Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok super gidiyorsun masallah debamida gelsin insallah.
ben yapmaya calisiyorum ama bukadar duzenli yapamiyorum menulerimi.
gerci bugun ne yedimse yaktim bence yoruldum temizlikten 2 saat utu.birde duramadim arada gobek atim kendi kendime deli gibikafamçokkarıştıdelikafadulden

pek düzenli sayılmaz aslında bu benim işteki menüm

evde olduğum zaman daha az kalori ile günü kapatıyorummmm

Artı BADEMİM bana kızacak çünkü ara öğünlerimi hep atladım bugünnnnn

Yavriim öğünlerin ne güzel iki de ara öğün yapsan :lepi: bir elma,bir portakal,şeftali yerimseniben Yazın bu meyve bolluğunda yemicen de ne zaman yicen :umursamaz: ara öğün yap kendineguclubacismile

sende iyi hareket etmişsin canımmm

kilotakibine üyeysen her yaptığını yediğini gir bak

hayata ve yemeklere bakış açın değişiyorr

mesela ben simit gördüğüm zaman 280 kalori yada 4 dilim ekmek görüyorum artık sempatiksalakcinni

Yavriim öğünlerin ne güzel iki de ara öğün yapsan :lepi: bir elma,bir portakal,şeftali yerimseniben Yazın bu meyve bolluğunda yemicen de ne zaman yicen :umursamaz: ara öğün yap kendineguclubacismile

Anacım biliyorum iş yerine meyve götürmeyi unuttum bugün

ama yarın daha dikkatli olup meyvelerimi götürücimmmyerimseniben

tahminimce 1 kase çorba 1 şeftali yicem birazda köz biber salatası kaç kalori ediyo 2 bardakta süt içerim yatana kadar bunlar sadece 3 saat yürüyüş yaptım bide

abine gecmis olsun canim.

iyi degilmi biraz karisikmi keyifin bademcan:uhm:laelaelaelaelae
Sağolasın olumunekankayizsmile Bugün bir değişik hallerdeyim yyaaw,ne spor yaptım ne oynadım :1no2: Şimdi de Özlem taner'in bu mezarda bir garip var'ını dinliyorum senağlama Bugün yarın adet olcam ondan sanırım..
badem bu kizar kizar ona serbest o bizim kocumuz gibi bisey.guclubacismile

Kızmaktan ziyade üzlüyorum yyaaw,meyveden mahrum bırakılır mı vücut lmaz: Koçunuz olmak ne haddime estağfurullah..Bildiğimin öğretmeni bilmediğimin öğrencisiyim o kaaa..

Ben biliyorum BADEMİ ara öğünler konusunda ne kadar hassa olduğunu

ve haklıdaa ama unuttum gerçi meyveyi pek seven brid değilim ondan aklıma bile gelmiyor

bu ara sedece karpuzu severek yiyorummm

hmm adet olcaksan ondan olabilir zaten adetliyken fazla yormican kendini bildigim kadar.

baskalarini bilmem benim ortmenimsin ya talimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…