almayiz insallah canim allah yardimcimiz olsun burda iftar 21.17de yani nerdeyse yiyip yatacaz sussuzluga dayanamam diye korkuyorum.ben corba salata 1 dilim ekmek diyorum simdilik bakalim tok karna konusmak kolay tabi:kedi:
evet dimi valla cokta hosuma gidiyor boyle olmamiz allahim bozmasin sevgimizi saygimizi artirsin insallaholumunekankayizsmile:1hug:
bence de tok konuşmak kolay tabi..ama ben de kursta iken sadece çorba içebileceğim gibi ..
1.5 günde evi topladım yarın taşınıyorummm guclubacismile
Kızlarım büyük 2. sınıfa gidecek, küçük 1. sınıfa başlayacak teyzesi :dance:
kızlarrrrr
ben gidiyorum mutfakta daha toplanacak eşyalar varrrr
:bbo:
:
cokta sIkinti yapmayalim neolacak 1 ay nasil gectigini bile anlamicaz.birde bakmisiz ki bayram gelmis ama malesef yine sisiko olarak bayram kutlicam:çok üzgünüm:mafoldumben
sende şen kal canım benim, görüşürüz hadüüa.s
Slm kızlar ben geldim, hepinizi çok özledim, çok yorgunum yatıyorum, sizleri bir göreyim dedim, sabah yazışırız iyi geceler!!!
kolay gelsin canim istersen gelelim yardima:dance:
ben şuan için, 1,5günde ev topladığımı hiç düşünemiyorum.... yavaş yavaş ben yapana kadar atı alan üsküdarı geçiyoo yaaa...
belkim ilerde değişiriz bakalım.
kolay gelsin sanada canımŞeniz
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlmaz:
ben kendime 85 i hedef koydummmm
bayram için sende bir hedef koyyy
ve ümitsizliğe kapılmalmaz:
:
cokta sIkinti yapmayalim neolacak 1 ay nasil gectigini bile anlamicaz.birde bakmisiz ki bayram gelmis ama malesef yine sisiko olarak bayram kutlicam:çok üzgünüm:mafoldumben
şimdi değilde
yerleştirmeye yardıma gelebilirsiniz.....:jeyyar:
şimdi zaten bitti :umursamaz:
İyi geceler tombulkelebekler :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?