Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

almayiz insallah canim allah yardimcimiz olsun burda iftar 21.17de yani nerdeyse yiyip yatacaz sussuzluga dayanamam diye korkuyorum.ben corba salata 1 dilim ekmek diyorum simdilik bakalim tok karna konusmak kolay tabi:kedi:

bence de tok konuşmak kolay tabi..ama ben de kursta iken sadece çorba içebileceğim gibi ..

1.5 günde evi topladım yarın taşınıyorummm guclubacismile

Kızlarım büyük 2. sınıfa gidecek, küçük 1. sınıfa başlayacak teyzesi :dance:

ben şuan için, 1,5günde ev topladığımı hiç düşünemiyorum.... yavaş yavaş ben yapana kadar atı alan üsküdarı geçiyoo yaaa...
belkim ilerde değişiriz bakalım.

kolay gelsin sanada canımŞeniz

:

cokta sIkinti yapmayalim neolacak 1 ay nasil gectigini bile anlamicaz.birde bakmisiz ki bayram gelmis ama malesef yine sisiko olarak bayram kutlicam:çok üzgünüm:mafoldumben

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlmaz:

ben kendime 85 i hedef koydummmm

bayram için sende bir hedef koyyy

ve ümitsizliğe kapılma lmaz:

Sarmalarımı sardım,arada üç-dört tane de ağzıma attım yarı çiğ sempatiksalakcinni Yarın da erken kalkıp hazırlanmam gerek..Ben yokken yine kaynamış burası;ama gitmem gerek maalesef..Gidiyorum;ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah guclubacismile Temizlikl falan bitsa daha kim alır bilgisayarımı benden beni bilgisayarımdan :lepi: Şimdilik ben giderr

valla ben taşınma konusunda çocukluğumdan itibaren eğitimli olduğum için

çok çabuk yapabiliyorumm

sende çok taşınmaya başlarsan elin alışırrkaydirigubbakcemile3

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlmaz:

ben kendime 85 i hedef koydummmm

bayram için sende bir hedef koyyy

ve ümitsizliğe kapılma lmaz:

bakma bana geliyorlar boyle arasira bana sempatiksalakcinni uzuluyorum iste nasip olmicakmi zayif gunler gormek falan diye bosver birazdan yine aglanacak halime gulerim:kedi:

:

cokta sIkinti yapmayalim neolacak 1 ay nasil gectigini bile anlamicaz.birde bakmisiz ki bayram gelmis ama malesef yine sisiko olarak bayram kutlicam:çok üzgünüm:mafoldumben

evet canım lunaazul un dediği gibi yine de bir hedef koymalıyız kendimize mesela ben ramazana kadar yani çarşamba sabaha kadar kendime 63.9 hedefi koymuştum hala 64.7 deyim ama çalışıyorum..sen de sakın pes etme

meruseciğim sen de burada iken ayrılmak çok zor geliyor ama sabah çok erken kalkmam gerek nöbetim var..hepinize iyi geceler diliyorum kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…