gitti beaaa. delikafadulden
Taktim Ipod yuru de yuru kaydirigubbakcemile3
O kadar yurumussum ki bi ara yolumu sasirdim :roflol:

Püüüüü masallahhhhhhh :lepi:
Aman haaa kacamak yapma cnm, o kadar spor bosuna yapmis olmayasin emi olumunekankayizsmile

canımmm çok sevindim inşallah bu hızla gitmeye devam eder kilolar hihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool:a.s.

Tünaydın kızlar, bu aralar öyle yoğunum ki her zaman yazamıyorum, bademcim, tombisim, nasılsınız? Moraller nasıl bu sabah?a.s.

2 mil Leslie ve 45lık dans oyun karışık sporumu yaptım zemuszemus Ara öğünüm olan karpuzdan da bol bol yedim,o kaaa yedim ki tarifsiz duygular içindeyim sempatiksalakcinni

merhaba canlar nasilsiniz bugun?

bademcan siyahbeyazin face sende varsa bana ozelden ismini atarmisin.bana sormus kendiside yok simdi ben ekleyim onu eger varsa sende.

yok arkadas yaa olmuyor olmuyorrr olmuyorrrrrrrrrr. cıldıracam.. leslıe bır aydır gece gunduz denıyorum olmuyor ve cok merak ettım bunu.. resmen mahrumıyet bolgesı Çok üzgünüm çoook

supersin canim masallahinsallah boyle devam edecek gidecek kilolar:lepi:

Arkadaşım bu 2 mil leslie ne demek?

Yürüyüş videosu oluyor kendileri hayalci yerimseniben Evde rahatça yapabileceğin tazda bir yürüyüş hem de :lepi: Ben diyete başladıktan 10 gün sonra buldum ve her gün yaptım..Şimdi 32. günüm falan kaydirigubbakcemile5 rebekaa'ya verdiğim linkten tıklayıp bak istersen..İndirmek istersen de hz google'ye "sende zayıfla leslie" yaz çıkan sayfada var açıklama zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…