canım ya rapid den nasıl iniyor bunlar bilmiyorum free user mi dicez
Evet free user diyeceksin,iki part indirme işlemi arasında 15 dk beklemen gerek..vee 2milden başla indirmeye aşağı kısımlarda yerimseniben onun çok fazla parçası da yok..takıldığın yer olursa sor yine olumunekankayizsmile
Arkadaşım sitede 1 mile easy walk ve 2 miles brisk walk yazıyo onlardan 2 miles olandan mı başlayacağım altında 5 part dan oluşan linkler var bunlar mı? Ben bi tane 3 miles indirmişm o da açılmıyor anlamadım ya :1no2:
walk diet 1 mile
yeni başlayanlar için hafif tempolu 1 mil yürüyüş
yazıyor benm bahsettiğimin başında..2mil olanın da 3 parçası var..İlk baştaki linke tıkla free userı seç,dowland yazan mavi tuşa bas,kaydet ilk parçayı..:lepi: Sonraki parçaya geçmeden önce 15 dk beklemen gerek zemuszemus 2 milin 3 parçasını da bu şekilde indir..Sonra o kitap gibi dosyanın birisinin üstüne sağ tıkla buraya çıkart de,videon hazır inşallah vereliniortak
Günaydın Kızlaaarrr
Allahıma şükür :Saruboceq: çok mutluyummmmmmmm opuyorumnanaktan
Sabah ilk iş tartıldım yine veeeeeee 120.4 delikafadulden dün 121.6 bugün 120.4 zemuszemus 1 kilo 200 gr gitmiş dün yaptığım sporla sempatiksalakcinni maşalllaaah diyelim lütfen Allah bozmasın ...
Bugün rejimde 2. ayım doldu ve ilk defa 120.5 altına düştüm sositososito bugün de aynı şekilde oynamaya spora aerobiğe devammmmm :lepi: bademin dediği gibi gitsin kilolaaarrr :dance: sositososito
Çok sağol indiriyorum bakalım olacak mı? Çok hareketsizim ve bu yüzden 500 gr geri almışım şimdi gördüm öfff, ama yapabileceğim pek bişey yok maalesef belki bu işe yarar biraz, ne dersin?:sm_confused:
badem sagol canım.. burdakı IT cı arkadaslada gorustum buranın ınternetınden kaynaklandıgını soledı.. zaten faceden ne mumkun bı vıdeo ızlemek.. dusun bı haber okuyacaz yerı gelıyor on dk bekledıgımız oluyor.. yınede tesekkurler canım cok sagol..
Almazmiyizz olumunekankayizsmile
Hosgeldin aramiza Mobile a.s.
kızlarrrr bu arada l-carnitine hakkında bılgısı olan yada kullanan varmı?
Aluruk,aluruk seve seve alurukk!! olumunekankayizsmile
selam kızlar kayınvalidem bana işkence ediyor yaaaa dün iki tepsi sıcacık börek yapmış gelde yeme çok moralim bozuk zaten spor yapamıyorum diyetimede dikkat edemedim dünkü böreklerden sonra tam 900 gr fazla çıktım sabah
berbat bir hava var pazara gittim geldim perişan oldum kızımla beraber sürekli suya girip çıkıyorum 4 ten sonra denize gideceğiz orada belki kalori harcarım kızım yine rahat verirse şu anda onu uyuttum bende uzanayım çok yorulmuşum sabahtan beri koşturuyorum halim yok leslie ile yürümeye
o vıdeoyu ındıremedım ya takıntı oldu :dance: en son yolladıgın lınkte gordum canım.. evde kosu bandım var ama bu daha cazıp geldı bana.. hem sıkıcı olmaz.. kosu bandında gozum sureklı zamana takılıyor :1rolleyes:
Tşkler cnmm mrbb :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?