Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya rapid den nasıl iniyor bunlar bilmiyorum free user mi dicez

Evet free user diyeceksin,iki part indirme işlemi arasında 15 dk beklemen gerek..vee 2milden başla indirmeye aşağı kısımlarda yerimseniben onun çok fazla parçası da yok..takıldığın yer olursa sor yine olumunekankayizsmile

selam kızlar kayınvalidem bana işkence ediyor yaaaa dün iki tepsi sıcacık börek yapmış gelde yeme çok moralim bozuk zaten spor yapamıyorum diyetimede dikkat edemedim dünkü böreklerden sonra tam 900 gr fazla çıktım sabah

berbat bir hava var pazara gittim geldim perişan oldum kızımla beraber sürekli suya girip çıkıyorum 4 ten sonra denize gideceğiz orada belki kalori harcarım kızım yine rahat verirse şu anda onu uyuttum bende uzanayım çok yorulmuşum sabahtan beri koşturuyorum halim yok leslie ile yürümeye

Arkadaşım sitede 1 mile easy walk ve 2 miles brisk walk yazıyo onlardan 2 miles olandan mı başlayacağım altında 5 part dan oluşan linkler var bunlar mı? Ben bi tane 3 miles indirmişm o da açılmıyor anlamadım ya :1no2:

walk diet 1 mile

yeni başlayanlar için hafif tempolu 1 mil yürüyüş
yazıyor benm bahsettiğimin başında..2mil olanın da 3 parçası var..İlk baştaki linke tıkla free userı seç,dowland yazan mavi tuşa bas,kaydet ilk parçayı..:lepi: Sonraki parçaya geçmeden önce 15 dk beklemen gerek zemuszemus 2 milin 3 parçasını da bu şekilde indir..Sonra o kitap gibi dosyanın birisinin üstüne sağ tıkla buraya çıkart de,videon hazır inşallah vereliniortak

Çok sağol indiriyorum bakalım olacak mı? Çok hareketsizim ve bu yüzden 500 gr geri almışım şimdi gördüm öfff, ama yapabileceğim pek bişey yok maalesef belki bu işe yarar biraz, ne dersin?:sm_confused:

Süperrrr

tebrik ederim canımmmmhihoyyyt:lepi:

badem sagol canım.. burdakı IT cı arkadaslada gorustum buranın ınternetınden kaynaklandıgını soledı.. zaten faceden ne mumkun bı vıdeo ızlemek.. dusun bı haber okuyacaz yerı gelıyor on dk bekledıgımız oluyor.. yınede tesekkurler canım cok sagol..

Çok sağol indiriyorum bakalım olacak mı? Çok hareketsizim ve bu yüzden 500 gr geri almışım şimdi gördüm öfff, ama yapabileceğim pek bişey yok maalesef belki bu işe yarar biraz, ne dersin?:sm_confused:

Olur bea neden olmasın ) Sporsuz kilo vermek çok mümkün değil zaten kaydirigubbakcemile2 Sen bu Leslie'yi aksatmadan yapmaya çalış bak nasıl gidiyor kilolar yerimseniben

İzleyemedin mi yani şimdi o tanıtım videosunu da??bilmiyorumkismile Leslie'de 4-5 belli hareket var zaten..1- bildiğin yerinde sayma,2-dizini karnına doğru çekiyorsun o,3-tekme bildiğin tekme atıyorsun karşıya da,4-step yana adım alıyorsun onlar..Kimi videolarda yavaş yerinde koşma var..Merakına ii gelir mi bilmem ama kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr bu arada l-carnitine hakkında bılgısı olan yada kullanan varmı?

Ender Saraç diyet yapanlar spordan 30-45 dak önce alırsa yağ yakımı hızlanır demişti bir röportajında;ama ben denemeyi çok istediğim halde deneyemem maalesef lmaz: Neme lazım bir hormon dengesini etkiler bişi yapar..Sen de kullanmayı düşünüyorsan kesinlikle önce bir doktora ve spor antrenörüne danış derim..Ona göre sporunaiyemene dikkat edersin olumunekankayizsmile Cidden yağ yakımına -vücuda ters bir etkisi olmadan- yardım ediyorsa ne âlâ :lepi:

o vıdeoyu ındıremedım ya takıntı oldu :dance: en son yolladıgın lınkte gordum canım.. evde kosu bandım var ama bu daha cazıp geldı bana.. hem sıkıcı olmaz.. kosu bandında gozum sureklı zamana takılıyor :1rolleyes:

Ahh ahhh börek falan pişen evde diyet yapmak :sinifsinif: Bizim evde de hergün neler pişiriyor abime;ama çok şükür yemiyorum,Allah'ım azmimi kaybetmiyeyim inşallah :Saruboceq: Ahh derin yyaaw senin kız da seni zayıflatmıcak anladım ben,o kaa yorgunluğa kalori harcıyorsundur aslında;ama neen 900 gr fazla çıktın bilmiyorumkismile Yememeye özen göster bence,tut kendini..:teselli:

Bizim de koşu bandı var ve dediğin gibi sanki onun üzerinde zaman başka akıyor yani akmıyor..Bu Leslie çılgın bir kadın olduğundan zaman vvıınn geçiveriyor :lepi:

bu ılacı zaten eczacılık okuyan bı arkadasım onerdı.. anlattıklarını kısaca ozetleyım.. l-cartınıte denen madde yagı enerjıye cevırmeye yarıyor ve bı forklıft gıbı dusun yagı kaldırıp gecıs hızını arttırıyor.. ve vucut yeterı kadar uretemıyormus.. sole soleyım gunde 7-8 buyuk balık ve 6 kılo yogurt yemen lazımmıs.. yeterlı l-carnıtıne alman ıcın.. en onemlı ekledıgı konulardan bırıde su.. eger spor yapmayacaksan paranı cope atmıs olursun. spor yapmadıgın zaman hıc ama hıc bı faydası yokmus.. sporla bırlıkte enerjı verdıgı ıcın yorulma hıssını azaltıyor.. ve yorulmadan daha cok spor yapabılıyorsun..yaglarda enerjıye normale gore bes kat daha fazla harcayabılıyorsun demıstı..bunun uzerıne eczacı olan nerıman teyzemız var onun yanına gıtmıstım.. onun kızı ortaokul ogrencısı ve bılındık bı markaylaa vıtamın takvıyelı bı one.. smart (markayı tam yazamıyorum belkı yasaktır bılmıyorum) onu kullandı onunla kılo verdı arkasına l-cartınıte ıle gunluk bır saatlık yuruyuslee 18 kg falan verdı.. gecen sene de dugunden once bole bı mevzumuz olmustu.. umarım ısınıze yarar..ben sımdı bı arastırma ıcındeyım hangısı daha ıyı hangı markayı alabılırım.. en onemlısı burda bulabılır mıyım.. bakıcaz artık..

cıdden zaman gecmıyor ustunde gecen sene 4-5 kılo vereyım dedım dugunden once 60 kg olayım.. sımdı ole olsam hayatta ugrasmazdım.. o zamanlar bıle halımden sıkayetcı olurdum.. valla eskı halıme geleyım bır daha asla sıkayet etmıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…