selam şekerim
nasılsın?
kızlar lutfen bırınız cvp verın bu kılo cızelgesını hazırladım en son adresı kopyaladım ımza kısmına yapıstırılıyormus neresı oldugunu bılemedım :sinifsinif:
Sana katılıyorum arkadaşım bende acayip sinir oldumm....:mymeka:yasakkelime
Ama YENA VE TOMBİŞİM sakin durunca bende belki arkadaşlarıdır diye bir şey demedim....lmaz:
Ama ne olursa olsun buraya gelip bu şekilde konuşması çokkkk saygısızcaaÇok üzgünüm çoookklava:
ben bilmedigim icin cevap yazmadim cani kusura bakma benimkini sagolsun badem arkadasim hazirladi.
ya napim okuyunca sinirlerim zipladi sanane kardesim kimin ne yediginden 54 kiloymus ya konusma hakki oluyor sanki ozaman neyse fazla bu konuya takilmicam frenleyemem kendimi sonra tovbe tovbe.allah akil versin.dalga geciyorsa benim kilomun tamaminida versin!
simdi buraya senin yazma maksattin 54 kilo oldugunu bildirmekmi?az yedigini soylemekmi?
yoksa moral bozmakmi?
kuzum istersen ac gez bize ne!!
burda herkes birbirine moral vererek motive ediyor!
boyle yazilara yer yok.tombis arkadasimiz 20kilo vermis bir arkadas yani ne yiyip nasil zayiflanacagini gayet iyi biliyor okay!!!!!!!!!!
ben de çok sinir oldum meruseciğim ne dengesiz insanlar varkötükedihüso
kizlaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ya????
kizlaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ya????
ben de çok sinir oldum meruseciğim ne dengesiz insanlar varkötükedihüso
Valla kızlar bu bir erkek de olabilir, üslup sanki öyle gibi gösteriyor ki erkekler böyle şeylerle uğraşmaya bayılırlar...klava:
sanırım bı kac kısı kaldık baska kımsecıkler yok şutarafagitti
tabı seve seve :) ben sunu anladım dıyet yapmak gercekten zor ısmıs.. eskı halıme dondukten sonra aslaa sıkayetcı olmıcam.. en azından ne olursa olsun sukretmek gerekıyormus onu anladım.. derler yaa bır müsibed bın nasıhattan ıyıdır dıyee sımdı basıma gelınce daha ıyı anladım:1rolleyes:
canim sen kac kilosun boy kac?
canım ne kıloyu sor nede boyumu hihoyyyt 180 boy 98 kg.. senın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?