kolay gelsin canım yaaaaa
benimde dünya kadar işim varr
Allah'tan amir izin verdide iki gün evimi yerleştirebileceğim ramazandan önceee
Ayyy kızlar birde evin içi yeni yapılmış, inşaat pisliği
Temizlemek için birini tuttum ama kızında canı çıktı
sabah 08:00 den gece 00:00 kadar çalışacak kızcağız....
yarında işe gidecek garibim:1no2:
hala diyor ki abla ben gelir camları yeniden silerim
onunda içine sinmedi benim gibi
Aman ne zormuş yeni yaplımış bir eve taşınmakkk :1no2:
nasılsın canım? okudum gerçi yoğun geçmiş son iki günün ama ben iki gündür hep buradaydım kursum da yoktu ama burası pek hareketli değildi..benim kilo vermem durdu ama hergün leslie yi yapıyorum bakalım bu hafta sevinelim bari geçen hafta üzüldük
allah kolaylik versin zordur ama bi okadar da iyi tarafi guzelligi var canim mis gib olacak ilk sen oturacaksin gule gule oturun insallaholumunekankayizsmile
hergün bu kadar su kaybedilir miş yavrum sen kilo veriyor olmayasın :))
Amannn duyduda geldi helal olsun kafamçokkarıştı
artik birbirimizi hissedebiliyoruz aramizda 3000 kusur km olsadaopuyorumnanaktan
Valla inşalllaaah kilo veriyorumdur aklinialirimsmile sositososito
Ama şuan elimde magnum gold var :kedi: şimdi geldim eve aşkımdan ayrılmak çok zor geldi ya sabah 8 de gidiyor :1no2: mafoldumben sabah 7de buluşup uçak servisinin güzergahına beraber gideceğiz. Dondurma istedim bugün 3. dondurma bu :sinifsinif: aldı aşkımmmm ama bana birsürü söz verdirdi kilo vermem konusunda yarın tekrar spor ve rejime başlıyorum en sıkı halde hihoyyyt
Bugün yediklerim;
Sabah
İçine 1 şeftali 1 armut doğradığım bir kase k-flex ,2 tane kurabiye :kedi:
Akşam
3 şiş cağ kebabı( aşkım yemeden gitmem dedi mecburen yedik ben 3 tane aşkım 5 tane yedi ikimizde çatlamak üzereydik kaydirigubbakcemile3 )
3 kere dondurma,2 bardak cola,2 tane soda,3 pet su,2 tane çay
Şimdi uyumam lazım sabah çok erken kalkacağım aşkımda gidiyor zaten :çok üzgünüm: senağlama
İyi geceler tombulkelebekler :a015:
Amin canımm....
Öyle olacak ama eksik çok oluyor habire eksik çıkıyorr....
Bizde hemen evle ilgilenen kişiyi arıyoruz
Allah'tan adam hemen her dediğimizi yaptıyorda eşim sinir olmuyorr
Ayrıca bende internet bağlanana kadar yeni eve burala bakma şansım pek olmayacak
belki arada bir iş yerinde girer bakarım ne yapmışsınız diye....
hosbulduk bitanem :1hug:a.s.
nasilsin okudugum kadariyla spor cok iyi gidiyor masallah
bak son yazdiklarin hic hosuma gitmedilmaz:sakin bizleri unutma burda her imkanda yaziver ozleriz kiz seni:1hug:
cok yogunum gercekten ayiptir soylemesi birazda tikliyimdir illa ramazan girmneden heryer tekrar temizlikten gecmeli dip bucak temizlenmeli sanki pis yer varda.yarin yine cocuklari gezdirelim diyoruz sali gunu birde dolaplari dokup tekrar yerlestirirsem icim rahat edecek.
sen neler yapiyorsun islerin nasil?oruc tutabilecekmisin calisarak
artik birbirimizi hissedebiliyoruz aramizda 3000 kusur km olsadaopuyorumnanaktan
SlmlaRR ahali,bir kaç gündür giremedim konuya ve bir kaç gün daha yokum..hoşçakalın,esen kalın şen kalıNN!! :a015:
Elimden geldiğince yazarım canım benimmm
bende sizleri özlerim dayanamayıp yazarım zaten merak etmeopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kendini çok yorma yine de canım kıyamam sana Şeniz evet oruç tutacağım çalışarak neyse de ingilizce kursum 19.00 ile 22.00 arasında ve iftar da 20.11 de falan okunacak yarım saat bir ara verecek iftar için okadar mafoldumben çok zor olacak bu yıl Allah yardımcım olsun artık yapacak başka birşey yok..ama ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum zaten gram gram ancak verebiliyorum
.............. ayrıca 3ten 4ten aşşa yatmıyorum
evet canımm ya cidden bu kaçıncı oldu böyle hissediyoruz ne güzel :1hugpuyorumnanaktan
tabiki yazacaksin sonra ruyalarina girerim lunaazul beni unutmaaaaaa beni unutmaaaaaa diye benden soylemesi:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?