Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:lepi: Ben dün kına nedeniyle yapamadım Lesliemi,hoş düğünde kesintisiz iki saat oynamışızdır ordan o açığımı kapatırım;ama bugün de yapmadım Lesliemi :sinifsinif: Yarın da yapamam kafamçokkarıştı Allah yardımcım ola..:umursamaz:

1.5 günde evi topladım yarın taşınıyorummm guclubacismile

Kızlarım büyük 2. sınıfa gidecek, küçük 1. sınıfa başlayacak teyzesi :dance:

Allah bağışlasın bebelerini.:Saruboceq:.

inşallah canım beni üze üze gidecekler bu defa sanırım çok ama çok yavaş gram gram gidecek gibiler

benim gibi yap sende

ye ye ye metabolizma neye uğradığını şaşırsın

ben bu ara pek dikkat edemiyorummm

çok yorulduğum için vücut yeme yemek istiyorr

gerçi yinede 1500 kaloriyi geçmiyorum ortalama 1200 kalori civarı....

umarım bunlar bana kilo olarak yansımazzzzz :Saruboceq:

Son düzenleme:

sen bu ara epey hareketlisin canım kalori miktarın da çok artmadı kilo olarak dönmez bence..ben günde kaç kalori aldığımı hesaplamıyorum ama yiyorum ben de

sen bu ara epey hareketlisin canım kalori miktarın da çok artmadı kilo olarak dönmez bence..ben günde kaç kalori aldığımı hesaplamıyorum ama yiyorum ben de

hesapla bence

çünkü neyin kaç kalori olduğunu bilmek

yediklerine dikkat edip, az kalorili şeylerden daha fazla yiyebilmek anlamına geliyorrr

bence çok faydalı

hadi yaa gorusemicekmiyiz blackemle duy sesimi gel hadi!!

canim iyim baya yogundum yazamadim dun cocuklari gezdirdik biraz aksam geldim iceri girerken misafir basti.bugunde temizlikle ugrastim cam perde ne varsa elden gecirdim.

canim iyim baya yogundum yazamadim dun cocuklari gezdirdik biraz aksam geldim iceri girerken misafir basti.bugunde temizlikle ugrastim cam perde ne varsa elden gecirdim.

canımmmm hoşgeldin duydum duydum seniiii olumunekankayizsmile

ne kadar sessiz kalmis buralar sicaktan herkes bir yeremi bayildi acep.azcikta buraya sicak gonderseniz tum gun yine yagmur yagdi.iki haftadir gunes gormedik desem yeri var

kolay gelsin canım yaaaaa

benimde dünya kadar işim varr

Allah'tan amir izin verdide iki gün evimi yerleştirebileceğim ramazandan önceee

Ayyy kızlar birde evin içi yeni yapılmış, inşaat pisliği

Temizlemek için birini tuttum ama kızında canı çıktı

sabah 08:00 den gece 00:00 kadar çalışacak kızcağız....

yarında işe gidecek garibim:1no2:

hala diyor ki abla ben gelir camları yeniden silerim

onunda içine sinmedi benim gibi

Aman ne zormuş yeni yaplımış bir eve taşınmakkk :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…