Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evde olmak çok kötü yaa keşke çalışsaydım en azından aklım sürekli yemeklerde olmazdı. bide diyet yapmak bana artık iş gibi gelmeye başladı

YURDUSUM'cum senin çocuklar nasıl.?? Yeğenin evlendimi..??

Oğlum şu an yanımda, o da yurt dışına gitmeye hazırlanıyor.
Kızım ayın 6'sında izine ayrılıyor, o da gelecek.
Yeğenimi sorarsan, beni ve abimi çok kırdılar, şu an görüşmüyorum,
Onlara yaptığım masrafları şu an ödemeye çalışıyorum.
Psikolojik olarak çok yoruldum, ve iyi değilim.opuyorumnanaktan

İyiyim canım sen nasılsın.??
buralarda aynen çok sıcak+bizim ev konumundan dolayı daha bir sıcak...

Islak ve şişko bir şekilde yaşıyorum..:roflol:
:roflol::roflol::roflol:şükretki evdesin yenam en rahat kıyafetinle dolaşırsın ya çalışıyor olsan oturduğum yerde sırtımdan süzülüyor ter başörtüm bile ıslanmış terden...arada lavaboda ayaklarımı bacaklarımı yıkıyorum biraz serinletiyor...ama nafile eriyecem...:)))))))

Allah kolaylık versin ablacım..üzülme sağlığın daha önemli..olumunekankayizsmile

hosgeldin canim.
inan hepimizde ayni sIkinti var 1 verip 2 alan cok aramizda ama pes etmek yok bu defa biz yenecez!:lepi:

Sabahta söylediğim gibi bugün ablamın doğumgünü ...

İllaki pasta istedi mecburen gittim aldım yaşpasta kuruasan birde kurabiye akşam arkadaşları gelebilir :sinifsinif: ben bu aldıklarımdan yemeden nasıl durucam bilmiyorum :1no2: acayip canım istiyor şimdi düşünmüyim diye kalkıp oynuyorum falan ama :sinifsinif: yine de canım istiyor işte oturdum hesapladım kaloritakibinde öğle yemeğimi yemiş olmama rağmen 517 kalori almışım yaktığımda 934... hesapladım ben bunlardan 1er tane yesem akşamda k-flex yesem bile 1200 civarı yapıyor benneyaptımki yaffff yesemmmmiiii yemesemmmiiiiiii ortada kaldımmm ama istiyorum :çok üzgünüm: :1no2:

misafirlerimle ugrasiyorum ee bol bol yemekler tatlilar tabii var,,,iki hafta sonra ugurlicyacagim misafirlerimi,,ama kizlar kilo alirim diye endise ederken masallah diyin ama kilo verdim95.5 iken 93.5oldum:lepi:

Ne güzel işte,oh oh misafirlerin gidince sen daha daha verirsin ne âlâ kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…