Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba ve hoşçakal demek zorundayımmmm

yine konser var ve ben yine görevliyimmmmm

dün 2 -3 saat ayakta kaldım

bu akşamda muhtemelen öyle olacakkk

gerçi bugün leslie ile 3 mil hızlı yürüyüşte yaptımmmm

bu yüzden kendime ödül veriyorummm lahmacun gümleticem ama

aldığım günlük toplam kalorim 777 olacakkk yani dengeledim sayılır

zaten onu yedikten sonra 5-6 saat görevim var ve muhtemelen çok ayakta kalıcam nasıl olsa yanacak

hepinizi öpüyorummmmmmmm

Oy oy oyyyy cnmsinnn sennnnn olumunekankayizsmile
Sinirlenme cnm benim boyleleri icin deger mi hic? zemuszemus

Yok be boyle arkadasim olmaz benimmmmm şakkıdı
Sinirlenme emi cnm olumunekankayizsmile
Kadin mi? Erkek mi? bile belli degil. Hollanda dan geliyo guya, hemen anladim ki hic de degil bile kaydirigubbakcemile3

Amaci belli kizlar, bsverin gitsin, yormayin kendinizi :ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Tünaydın kızlar, bu aralar öyle yoğunum ki her zaman yazamıyorum, bademcim, tombisim, nasılsınız? Moraller nasıl bu sabah?a.s.

Allah yardimcin olsun dadlumm
Iyiyim cok sukur, bayagi spor yaptim bu sabah, dustan cikinca biraz uyuyayim dedim, bi kalktim ki saat 17 olmus kaydirigubbakcemile3 Ogle yemeginide kacirdim maalesef :1ninca:
Sen nasilsin cnmm? Hersey yolunda mi bakem?
opuyorumnanaktan

Evett benm en çok iki pantolonum vardı,girdiğim mağazada beğendiğimin bedeni olmaz olanın hiç bir hoş yanı olmaz :sinifsinif: Neyse ki zayıflıyoruz artık da o dertten kurtuluyoruz zemuszemus kaydirigubbakcemile3 Diyetteki bir insanın olmazsa olmazı tarı yavriim bence de al bir tartı..Az vermişsen ona göre az yersin,çok vermişsen aşka şevke gelir daha çok hareket edersin..bayanssulusmile

Hadi ramazan ayına girmeden bir 3-4 kilo daha ver de oh oh zemuszemusSu işi beni de düşündürüyor maalesef,günde 4-5 lt su içen bünyem nasıl dayanır bilmiyorum;ama işte dayancak aklinialirimsmile

Slm Kızlaaarrr

Misafirlerimiz yeni gitti 1 yaşında bir bebekleri vardı onun peşinde koşmaktan helak oldum :sinifsinif:

Akşam öğününüde bitirdim. Biraz dinleneyim sonra dans edeceğim ve 20 dakika kadarda leslieyle yürüyeceğim.

Bugün aldığım kalori 1236
Harcadığım kalori 1293 ( şimdilik )

-57 kalorideyim şimdiilik :lepi:

Allahımmm inşalllaaah yarın sabaha en az 500 gr vermiş olurum 119lu rakamları görmek istiyorum artık inşalllaaahhhh görürümmmm :Saruboceq:

Biz ailecek seviyoruz bu hatunu opuyorumnanaktan Annem de şaşırıyor hem bunları yapıyor hem hiç susmuyor ne ciğer varmış kadında diyor aklinialirimsmile Yine süper olursun yavriim sen spor ve diyetine dikkat et de oohh oohhh sırnaşık şey

kızlar lutfen bırınız cvp verın bu kılo cızelgesını hazırladım en son adresı kopyaladım ımza kısmına yapıstırılıyormus neresı oldugunu bılemedım :sinifsinif:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burdan bak rebekaaa kaydirigubbakcemile5 Sadece burda yazan kısmı kopyalayıp yapıştır değilse yanlış format diyor yerimseniben Bir de açıklamada bu kısmı sık kullanılanlara ekleyin diyor,orayı da sıkkullanılanlara ekle kilolar gittikçe orayı aşkla şevkle tıktıklıcan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…