kızlar ben on gun kadar olamıcam bacagmda bı apse olustu ne oturabılıyorum nede baska bısı.. 20 tanede ıgne verdıler:gitme: hepınızı opuyorum
badem nerelerde yaa uyuyor mu hala??
inş ya inş vericem şu kiloları :) leslieyi netten nsl indirebilirim nasıl bişe o ? :)
kızlar ben birkaç gün az girebileceğim yatılı misafirim gldi bugün ..sizleri seviyorum hoşçakalınopuyorumnanaktan
evde olmak çok kötü yaa keşke çalışsaydım en azından aklım sürekli yemeklerde olmazdı. bide diyet yapmak bana artık iş gibi gelmeye başladı
Oğlum şu an yanımda, o da yurt dışına gitmeye hazırlanıyor.
Kızım ayın 6'sında izine ayrılıyor, o da gelecek.
Yeğenimi sorarsan, beni ve abimi çok kırdılar, şu an görüşmüyorum,
Onlara yaptığım masrafları şu an ödemeye çalışıyorum.
Psikolojik olarak çok yoruldum, ve iyi değilim.opuyorumnanaktan
Sabahta söylediğim gibi bugün ablamın doğumgünü ...
İllaki pasta istedi mecburen gittim aldım yaşpasta kuruasan birde kurabiye akşam arkadaşları gelebilir :sinifsinif: ben bu aldıklarımdan yemeden nasıl durucam bilmiyorum :1no2: acayip canım istiyor şimdi düşünmüyim diye kalkıp oynuyorum falan ama :sinifsinif: yine de canım istiyor işte oturdum hesapladım kaloritakibinde öğle yemeğimi yemiş olmama rağmen 517 kalori almışım yaktığımda 934... hesapladım ben bunlardan 1er tane yesem akşamda k-flex yesem bile 1200 civarı yapıyor benneyaptımki yaffff yesemmmmiiii yemesemmmiiiiiii ortada kaldımmm ama istiyorum :çok üzgünüm: :1no2:
kızlar bişey sormak istiyorum bu leslie dediğiniz şeyi nerden bulabilirim bide o 1 buçuk mil yada 5 mil nedir birde kaç kalori yaktırıyo lütfen söyleyebilirmisiniz
Sen de zayıfla leslie yaz googleye nemesis ordan indirebilirsinyerimseniben Tam olarak kaç kalori yaktırıyor bilmiyorum;ama tempolu yürüyüş olarak alırsak 5 mil Leslie 440 kalori falan yakıo kaydirigubbakcemile2 1 mil yaklaşık 1,6 km yapıyordu sanırım km hesabı değil de mil hesabıyla yürüyorsun..Çok zevkli videodaki kadın saygıdeğer Leslie laklaklak video boyu hiç susmuyo çılgın bir hatun..Sıkılmadan 2 saat yürüyebiliyorsun o kaa yerimseniben
badem hayırdır canım ne iştahsızlığı böyle keşke bizdede olsa bende öğle yemeğimi 1 de yedim 2 saattr dolanıp duruyorum ne yesem diye 4 tane diyet bisküvi yedim biraz geçti 4 nektarin ardından 2 kuru kayısı akşam yemeğini bekliyorum dört gözle doymadım bugün öğle yemeğinde zeytin yağlı barbunya yemiştim salata ile beraber tutmadı beni demekki
Neen sinirleniyorsun çıtır YENAm yyaaw,ben nerdeyse her gün yürüdüm kendileriyle ona rağmen o konuşuo ben sırıtıyorum :lepi:
Ben leslie den çok sıkılıyorum artık..:))) Hele o konuşması sinirlendiriyor beni artık..:)))
Ama çok faideli, o ayrı..:)))
Neen sinirleniyorsun çıtır YENAm yyaaw,ben nerdeyse her gün yürüdüm kendileriyle ona rağmen o konuşuo ben sırıtıyorum :lepi:
Bademcim,eğer alabilirsen sana bir kitap tavsiye edeceğim..''Yasemin Soysal,tek şişman beyniniz''.
Şu anki ruh durumuna çok uygun konular var..
ohhh misss gibi keşke sana gelseydim bulgur pilavı yemeğe bayılırım yok kardeşim ben makarna bulgur yemedikçe doymuyorum ama ne yapıcan mecburi....Derincim barbunya bayağı tok tutar aslında neden acıktınki..:))
Bende sebzeli bulgur yaptım,tanrımmmm bu kadarmı güzel yapılır bulgur .:roflol: :roflol: cokacimcoook. Demin bir tabak bulgur ve cacık yedim....
Eşim erken gelirse yürüyüşe gitmek istiyorum,tek başıma müziğimide takıp..Şöyle kendimle,düşüncelerimle başbaşa yürümek çok iyi gelicektir bana...
Ben leslie den çok sıkılıyorum artık..:))) Hele o konuşması sinirlendiriyor beni artık..:)))
Ama çok faideli, o ayrı..:)))
vallahi iki gündür zorda olsa yapıyorum o işin arasında sıkıştırıveriyorum ama bakalım ne zaman pes edeceğim bende sıkılıyorum ama nazı bırakıcak kimse yok seninkiler büyüdü ne güzel oyüzden lesliee:lepi:
Bilmem ki bu aralar bir değişik hallerdeyim malum :bbo: Gece 1:30 başladım spora..Spor boyunca düşündüm 'neden böyle eziyet ediyorum vücuduma' Sonra dedim ki 'onun bana ettiği eziyetlere ne demeli :umursamaz: Bugüne kadar hep ben onun gölgesindeydim,o bana eziyet etti şimdi sıra bende alsanaalsanasmile Acuk çekecek,istediğim kiloya gelecek,sonra düşünürüz artık kaydirigubbakcemile3 Artık bilinçaltım ne ettiyse canım hiçbir şey istemiyor..Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?