Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilmemki, belki gizli bir kıskançlık besliyorumdur kendilerine..:))) 60 yaşında ve hala taş gibi bir bedene sahip olduğu için.:)))

60 akannehir Şimdi kıskançlık duygularımı açığa çıkarmanın manası yok,gıpte edeyim ben en güzeli kaydirigubbakcemile3 neme lazım ben de yapmak istemem aklinialirimsmile

60 akannehir Şimdi kıskançlık duygularımı açığa çıkarmanın manası yok,gıpte edeyim ben en güzeli kaydirigubbakcemile3 neme lazım ben de yapmak istemem aklinialirimsmile

Güzel olduğu kadar,akıllı hatunsunda...:jeyyar:

aman allahımmmm bu bir rekor kızım 4 ten beri uyuyor bende pc başında vakit geçiriyorumne güzelll bir duygu aslında ütü var ama ses olacak diye yapamıyorum nefes almadan oturuyorum şu anda ufacık seste uyanıyor zilli

Bu yaz zayıflamayı kafaya koydum işte sositososito Bir de evet gayet boşum Ustamız var evde;ama annem sağolsun spor yaparken ellemiyor beni opuyorumnanaktan Vaktinde az yesek değil mi ah ah :sinifsinif: Neyse ki bu diyet bana dan dan vurdu akıllandım gibi :Saruboceq::Saruboceq: İnşallah 68i gördükten sonra dikkatşi olurum:lepi:

inşallah bir an önce istediğin kloya inersin canım yaptığın sporunda ço faydası olacak zaten ben spor yapmadan kilo veremiyorum çok zor keşke daha önceleride sporun bu kadar faydalı olacağını anlayabilseydim bu yaşa kadar bu kilolarda olmazdım inşallah burada hep beraber vereceğiz bütün yağlarımızı bir daha geri gelmemek üzere gidecekler

benim birde ikinci bebek olayım var yaşım 36 bir an önce allah verirse zayıflayıp hamile kalmak istiyorum aslında kızım çok huysuz uyku derdi çok büyük uykuya dalamıyor mahvoluyorum uyutana kadar ama ileride yalnız kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum yaşımda geçiyor yoksa 4 yaşından önce düşünmezdim ama yani ben şimdi versemde tekrar alacağım ama en azından 100ün altında hamle kalırsam bu kadar kilo almam

Çok uzun bir aradan sonra tekrar Kasımda Aşk Başkadırı izledim ve ağlamaya doydum :gitme: Romantiğe bağladım ağlamayı özlemişim ya rejim olayına dalınca duygusuz birşey olmuş çıkmışım yeni farkettim uzun zamandır ağlamadığımı :sinifsinif:

Bu arada bana önerebileceğiniz Kasımda Aşk Başkadır tarzı romantik duygusal filmler var mı ? Film izlemeyi özlemişim de a.s

Filmde oynayan kadının adını hatırlamıyorum ama manyak güzel bir hatun ona baktım birde bilgisayarın yansımasından kendime baktım :sinifsinif: o insansa ben neyim bilemeyeğim :gitme:

Pastayı da götürdüm bu arada hatta abarttım galiba 2081 kalori aldım :kedi: yakmam gereken 1072 kalori var birazdan bineceğim kondisyon bisikletinin tepesine 1072 kalori kaç saatte yanarsa artıkın :sinifsinif: Fazla geç saate bırakmıyım egzersizi yoksa vucudumun ağrısından uyuyamıyorum bile. 3

Şimdi gidiyorum 1000 kalori yakmış olarak geri döneceğim inşalllllaaahhh :Saruboceq:

Boyun kaç derin abla??Hiç 110larda gibi durmuyorsun yerimseniben

teşekkür ederim canım ben bunu biliyodum fakat o 1 mil falan ne bilmiyodum internetten yazmıştım bikere bi kadın öyle koşar gibi yapıyodu bende dışarı pek çıkan biri değilimdir o yüzden evde bi salon 1 mutfak yarım saat koşuyodum oda çok terletiyo insanı ama her zaman yapmıyorum bu sıralar gene yapıyorum mekik çekiyorum sporsuz zor oluyo kilo verme

Seneye yazın ondan bile güzel olursun sen kelebekim olumunekankayizsmile aldığın kalorileri de yakarsın sen :lepi:

Dışarı çıkmana gerek yok zaten Leslie'de evde salonda mutfakta yapabilüüsün yerimseniben Sporsuz kilo verme hem çok yavaş hem de sarkmalı ve geri dönüşlü olur..Yani sporsuz diyet olmaz lmaz:

bademcim iki sene önce spor salonuna giderek 135ten 103e düşmüştüm bana zayıfla diye başımın etini yiyen anneannem teyzemler yeter artık hastalanacaksın bırak dediler boy olduğu için 100 105 bile moralimi düzeltmeye yetiyor00

Ne güzel yyaaw,32 kilo..Sonra doğumda mı aldın kilo??Dedem de benm peşimde şimdiden yeter ye artık diyor,dede yiyorum ben diyorum olmaz illa pekmez bal kaymak yicem kaydirigubbakcemile3

yok canım sonra tekrar bebek tedavileri tüp bebek hormon ilaçları negatif sonuçlar stres tekrar 112 oldum ama spor salonuna gidiyordum yine hamile kaldım hemde kendiliğinden sonra 125 ile doğum yaptım kızım emmedi ye bişeyler süütün olsun dediler 130 oldum vereceğime ite kaka 114 oldum işte tabii geçen hafta 117lere çıktım şu an yine 15 lerdeyim çok şükür yaşasın lesliee

Hoşgeldin a.s.Önce moralini yüksek tutman gerek farecikim olumunekankayizsmile Sen beyninde bitir olayı gerisi ip söküğü gibi gelir yerimseniben Şahsen ben de sıkıldığımda kendime bir Türk kahvesi bir caramio alırdım sempatiksalakcinni,bir m-joyu bana mısın demeden yerdim sempatiksalakcinni spor dersen anca bir şeyler yemek için buzdolabına,bir şeyler almak için markete giderdim lülülülülülü Şimdi diyete başlayalı 7. haftam bitti ve 13 kilo kadar gitti :lepi: Kilo alma nedenimiz belli,o nedenleri ortadan kaldırınce hepsi gidiyor tek tek kaydirigubbakcemile5 Spor için ben sana olsa olsa Leslie'yi öneririm,benden başka öneri çıkmaz zaten bilen biler kaydirigubbakcemile3 Leslie de Leslie opuyorumnanaktan En başta aşağıda linkini verdiğim siteye üye ol yerimseniben ne yedin ne içtin hepsini yaz ve ordaki gibi 3 ana öğünü ve 2 ara öğünü kesinlikle atlama..Sporunu aksatma,spor sevmiyorsan bile aç müziği ankara havası,roman havası,kıvrak danslar,oryantal ne isterse canın artık kaydirigubbakcemile2 SonrasıIIIIIIIIIIIIIIııııııı Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Hakkate Leslie bin yaşasın yyaaw,o kadına hayranım ben ve minnettar opuyorumnanaktan O videolar olmasa bu kadar spor yapmam namümkündü,tabi bu kaa kilo vermem de :umursamaz: Sen de elinden geldiğince yapmaya çalış ablamm yerimseniben Ben ne kaa yorgun olsam da yapıyorum sonra bir soğuk duş ne yorgunluk kalıyor ne vicdan azabı guclubacismile Senin kıza oyalancak bişiler bul yarım saatliğine olmaz mı ki öle ya da kayınvaldeye bırak yarım saatliğine nasıl olsa alt-üstmüş evniz sorun da olmaz..

Zalimi,zalimi,zalimiopuyorumnanaktan
MEYVELİ TRAMİSU/_newsimages/3187109.jpg

280 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika..2 kişilik

Gerekli malzeme:
125 gr light labne peyniri
125 gr light yoğurt
1 çorba kaşığı bal
150 gr frambuaz
1 şeftali
Yarım su bardağı
maden suyu
4 kedidili bisküvi

Hazırlanışı
Frambuazları yıkayıp blendere alın. Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin. Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin. Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ilave edip çırpın. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın. Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ilave edin. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Servis yapın.

Daha hafif bir tatlı için
100 gr kavunun kalori miktarı 30, aynı miktar karpuzunki ise 10 kaloridir. Bu durumda sırf karpuz
ve karpuzlu dondurma kullanarak bu tatlıyı hazırlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…