Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsın canım? okudum gerçi yoğun geçmiş son iki günün ama ben iki gündür hep buradaydım kursum da yoktu ama burası pek hareketli değildi..benim kilo vermem durdu ama hergün leslie yi yapıyorum bakalım bu hafta sevinelim bari geçen hafta üzüldük

allah kolaylik versin zordur ama bi okadar da iyi tarafi guzelligi var canim mis gib olacak ilk sen oturacaksin gule gule oturun insallaholumunekankayizsmile

cok yogunum gercekten ayiptir soylemesi birazda tikliyimdir illa ramazan girmneden heryer tekrar temizlikten gecmeli dip bucak temizlenmeli sanki pis yer varda.yarin yine cocuklari gezdirelim diyoruz sali gunu birde dolaplari dokup tekrar yerlestirirsem icim rahat edecek.

sen neler yapiyorsun islerin nasil?oruc tutabilecekmisin calisarak

allah kolaylik versin zordur ama bi okadar da iyi tarafi guzelligi var canim mis gib olacak ilk sen oturacaksin gule gule oturun insallaholumunekankayizsmile

Amin canımm....

Öyle olacak ama eksik çok oluyor habire eksik çıkıyorr....

Bizde hemen evle ilgilenen kişiyi arıyoruz

Allah'tan adam hemen her dediğimizi yaptıyorda eşim sinir olmuyorr

Ayrıca bende internet bağlanana kadar yeni eve burala bakma şansım pek olmayacak

belki arada bir iş yerinde girer bakarım ne yapmışsınız diye....

hergün bu kadar su kaybedilir miş yavrum sen kilo veriyor olmayasın :))

Valla inşalllaaah kilo veriyorumdur aklinialirimsmile sositososito

Ama şuan elimde magnum gold var :kedi: şimdi geldim eve aşkımdan ayrılmak çok zor geldi ya sabah 8 de gidiyor :1no2: mafoldumben sabah 7de buluşup uçak servisinin güzergahına beraber gideceğiz. Dondurma istedim bugün 3. dondurma bu :sinifsinif: aldı aşkımmmm ama bana birsürü söz verdirdi kilo vermem konusunda yarın tekrar spor ve rejime başlıyorum en sıkı halde hihoyyyt

Bugün yediklerim;
Sabah
İçine 1 şeftali 1 armut doğradığım bir kase k-flex ,2 tane kurabiye :kedi:
Akşam
3 şiş cağ kebabı ( aşkım yemeden gitmem dedi mecburen yedik ben 3 tane aşkım 5 tane yedi ikimizde çatlamak üzereydik kaydirigubbakcemile3 )

3 kere dondurma,2 bardak cola,2 tane soda,3 pet su,2 tane çay

Şimdi uyumam lazım sabah çok erken kalkacağım aşkımda gidiyor zaten :çok üzgünüm: senağlama

İyi geceler tombulkelebekler :a015:

iyi geceler tombulkelebek.valla helal goturmusun ne guzel ama olsun olmali arada bir cezali degiliz ya canim.ben dondurma cok severim ama magnum gold hic begenmedim sana afiyet olsun kelebekcancokacimcoook

bak son yazdiklarin hic hosuma gitmedilmaz:sakin bizleri unutma burda her imkanda yaziver ozleriz kiz seni:1hug:

hosbulduk bitanem :1hug:a.s.

nasilsin okudugum kadariyla spor cok iyi gidiyor masallah

iyiyim canım kiloların gitmemesine rağmen iyiyim..sabır gerek biraz kazanan biz olacağız..vücudum direnmeye inat ediyor ben de ona inat spor yapıyorum..zaten diyete başladım başlayalı pilates yapıyordum ama bir haftadır falan değişiklik olsun diye leslie ye başladım bakalım..

kendini çok yorma yine de canım kıyamam sana Şeniz evet oruç tutacağım çalışarak neyse de ingilizce kursum 19.00 ile 22.00 arasında ve iftar da 20.11 de falan okunacak yarım saat bir ara verecek iftar için okadar mafoldumben çok zor olacak bu yıl Allah yardımcım olsun artık yapacak başka birşey yok..ama ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum zaten gram gram ancak verebiliyorum

almayiz insallah canim allah yardimcimiz olsun burda iftar 21.17de yani nerdeyse yiyip yatacaz sussuzluga dayanamam diye korkuyorum.ben corba salata 1 dilim ekmek diyorum simdilik bakalim tok karna konusmak kolay tabi:kedi:

Slm kızlar ben geldim, hepinizi çok özledim, çok yorgunum yatıyorum, sizleri bir göreyim dedim, sabah yazışırız iyi geceler!!!

.............. ayrıca 3ten 4ten aşşa yatmıyorum

önemli bir nedenin olmadan, sürekli 3ten 4ten aşağı yatmıyorsan eğer; gece uyumalı insan, gece uykusu insanın sağlığı için çok önemlidir, bu konuyu
hatırlatıyım dedim canım.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…