Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Kullanıcı paneli var üstte ona tıkla sonra sol tarafta profilimi düzenle var ona tıkla sayfanın alt kısmına in orada bir link boşluğu var oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydet de

canım t. ederım yaptım ama olmuyor formata uygun degıl falan yazıyor.. bı kac kısı demıs şurası kopyalancak bırı baska demıs.. neysee kalsın artık :sm_confused:

ya napim okuyunca sinirlerim zipladi sanane kardesim kimin ne yediginden 54 kiloymus ya konusma hakki oluyor sanki ozaman neyse fazla bu konuya takilmicam frenleyemem kendimi sonra tovbe tovbe.allah akil versin.dalga geciyorsa benim kilomun tamaminida versin!

bısı merak ettım bu arkadas 54 kıloymus madem ne ısı varmıs burda hayırdır.. ne amacla ne ıcın gelıp yazma geregı duymus.. walla ayar oldum sımdı kaydirigubbakcemile

ben de çok sinir oldum meruseciğim ne dengesiz insanlar varkötükedihüso

tabı seve seve :) ben sunu anladım dıyet yapmak gercekten zor ısmıs.. eskı halıme dondukten sonra aslaa sıkayetcı olmıcam.. en azından ne olursa olsun sukretmek gerekıyormus onu anladım.. derler yaa bır müsibed bın nasıhattan ıyıdır dıyee sımdı basıma gelınce daha ıyı anladım:1rolleyes:

canim sen kac kilosun boy kac?

siyahbeyazim ekledim canim seni cok aynen dusundugum gibi cok tatli cok guzel bir kizsin.sakin kilolarini takma kesinlikle kilolu degilsin!

tombisim hosgeldin canim.sen yerine dayanamayip birilerine cevap yazdim.sakin bakma oyle densizlere emmi.hadi ablan oper yanaklarindan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…