Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bısı daha solucem cok gevezelık ettım bugun.. karnımda 3 aydan buyana kırmızı mor gıbı cızgıler var sanırım buda yırtık denen sey oluyor.. bunların sporlaa duzelme ımkanı varmı yada azalma ımkanı nedır...

kaydirigubbakcemile3 Şükret keşke eski halime dönebilsem diyebildiğin bir eski halin var yerimseniben Ben en az 80'i gördüm son 7-8 yıldır,kendimi bildim bileli böyleyim kafamçokkarıştı

ınsallah canım allah kımın gonlunden ne gecıyorsa hayırlı edıp nasıp eder kendısıne.. cıdden bu kılo ole bıseymıs kı sımdı anlıyorum.. hıc bıyere cıkmak ıstemıyorum.. ne bulursam onu gıyıyorum.. artık gecen gun esımle konustuk bana kıyafet almam konusunda baskı yapıyor.. eskı ahlıme gerı donerım dıye bıseyda almadım kendıme.. onun soledıgı hep su.. bu halınden demekkı rahatsız olmuyorsun o yuzden bısey yapmıyorsun.. ben bır basladım anlatmaya ıkı goz ıkı cesme.. elım kolum yok gıbı gucum alınmıs gıbı hıssedıyorum kendımı dedım.. bana soledıgı tek sey.. senı bole gormekten cok sıkıldım.. senın bu mutsuz halın benı cok uzuyor dedı.. ılk ısım dogru duzgun bı tartı bulmak olucak.. yoksa her gun yemekhanenın oraya gıdersem tartılmaya benı kovarlar

tatlım benim erkek arkadaşım spor antrenörü şimdi senin yazını okuyunca sordum kullanıyımı yararı olurmu diye kullanılabilir ama onu kullanırken düzenli spor yapman şart dedi günde en az 2 saat... Diğer bu tarz ilaçlar arasında en zararsızı bu dedi ama o kullanılmadan da kilo verilebilir ben ilaç kullanılmasına karşıyım dedi yasakkelime Ama bir zararı olmaz 1 kilo veriyorsan onu içip spor yaparsan 1.5 verirsin dedi olumunekankayizsmile

sorma canım yaaa kav ile alt üst oturuyoruz sürekli hamurişi yapıyor genelde beraber yiyoruz bazen tutuyorum kendimi ama bu sıra misafirlerden dolayı birde evde kv sorunlarından dolayı stresten ne yaptığımı bilmiyorum evet yani bütün gün ayaktayım aslında o kadar koşturuyorum ama yemeğimede dikkat edebilsem gidecek kilolar .dün berbat birgündü o kaaa hamurişi yenirmi şimdi kızıorum kendime .dolabın başında dolaşıp duruyorum ama meyva yedim öğle yemeği yerine sabahta yarım simit ile biraz menemen yedim allahım yardım et ramazanda geliyor ne yapacağım bilmiyorum hele benim zilli ile nasıl oruç tutacağım çok yoruyor beni geçen sene lohusaydım tutmamıştım. bu senede bırakmak istemiyorum allah yardım eder inşallah zaten tek derdim su suya nasıl dayanacağım bakalım

Ben yorgunluktan öleceğim galiba bütün evi dip köşe sildim süpürdüm üstüne gittim ikram hazırlığı yaptım bir yandan toz aldım bir yandan oryaantal yaptım öğle yemeğimi geciktirmişim 3 te yedim ondan tansiyonum düştü galiba biraz kolumu kaldıracak halim kalmadı. Biraz uyuyabilsem ne güzel olur

ohhh tombulkelebekim miss gibin oldu heryerr vallahi ben yattım uyuyamadım aşırı bir sıcak var burada şıpır şıpır ter damlıyor her yerimden yoksa kızım uyurken spor yapmak istiyorum ama ya uyanırsa diyorum hemde zaten sırılsıklam heryerim elim kolum kalkmıyor

free usere girdigin zaman siz parasizmi indiriyorsunuz burda paralida.

kızlar sımdı ben kılo cızelgesını hazırladım.. son nokta olarak ımza kısmına yapıstırılması gereken bı adres var.. o ımza kısmı neresı oluyor :sm_confused:

ohooo sen bu kadar şey yersen brz zor zayıfllarsın cnm bnm ben bile 54 kiloyum bu kadar yemiorum :roflol:

simdi buraya senin yazma maksattin 54 kilo oldugunu bildirmekmi?az yedigini soylemekmi?

yoksa moral bozmakmi?

kuzum istersen ac gez bize ne!!

burda herkes birbirine moral vererek motive ediyor!

boyle yazilara yer yok.tombis arkadasimiz 20kilo vermis bir arkadas yani ne yiyip nasil zayiflanacagini gayet iyi biliyor okay!!!!!!!!!!

Sana katılıyorum arkadaşım bende acayip sinir oldumm....:mymeka:yasakkelime

Ama YENA VE TOMBİŞİM sakin durunca bende belki arkadaşlarıdır diye bir şey demedim....lmaz:

Ama ne olursa olsun buraya gelip bu şekilde konuşması çokkkk saygısızcaaÇok üzgünüm çoookklava:

Kızlar leslie ile 3fast mil ile45 dk sporumu yaptımmm, kaydirigubbakcemile2

Akşam ki görevde ayakta kalmalarımı saymazsak iyi spor yaptımmmm zemuszemus

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 Şükret keşke eski halime dönebilsem diyebildiğin bir eski halin var yerimseniben Ben en az 80'i gördüm son 7-8 yıldır,kendimi bildim bileli böyleyim kafamçokkarıştı

Ay canım bende öyleyim ya aynen dediğin gibi ama en azından 74 civarında durdum senelerce. O zamanki fotoğraflarıma bakıyorum o zaman bilem süpermişim yav. Şimdi de iki ileri bir geri vermeye çalışıyoruz. Bu leslie yi indirdim ama çok konuşuyor bu kadın yahu, insan spor boyu susmaz mı! delikafadulden

kızlar lutfen bırınız cvp verın bu kılo cızelgesını hazırladım en son adresı kopyaladım ımza kısmına yapıstırılıyormus neresı oldugunu bılemedım :sinifsinif:

kızlar lutfen bırınız cvp verın bu kılo cızelgesını hazırladım en son adresı kopyaladım ımza kısmına yapıstırılıyormus neresı oldugunu bılemedım :sinifsinif:

Canım Kullanıcı paneli var üstte ona tıkla sonra sol tarafta profilimi düzenle var ona tıkla sayfanın alt kısmına in orada bir link boşluğu var oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydet de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…