İyiyim canım sen nasılsın.??
buralarda aynen çok sıcak+bizim ev konumundan dolayı daha bir sıcak...
Islak ve şişko bir şekilde yaşıyorum..:roflol:
kızlar iştah kesme yöntemleriniz varmıııı?
bal sirke sıcak su sabah aç karna içiyorsun tokluk veriyor:) ben çok sevmediiğim için sirkeyi yapamıyorum ama bi dene istersen
YURDUSUM'cum senin çocuklar nasıl.?? Yeğenin evlendimi..??
.......
erma sirkesi değilmi canım?
:roflol::roflol::roflol:şükretki evdesin yenam en rahat kıyafetinle dolaşırsın ya çalışıyor olsan oturduğum yerde sırtımdan süzülüyor ter başörtüm bile ıslanmış terden...arada lavaboda ayaklarımı bacaklarımı yıkıyorum biraz serinletiyor...ama nafile eriyecem...:)))))))
İyiyim canım sen nasılsın.??
buralarda aynen çok sıcak+bizim ev konumundan dolayı daha bir sıcak...
Islak ve şişko bir şekilde yaşıyorum..:roflol:
Oğlum şu an yanımda, o da yurt dışına gitmeye hazırlanıyor.
Kızım ayın 6'sında izine ayrılıyor, o da gelecek.
Yeğenimi sorarsan, beni ve abimi çok kırdılar, şu an görüşmüyorum,
Onlara yaptığım masrafları şu an ödemeye çalışıyorum.
Psikolojik olarak çok yoruldum, ve iyi değilim.opuyorumnanaktan
meruseciğim nerelerdesin bugün hiç girmedin daha bilmiyorumkismile
kızlar iştah kesme yöntemleriniz varmıııı?
yaaaa ne olur benide alin araniza cok kötüyüm cok...18 yasindayim kilo probleminden bi türlü kurtulamiyorum.94 oldum sanirim dün 93.6kiloydum 1ay önce 89kiloydum..100kilodan 90a indim sonra geri 3kilo falan aldim tekrar 89a indim smdi yine varimdir 94 kilobendeki sorun hep evdeyim ama hep ve yiyorum sporlada aram iyi degil yapacaksamda evde yapmak istiyorum yardim edin ne olur hic gücte yok sanki bugün 4tane poca 1tane yuvarlak kücük pizza gibi bisey yedim sonra pisman oldum diyete baslamak istiyorum artik skntidan cikolata yemek istemiyorum
aaaaaaaa gitmis blackandwhite(
misafirlerimle ugrasiyorum ee bol bol yemekler tatlilar tabii var,,,iki hafta sonra ugurlicyacagim misafirlerimi,,ama kizlar kilo alirim diye endise ederken masallah diyin ama kilo verdim95.5 iken 93.5oldum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?