Bilmemki, belki gizli bir kıskançlık besliyorumdur kendilerine..:))) 60 yaşında ve hala taş gibi bir bedene sahip olduğu için.:)))
60 akannehir Şimdi kıskançlık duygularımı açığa çıkarmanın manası yok,gıpte edeyim ben en güzeli kaydirigubbakcemile3 neme lazım ben de yapmak istemem aklinialirimsmile
yani bakıyorum sana gece 11 de 1 de leslie yapıyorsun mümkün değil kolumu kıpırdatamam o saatte bütün gün mahvoluyorum zaten naz uyudumu 10 11 gibi bende hemen yatıp dinleniyorum çünki sabahta 7 de ayakta birde geceleri 2 kez mama için uyanıyorum bravo sana gençlik işte. bende sabah leslie yaparken baktım komşular temizlik yapıyor hepsi tığ gibi bense tepinip duruyorum az yeseydin zaanında bunları yapmayacaktın diye kızdım kendime
Güzel olduğu kadar,akıllı hatunsunda...:jeyyar:
Bu yaz zayıflamayı kafaya koydum işte sositososito Bir de evet gayet boşum Ustamız var evde;ama annem sağolsun spor yaparken ellemiyor beni opuyorumnanaktan Vaktinde az yesek değil mi ah ah :sinifsinif: Neyse ki bu diyet bana dan dan vurdu akıllandım gibi :Saruboceq::Saruboceq: İnşallah 68i gördükten sonra dikkatşi olurum:lepi:
benim birde ikinci bebek olayım var yaşım 36 bir an önce allah verirse zayıflayıp hamile kalmak istiyorum aslında kızım çok huysuz uyku derdi çok büyük uykuya dalamıyor mahvoluyorum uyutana kadar ama ileride yalnız kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum yaşımda geçiyor yoksa 4 yaşından önce düşünmezdim ama yani ben şimdi versemde tekrar alacağım ama en azından 100ün altında hamle kalırsam bu kadar kilo almam
Sen de zayıfla leslie yaz googleye nemesis ordan indirebilirsinyerimseniben Tam olarak kaç kalori yaktırıyor bilmiyorum;ama tempolu yürüyüş olarak alırsak 5 mil Leslie 440 kalori falan yakıo kaydirigubbakcemile2 1 mil yaklaşık 1,6 km yapıyordu sanırım km hesabı değil de mil hesabıyla yürüyorsun..Çok zevkli videodaki kadın saygıdeğer Leslie laklaklak video boyu hiç susmuyo çılgın bir hatun..Sıkılmadan 2 saat yürüyebiliyorsun o kaa yerimseniben
Çok uzun bir aradan sonra tekrar Kasımda Aşk Başkadırı izledim ve ağlamaya doydum :gitme: Romantiğe bağladım ağlamayı özlemişim ya rejim olayına dalınca duygusuz birşey olmuş çıkmışım yeni farkettim uzun zamandır ağlamadığımı :sinifsinif:
Bu arada bana önerebileceğiniz Kasımda Aşk Başkadır tarzı romantik duygusal filmler var mı ? Film izlemeyi özlemişim de a.s
Filmde oynayan kadının adını hatırlamıyorum ama manyak güzel bir hatun ona baktım birde bilgisayarın yansımasından kendime baktım :sinifsinif: o insansa ben neyim bilemeyeğim :gitme:
Pastayı da götürdüm bu arada hatta abarttım galiba 2081 kalori aldım :kedi: yakmam gereken 1072 kalori var birazdan bineceğim kondisyon bisikletinin tepesine 1072 kalori kaç saatte yanarsa artıkın :sinifsinif: Fazla geç saate bırakmıyım egzersizi yoksa vucudumun ağrısından uyuyamıyorum bile. 3
Şimdi gidiyorum 1000 kalori yakmış olarak geri döneceğim inşalllllaaahhh :Saruboceq:
Dışarı çıkmana gerek yok zaten Leslie'de evde salonda mutfakta yapabilüüsün yerimseniben Sporsuz kilo verme hem çok yavaş hem de sarkmalı ve geri dönüşlü olur..Yani sporsuz diyet olmazteşekkür ederim canım ben bunu biliyodum fakat o 1 mil falan ne bilmiyodum internetten yazmıştım bikere bi kadın öyle koşar gibi yapıyodu bende dışarı pek çıkan biri değilimdir o yüzden evde bi salon 1 mutfak yarım saat koşuyodum oda çok terletiyo insanı ama her zaman yapmıyorum bu sıralar gene yapıyorum mekik çekiyorum sporsuz zor oluyo kilo verme
boyum 1 78 canım artısı var evet boyumun uzun olması herkez 90 95 zannediyor
bademcim iki sene önce spor salonuna giderek 135ten 103e düşmüştüm bana zayıfla diye başımın etini yiyen anneannem teyzemler yeter artık hastalanacaksın bırak dediler boy olduğu için 100 105 bile moralimi düzeltmeye yetiyor00
yaaaa ne olur benide alin araniza cok kötüyüm cok...18 yasindayim kilo probleminden bi türlü kurtulamiyorum.94 oldum sanirim dün 93.6kiloydum 1ay önce 89kiloydum..100kilodan 90a indim sonra geri 3kilo falan aldim tekrar 89a indim smdi yine varimdir 94 kilobendeki sorun hep evdeyim ama hep ve yiyorum sporlada aram iyi degil yapacaksamda evde yapmak istiyorum yardim edin ne olur hic gücte yok sanki bugün 4tane poca 1tane yuvarlak kücük pizza gibi bisey yedim sonra pisman oldum diyete baslamak istiyorum artik skntidan cikolata yemek istemiyorum
yok canım sonra tekrar bebek tedavileri tüp bebek hormon ilaçları negatif sonuçlar stres tekrar 112 oldum ama spor salonuna gidiyordum yine hamile kaldım hemde kendiliğinden sonra 125 ile doğum yaptım kızım emmedi ye bişeyler süütün olsun dediler 130 oldum vereceğime ite kaka 114 oldum işte tabii geçen hafta 117lere çıktım şu an yine 15 lerdeyim çok şükür yaşasın lesliee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?