Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım lunaazul un dediği gibi yine de bir hedef koymalıyız kendimize mesela ben ramazana kadar yani çarşamba sabaha kadar kendime 63.9 hedefi koymuştum hala 64.7 deyim ama çalışıyorum..sen de sakın pes etme

pes etmicem canim benim bu defa olacak insallah iste sabir insan bazen boyle bir umutsuzluga kapila biliyor ama gecti sen uzulme emiopuyorumnanaktan

bakma bana geliyorlar boyle arasira bana sempatiksalakcinni uzuluyorum iste nasip olmicakmi zayif gunler gormek falan diye bosver birazdan yine aglanacak halime gulerim:kedi:

üzülme canım benimm

black'ede hep aynı şeyi söylüyorum

kilo verirken poztif yaklaşmayıp

kendimizi kapatırsak kilolar gitmiyorrr

kilolar gidiyor veriyorum vericem dersen

vücudun seni dinliyor

ben mesela hiç kendimi germiyorum

300 gr alıyorum ardından 900 gr veriyorum

herşey beyinde bitiyor

inanması zor ama öyle beyin inanılmaz bir organ

yani uzattığım lafın özeti

herşey sende bitiyor, iyi düşün iyi olsun

ayrıca SEN RAMAZANDA ZAYIFLAYACAKSIN :lepi:

pes etmicem canim benim bu defa olacak insallah iste sabir insan bazen boyle bir umutsuzluga kapila biliyor ama gecti sen uzulme emiopuyorumnanaktan

tamam canım ramazanda da kilo vermeye devam edeceğiz..hiç kaçarı yok kazanan biz olacağız..ben 19 kilo vermiştim ne güzel vee hep veriyorum yesem de veriyorum diye diye ne güzeldi...inanmak gerekiyor vereceğiz vereceğiz vereceğiz iştee kaydirigubbakcemile5

valla ben taşınma konusunda çocukluğumdan itibaren eğitimli olduğum için

çok çabuk yapabiliyorumm

sende çok taşınmaya başlarsan elin alışırrkaydirigubbakcemile3

hımmkaydirigubbakcemile3
benim normal işlerdede elim çok yavaştır genelde, ağır çekim gibiyim aynıııı..

:asigim:a.s.

iyi geceler canim arkadasim uykusuz kalma sen kiyamam sana.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

yarın 17.00 ye kadar burada olacağım sonrasında kurs olabilir canımm..işlerini bitirip girebilirsen yarın da görüşürüz bitanem seni kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan:1hug:

bayanssulusmile
agzindan ballar damlamis canim arkadasim.insallah hepimiz zayiflicaz ramazandabayanssulusmileopuyorumnanaktan

hımmkaydirigubbakcemile3
benim normal işlerdede elim çok yavaştır genelde, ağır çekim gibiyim aynıııı..

ben çok hızla yaparım istersem

mesela evi topluyorum ama bilgisayardanda uzak kalmadım

acayip bir stilim var

hemen yapıp bitirmiyorum ama yine de işim bitiyor bende anlamadım CADIARZUhihoyyyt

yarın 17.00 ye kadar burada olacağım sonrasında kurs olabilir canımm..işlerini bitirip girebilirsen yarın da görüşürüz bitanem seni kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan:1hug:

canim yarin burda olamicam malesef kuzulkari gezdirecez eglence parkinda oynasinlar biraz aksam olursan gorusuruzopuyorumnanaktan

gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayımmmm

iyi geceler bayanlar hepinizi kocamannnnnnnnnnnn opüyorummm

hepimiz ramazan bayramına kilo vermiş bir şekilde giricezzz

bu kadarrr

olay bitmiştir.

benim hedefim bayramda 85 kg olmak

herkes hedefini yazsın bakalım

Bayramda kaç kilo olmayı planlıyorsunuz?

ben aranızda daha yeniyim ama zamanla tanırız birbirimizi galiba :1hug:
bende yatıyorum , hepinize iyi geceleeeer opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…