evet canım lunaazul un dediği gibi yine de bir hedef koymalıyız kendimize mesela ben ramazana kadar yani çarşamba sabaha kadar kendime 63.9 hedefi koymuştum hala 64.7 deyim ama çalışıyorum..sen de sakın pes etme
bakma bana geliyorlar boyle arasira bana sempatiksalakcinni uzuluyorum iste nasip olmicakmi zayif gunler gormek falan diye bosver birazdan yine aglanacak halime gulerim:kedi:
meruseciğim sen de burada iken ayrılmak çok zor geliyor ama sabah çok erken kalkmam gerek nöbetim var..hepinize iyi geceler diliyorum kızlar opuyorumnanaktan[/QUOTE
huuuu ben yarın yokummm
Amirden iki gün izin aldımmm hihoyyythihoyyyt
Hoşgeldin opuyorumnanaktanSeninle de ilgilenemdim,yaşın,kilon,boyun vb vs soramadım;ama inşallah iki gün sonra falan görüşürükk kaydirigubbakcemile3
meruseciğim sen de burada iken ayrılmak çok zor geliyor ama sabah çok erken kalkmam gerek nöbetim var..hepinize iyi geceler diliyorum kızlar opuyorumnanaktan
pes etmicem canim benim bu defa olacak insallah iste sabir insan bazen boyle bir umutsuzluga kapila biliyor ama gecti sen uzulme emiopuyorumnanaktan
valla ben taşınma konusunda çocukluğumdan itibaren eğitimli olduğum için
çok çabuk yapabiliyorumm
sende çok taşınmaya başlarsan elin alışırrkaydirigubbakcemile3
meruseciğim sen de burada iken ayrılmak çok zor geliyor ama sabah çok erken kalkmam gerek nöbetim var..hepinize iyi geceler diliyorum kızlar opuyorumnanaktan[/QUOTE
huuuu ben yarın yokummm
oooofffff yarın yalnızım yanii CADIARZU perşembe görüşürüz canım ozaman kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
huuuu ben yarın yokummm
ise gitsen daha az yorulurdun bence allah kolaylik versin ev tasimak zor cok zor iki gun seni ozlicez :gitme:ama 3.gun burdasin ok yerimseniben:1hug:
oooofffff yarın yalnızım yanii CADIARZU perşembe görüşürüz canım ozaman kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
tamam canım perşembe görüşürüz
oruç oruççç aklım başımda olursa kafamçokkarıştı
ise gitsen daha az yorulurdun bence allah kolaylik versin ev tasimak zor cok zor iki gun seni ozlicez :gitme:ama 3.gun burdasin ok yerimseniben:1hug:
işte zaten oturmaktan yoruluyorum
evde en azından hevesle evimi yerleştiririm opuyorumnanaktan
Slm kızlar ben geldim, hepinizi çok özledim, çok yorgunum yatıyorum, sizleri bir göreyim dedim, sabah yazışırız iyi geceler!!!
:asigim:a.s.
iyi geceler canim arkadasim uykusuz kalma sen kiyamam sana.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
üzülme canım benimm
black'ede hep aynı şeyi söylüyorum
kilo verirken poztif yaklaşmayıp
kendimizi kapatırsak kilolar gitmiyorrr
kilolar gidiyor veriyorum vericem dersen
vücudun seni dinliyor
ben mesela hiç kendimi germiyorum
300 gr alıyorum ardından 900 gr veriyorum
herşey beyinde bitiyor
inanması zor ama öyle beyin inanılmaz bir organ
yani uzattığım lafın özeti
herşey sende bitiyor, iyi düşün iyi olsun
ayrıca SEN RAMAZANDA ZAYIFLAYACAKSIN :lepi:
hımmkaydirigubbakcemile3
benim normal işlerdede elim çok yavaştır genelde, ağır çekim gibiyim aynıııı..
yarın 17.00 ye kadar burada olacağım sonrasında kurs olabilir canımm..işlerini bitirip girebilirsen yarın da görüşürüz bitanem seni kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?