Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tombulkelebekim vallahi perşembe gününde kardeşimin kızının 1. yaşgünü var oraya gideceğiz ben şimdiden düşünbüyorum ne yapacağım diye bende tutamam kendimi azda olsa yerim bili,yorum en sevdiğim şey pasta çikolata çünki sende ye canım yarın eritirsin benim tam perşembe akşamı ertesi günü hesap var ondan düşünüyorum

SLMLARR!! Tam geçmişi okudum mesajlara cevap yazacaktım ki yeğenbelım geldi onunla ilgilenmem gerek..İnşallah hemen girer yazarım cevapları..Şimdilik hoşçakalın!!

kızlar bişey sormak istiyorum bu leslie dediğiniz şeyi nerden bulabilirim bide o 1 buçuk mil yada 5 mil nedir birde kaç kalori yaktırıyo lütfen söyleyebilirmisiniz

badem nerelerde yaa uyuyor mu hala??

Yok yavriim ne uyuması,dün 1,5ta spora başladım ve 3,5tu bitirdiğimde benneyaptımki Sonra banyo yapıp yattım..Sabah 8buçukta uyandım ve evde su krizi yaşadık..Sular kesilmiş,bababm şişeler boş olunca küplere bindi,tartıştık falan mafoldumben Kahvaltımı bile yapmadan başladım temizliğe..Ustaların çayı,yemeği derken 1 de bayılmışım resmen 2,5a kadar uyudum..Şimdiye kadar 11de yediğim bir haşlanmış yumrta ve 3te yediğim bir dilim kızarmış kepekli ekmekle duruyorum..Canım hiçbir şey istemiyor :1no2: Bir şeyler yemem gerek diyorum aklıma ne gelse midem bulanıyor :bbo: senağlama

evde olmak çok kötü yaa keşke çalışsaydım en azından aklım sürekli yemeklerde olmazdı. bide diyet yapmak bana artık iş gibi gelmeye başladı

Evli ve öğrencimisin..???

Canım benim yaaa...Kendine dikkat et lütfen..Bak tansiyon probleminde var...
Allaha haval et herkesi..Sen kendine ve aileni düşün artık..

Baharcım senin kilonda bünye için 1200 kcal bile az..Neden panik yapıyorsun o kadar...

Sonra yine sıkılırsın,germe ve sabırlı olmaya çalış,çalışalım...

Bence canın çok istiyorsa ince bir dilim ye...Sonra sadece süt içersin..

badem hayırdır canım ne iştahsızlığı böyle keşke bizdede olsa bende öğle yemeğimi 1 de yedim 2 saattr dolanıp duruyorum ne yesem diye 4 tane diyet bisküvi yedim biraz geçti 4 nektarin ardından 2 kuru kayısı akşam yemeğini bekliyorum dört gözle doymadım bugün öğle yemeğinde zeytin yağlı barbunya yemiştim salata ile beraber tutmadı beni demekki

kızlar bişey sormak istiyorum bu leslie dediğiniz şeyi nerden bulabilirim bide o 1 buçuk mil yada 5 mil nedir birde kaç kalori yaktırıyo lütfen söyleyebilirmisiniz

Sen de zayıfla leslie yaz googleye nemesis ordan indirebilirsinyerimseniben Tam olarak kaç kalori yaktırıyor bilmiyorum;ama tempolu yürüyüş olarak alırsak 5 mil Leslie 440 kalori falan yakıo kaydirigubbakcemile2 1 mil yaklaşık 1,6 km yapıyordu sanırım km hesabı değil de mil hesabıyla yürüyorsun..Çok zevkli videodaki kadın saygıdeğer Leslie laklaklak video boyu hiç susmuyo çılgın bir hatun..Sıkılmadan 2 saat yürüyebiliyorsun o kaa yerimseniben

Derincim barbunya bayağı tok tutar aslında neden acıktınki..:))

Bende sebzeli bulgur yaptım,tanrımmmm bu kadarmı güzel yapılır bulgur .:roflol: :roflol: cokacimcoook. Demin bir tabak bulgur ve cacık yedim....

Eşim erken gelirse yürüyüşe gitmek istiyorum,tek başıma müziğimide takıp..Şöyle kendimle,düşüncelerimle başbaşa yürümek çok iyi gelicektir bana...

Ben leslie den çok sıkılıyorum artık..:))) Hele o konuşması sinirlendiriyor beni artık..:)))

Ama çok faideli, o ayrı..:)))

Bilmem ki bu aralar bir değişik hallerdeyim malum :bbo: Gece 1:30 başladım spora..Spor boyunca düşündüm 'neden böyle eziyet ediyorum vücuduma' Sonra dedim ki 'onun bana ettiği eziyetlere ne demeli :umursamaz: Bugüne kadar hep ben onun gölgesindeydim,o bana eziyet etti şimdi sıra bende alsanaalsanasmile Acuk çekecek,istediğim kiloya gelecek,sonra düşünürüz artık kaydirigubbakcemile3 Artık bilinçaltım ne ettiyse canım hiçbir şey istemiyor..Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkafamçokkarıştı

Ben leslie den çok sıkılıyorum artık..:))) Hele o konuşması sinirlendiriyor beni artık..:)))

Ama çok faideli, o ayrı..:)))

Neen sinirleniyorsun çıtır YENAm yyaaw,ben nerdeyse her gün yürüdüm kendileriyle ona rağmen o konuşuo ben sırıtıyorum :lepi:

Bademcim,eğer alabilirsen sana bir kitap tavsiye edeceğim..''Yasemin Soysal,tek şişman beyniniz''.

Şu anki ruh durumuna çok uygun konular var..

Neen sinirleniyorsun çıtır YENAm yyaaw,ben nerdeyse her gün yürüdüm kendileriyle ona rağmen o konuşuo ben sırıtıyorum :lepi:

Bilmemki, belki gizli bir kıskançlık besliyorumdur kendilerine..:))) 60 yaşında ve hala taş gibi bir bedene sahip olduğu için.:)))

ohhh misss gibi keşke sana gelseydim bulgur pilavı yemeğe bayılırım yok kardeşim ben makarna bulgur yemedikçe doymuyorum ama ne yapıcan mecburi....

yani bakıyorum sana gece 11 de 1 de leslie yapıyorsun mümkün değil kolumu kıpırdatamam o saatte bütün gün mahvoluyorum zaten naz uyudumu 10 11 gibi bende hemen yatıp dinleniyorum çünki sabahta 7 de ayakta birde geceleri 2 kez mama için uyanıyorum bravo sana gençlik işte. bende sabah leslie yaparken baktım komşular temizlik yapıyor hepsi tığ gibi bense tepinip duruyorum az yeseydin zaanında bunları yapmayacaktın diye kızdım kendime

vallahi yenacım sorma hiçbirşeyi kıskanmıyorum ama diledikleri kıyafetleri giyebilen o hatunları çok kıskanıyorum akşama düğüne gideceğim yine benim moral sıfır insan kendinden utanıyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…