badem anacım bu olmuyor yıneboshayallersmile formata uymuyormus zıkkım ne yapalım benımde cızelgem olmasın.. tekrar tesekkur ederım tatlım
sonunda oldu olduda olana kadar canım cıktı bızım buranın ınternetı kotu belkıde ondan olmuyordur
Çizelgen olmuş rebakaa bilmiyorumkismile
Ben de yüksek lisans düşünüyorum onun için benm de gitmem gerekebilüü oofff :1no2: Allah yardımcın ve yardımcım olsun gari :Saruboceq: gece gelirsen görüşürükk yavriimm!! opuyorumnanaktaninşallah geçici bir durum değildir ve şarj almaya devam eder tatlım..ben birazdan ingilizce kursuna gideceğim( bu sıcakta da hiç çekilmiyor kızlar yaa mafoldumben
canım ellerıne saglık olmus.. ama ben kac kere denedıysem format hatası vs.. bır suru sey dedı.. bı kac kere daha denedım sayfa goruntulenemıyor falan yazdı.. malum lıbya ve ınternetsonuctaa oldu hihoyyyt bırde bunu degıstırmek ıcın sıfre ıstıyor sıfreyı ben bılmıorum boshayallersmile
Göndereyim canım özelden yerimseniben
Kızzzllllaaaarrrr
Size zayıflamanın sırrını veriyorum ( 3 günde 2 kilo 200 gr vermiş biri olarak )
Bilenler biliyor zaten de bilmeyenler için yazıyorum.
O şok diyetleri tatsız tuzsuz şeyleri unutun ...
Kalori sistemiyle zayıflıyorum yaktığım kalori aldığım kaloriden 300-400 kalori fazla oluyor.
kaloritakibi.com adresinde bir üyelik alın ve gün içinde yaptığınız herşeyi kaydedin ve yediklerinizide. insan ister istemez yediği herşeyin kalorisini hesaplama gereği duyuyor bugün carfeourda aldığım herşeyin kalori listesine tek tek baktım bu şey bu kadar kaloriyse yemeğe değmez diyorum bırakıyorum almıyorum hemde ekonomik oluyor =) ben günde en az 2.5 saat hareket spor halindeyim. imkanı olan bunu yapsın ve emin olsun mutlaka kilo verecektir.İmkanı olan en az akşam öğününü k-flex ile geçirsin kalorisi çok az ve içine 1 meyve doğradınmı süper zevkli bir hale geliyor.
Ben bugün daha hiç spor hareket yürüyüş vb vs yapmadım mafoldumben Abimin ayağına çivi gitmiş,sağlık ocağına aşı vurdurmaya gittik en çok yarım saat kaldım dışarda;ama kollarım yanmış,kabar kabar oldu bir kaç tanesi su bile toplamış küçük küçük mafoldumben
:sm_cool: :dance: Günaydın Kızlaaarrrr
Veeee işte beklediğim gün ve bugün itibariyle 119.7 kg delikafadulden hihoyyyt sositososito :lepi:
Artık bende 110küsürlü kilolardayım çok mutluyum Allah tekrar 120-130küsürlü kiloları göstermesin inşaaallllaaaaaahhhhh :Saruboceq:
3 günde 2 kilo 200 gr vermiş durumdayım Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
tamam canım bı ara yollarsın daha onu degıstırmeye zaman var sanırım.. 6-7 kg vermeden degıstırmem :lepi: bırde bugun sana msj atacaktım neysee zar zor buldum yerını msjı yazdım gonderılen kısı olarak senı ekledım.. ama sonra sole bı yazı cıktı.. bı kac kısının nıckını verdı bunlara msj atabılırsınız vs.. dıyee.. kk yı hala cozemedım fisfisfis
hıc sormaa aynı sey bende de oluyor ısın kotu tarafı bırde kollarıma leke dusuyor.. ne yuzume oluyor ne sırtımaa olan kollara oluyorr.. tatıle gıttıgım zamanlar bıle cok bılırım su topladıgımı heryerımın.. koruyucu krem surmeden cıkma canım.. ıyı aksamlarr gecmıs olsun tatlım
Buarada ben kadınbudu kçfteyi daha yemedim,akşama saygıdeğer abime yapıcam ama ben de yerim kesin aklinialirimsmile ama öyle bir porsiyon falan olmaz tabi,yağda da kızartmam,nasıl bir kadınbudu olacaksa öyle yerim bilginize sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan canım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?