Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saat 9da yedim ilk defa akşam yemeğini ( Bir kadınbudu köfte,iki üç kaşık bamya,5-6 kaşık salata ve ve ve salata suyuna ekmek bandım 1 dilim kadar ( Hala sporumu yapmadım buarada on dakika bile bir şey yapmadım spor adına (

yok tatlı yarısı annem yarısı kardeşim kardeşişmle çıktım o eve gitti ben daha başka tarafa yürüyüp orada annemle buluştum pazar olayını saymıyorum tabi yoruldum ama bide pazara gittik 2 saat sonra evdeydik 6 saat ooturmaıdm ama spor saydığım 4 saat dün ve 3 saat bugün 7 saat oluyor ama napayım gezmeyi çok seviyorum 7x60:420dk 20 dk ayrobik hareketlerimi yapcam şimdi ayaklarım karıncalı sanki buuuuuuz gibi suylada yıkanıyorum gerçi deniz suyu serinliğinde harika oluyor yaa

haa biri benim yerime hesaplayabilirmi 1 yemek tabağının 4te 3ü kadar salata yedim közlenmiş patlıcan biber sarmısaklı ekşili nefisti bide arpa şehriye den çorba yaptım domatesli onu içtim 2 kase bu kadar

çidoooooooooooooş benimlede ilgileni vee guzum pc bozuldu tamemen bnm indiremedim lesli ablayı

haa biri benim yerime hesaplayabilirmi 1 yemek tabağının 4te 3ü kadar salata yedim közlenmiş patlıcan biber sarmısaklı ekşili nefisti bide arpa şehriye den çorba yaptım domatesli onu içtim 2 kase bu kadar

430 kaa kalori almış 1200 kalori vermişin ve

Ayhh çok yorgunum kızlar

2 saat gezdik 1 saati tempolu yürüyüş 1 saati alışveriş bugünü -381le kapadım bakalım yarına kilo vermiş olacakmıyım...

Bu arada sevgilim kadınlar kulübüyle daha çok ilgileniyorsun diye kızıyor çökertecem o siteyi diyor

Vermiş olursun inşallah kelebekim :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5 Babamın yorumu da "kitap yazıyorsunuz herhalde bu sitede" :roflol:

teşekkürler çidoşum şimdi temizlik yapcam birazdan yani 3e kadar yolu var nasılsa tuvalet banyo loc la temizlencek sonra duş buzzzzzz gibi suyla

Vermiş olursun inşallah kelebekim :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5 Babamın yorumu da "kitap yazıyorsunuz herhalde bu sitede" :roflol:

Baban çok matrak biri galiba

espiriyi beğendim :lepi:

ayrıca bademim

bugün tartımı aldım kafama takılanları sana sormak istedim

senin yağ oranı falan kaç çıktı hatırlıyormusun

ama tabi şeftali ve sütte girince işin içine 120 şeftali 150 civarıda süt 270 kalori

270+430:700

1200-700:500

+500 ile günü kapatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…