Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çizelgen olmuş rebakaa bilmiyorumkismile

Çizelgen olmuş rebakaa bilmiyorumkismile

canım ellerıne saglık olmus.. ama ben kac kere denedıysem format hatası vs.. bır suru sey dedı.. bı kac kere daha denedım sayfa goruntulenemıyor falan yazdı.. malum lıbya ve ınternet sonuctaa oldu hihoyyyt bırde bunu degıstırmek ıcın sıfre ıstıyor sıfreyı ben bılmıorum boshayallersmile

inşallah geçici bir durum değildir ve şarj almaya devam eder tatlım..ben birazdan ingilizce kursuna gideceğim ( bu sıcakta da hiç çekilmiyor kızlar yaa mafoldumben
Ben de yüksek lisans düşünüyorum onun için benm de gitmem gerekebilüü oofff :1no2: Allah yardımcın ve yardımcım olsun gari :Saruboceq: gece gelirsen görüşürükk yavriimm!! opuyorumnanaktan

Göndereyim canım özelden yerimseniben

kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı .. sımdı evde temızlık ve yemek.. hepınızı opuyorum kuzucuklar olumunekankayizsmile

Göndereyim canım özelden yerimseniben

tamam canım bı ara yollarsın daha onu degıstırmeye zaman var sanırım.. 6-7 kg vermeden degıstırmem :lepi: bırde bugun sana msj atacaktım neysee zar zor buldum yerını msjı yazdım gonderılen kısı olarak senı ekledım.. ama sonra sole bı yazı cıktı.. bı kac kısının nıckını verdı bunlara msj atabılırsınız vs.. dıyee.. kk yı hala cozemedım fisfisfis

evet canim kfleks e olayina bende katiliyorum bende aksamlari yiyorum 5 günde 1300 gram verdim ,ben 6 aydir diyetteyim cok yavasladi kilo vermem nedense 3 günde keske bende okadar versem yaa

Ben bugün daha hiç spor hareket yürüyüş vb vs yapmadım mafoldumben Abimin ayağına çivi gitmiş,sağlık ocağına aşı vurdurmaya gittik en çok yarım saat kaldım dışarda;ama kollarım yanmış,kabar kabar oldu bir kaç tanesi su bile toplamış küçük küçük mafoldumben

en az 40 kere daha msj yazdıktan sonra genel sayfada sonrasında ozel msj yollayabılıyormusum püsfffffffffff:S neysee kızlar ıyı aksamlar

hıc sormaa aynı sey bende de oluyor ısın kotu tarafı bırde kollarıma leke dusuyor.. ne yuzume oluyor ne sırtımaa olan kollara oluyorr.. tatıle gıttıgım zamanlar bıle cok bılırım su topladıgımı heryerımın.. koruyucu krem surmeden cıkma canım.. ıyı aksamlarr gecmıs olsun tatlım

Çok sevindim canımmmmhihoyyyt

Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmaz inşallah :Saruboceq:

Zamanla alışırsın yavriiim yerimsenibenyerimseniben Ben bu konu olasa sanmam ki böyle kilo vermeye devam ederdim :lepi:

Sağolasın olumunekankayizsmile Güneş kremim var;ama yüzüm i,çin almıştım,anladım ki bir de vücut için almam gerek..Neen çünkü yüz için olanın 40ml 50 liraya aldım onu vücuduma süremem zemuszemus Hele hele vücut hacmimi düşününce hiç süremem kaydirigubbakcemile3

KAHVALTI (211 kcal)
simit 0.5 ad. 140 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 15 gr. 37 cal.
zeytin (siyah) 8 gr. 16 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.

1. ARA ÖĞÜN( birşey yemedim)

ÖĞLE YEMEĞİ ( 202 cal)
simit 0.5 ad. 140 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
taze fasulye - zeytinyağlı 0.25 por. 44 cal.

2. ARA ÖĞÜN( birşey yemedim)

AKŞAM YEMEĞİ (400 cal )
kıymalı sebzeler 2 por. 360 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 40 cal

Toplamda 813 kalori almışım. Akşam 5 mil yürümeyi planlıyorum aksilik olmazsa

Buarada ben kadınbudu kçfteyi daha yemedim,akşama saygıdeğer abime yapıcam ama ben de yerim kesin aklinialirimsmile ama öyle bir porsiyon falan olmaz tabi,yağda da kızartmam,nasıl bir kadınbudu olacaksa öyle yerim bilginize sempatiksalakcinni

yeni gelen arkadas hosgelmis.

kelebek arkadasimiz super vermissin kilolari devami gelsin insallah.

bademcan sakin ha pc gozun gibi bak sensiz napariz sonra

BLACKANDWHITEM canim arkadasim ya bu sicakta sen kurslardamisin bitanem kiyamam ya sen gelmeye hazir ederim kahveni iceriz soyle karsilikli tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…