Selam kızlar uzun zamandı kk bakamıyordum geri geldim inşallah
tabi yeniden niyetlenebilirsem diete
bir değişiklik yok değilmi cuma günleri tartı günü günlük bildirimler arada muhabbet dayanışma :)
Ben bugün akşam uyusam da çok yorgunum mirmirmirmir Uyumam gerek değilse yarın iflah olabilemem sempatiksalakcinni İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!
Hem kk dan hemde dietten uzak kaldıgım dönemde bimiktar(6) kilo aldım itiraf edeyim
Çok kızıcaksınız biliyorum aklıma geldikce bende kendime çok kızıyorum nasıl emekle, eziyetle veriyoruz kiloları alırken fark etmiyoruz bile
merhaba kızlar.hepinizi tek tek çok özledim.geçtigimiz günlerde babaannemi kaybettim.o yüzden ne forum ne diyet hiçbişi kalmadı.dün yine bıraktığım yerden başladım en azından cumadan cumaya size de yetişmiş olurum.kilom hala 92.5 bu hafta bi 3 kilo vermeyi umut ediyorum.kilo verenleri de tebrik edip kucak dolusu öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:
Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay
[Ogle]
- 1 kizarmis ekmegin ustune nutella
- 1 yesil cay
[Aksam]
- 2 kizarmis ekmegin ustune nutella :ecrin_bebek:
- 1 yesil cay
- Simdiye kadar 3L su
- Birsuru yesil cay ictim bugun
- Sporu biraz gec yapcam, misafirler gelcek birazdan...
Hedef: 5 miles, ayyy insallah yapabilirimm yaaaa, motive olamiyorum bi kac gundur :gitme:
Selam kızlar uzun zamandı kk bakamıyordum geri geldim inşallah
tabi yeniden niyetlenebilirsem diete
bir değişiklik yok değilmi cuma günleri tartı günü günlük bildirimler arada muhabbet dayanışma :)
YENAcığım,lunaazul iyi geceler!
anacığım alacağın olsun.tek başıma kaldım.
zaten çok yorgunum.tam 5 defa pazara gittim.salı günü misafirlere hazırlık.akşama kadar sadece meyve ve sıvı şeyler aldım.akşam 1 açma peynir ve üzüm yedim.şimdi kahvemi içerken tek başıma gelecek birini bekliyorum.
benim halim içler acısı.bugün eşim bana derya diye seslendi.ben kimim dedim.tekrar'' derya ''dedi.27 senelik kocam adımı unuttu.acaba derya,ilk sevgilisinin adımı?allahım yardım et.aklımı sıyırmak üzereyım.
ohooo sen bu kadar şey yersen brz zor zayıfllarsın cnm bnm ben bile 54 kiloyum bu kadar yemiorum :roflol:
zeynepçim çok zor işin...Allah sana sabır versin...Seni tanıdığımdan beri hep takdir ediyorum inan...
Rahatsızlığı dışında unutkanlığıdamı var..??
sağol canım.evet bir de alzhimer başladı.önümüzdeki hafta özel psikoloğa götüreceğim.bir tane doktor var balıkesirde bir türlü randevu alamıyorum.öyle zor ki sevdiğin adamın hergün bir yabancıya dönüşmesini izlemek!!
merhaba arkadaşlar bir süreliğine inzivaya çekiliyorum dönüşte görüşmek üzere mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?