Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar bişey sorucam size
ben 2haftya yakın sirkeli su içiyordum ve standart haftada 2 kiloda veriyodum.
bu su midemi ağrıtmaya başladı bıraktım bende
yeniden haftada 2 kilo verebilrmiyim ya bu suyu içmedende ???

bende bir iki denemiştim aynı sorun bendede oldu

resmen midem acımaya başladı...

sitede metabolizma hızlarından başka şeylerdende bahsetmiş arkadaşlar onları dene

yada tombul kelebeğimin tarifini verdiği elmalı kayısılı su var

( tarifi şu bir kavanoza yarım lt su, bir yeşil elmanın kabuğu, ve bir tane tatlı olmayan kuru kayısı
bunları geceden suyun içine koy ve sabah kaltığın zaman suyunu iç ve içindekileri ye )

Bu tarif eğer bağırsak sorunun varsa birebir geliyor.

Ve işe yaradığını söylüyorlar

ben bir iki defa denedim sonra işlerim olduğu için yapamadım ama sen dene istersen

Sirkeli suyu bende denedim bir ara..Mideyi mahfediyor kesinlikle...zaten zar zor bir hafta içmiştim..
Bir arkadaşımız bu karışımdan dolayı ülser olduğunu söylemişti...

yok canım hedefim zaten 80 falan değilde o zmana kadar olsam çok iyi olcak.kötünün iyisi olcak desek daha makbuldür.

bu zaten bir aylık bir hedef

zaten bundan daha fazla ve hızlı kilo vermen bana kalırsa pek sağlıklı olmaz

verdiğin kiloları hemen geri alma riskin olabilir

önce bir 80 gör devamı gelir zaten o gazla opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus

evet çok kötü sindirim sorunum var
onu bi araştırıyımda deneyeyim o zman bişey kaybetmem ya olumunekankayizsmile

Sirkeli suyu bende denedim bir ara..Mideyi mahfediyor kesinlikle...zaten zar zor bir hafta içmiştim..
Bir arkadaşımız bu karışımdan dolayı ülser olduğunu söylemişti...

bende mide ağrısından çok kötü olmuştum.allahtan çok geç olmadan bırakmışım.
bi ara bunun yüzünden 2 büklüm dolaştım 1 hafta kaydirigubbakcemile3

bende verdiklerimi almaktan korkuyorum ya.inş 25 eylüle kadar 80olurum.
ondan sonra kimse tutamaz beni

kızlar ya ben de bu sirkeli suların uzun süre içilmesinin mideye zarar verdiğini duymuştum. tam olarak neye sebep oluyor bilmiyorum ama mideyi tahrip ediyormuş

Yeni bir kitaba başladım..Lost'un 5.sezonuna başladım,bayağı bir ara vermişim.kaydirigubbakcemile3.Ama ben hala burdayım..

İyi geceler herkese..:)

günaydın kızlaaaar mirmirmirmiropuyorumnanaktan
ben uyanalı 1saat oluyo, ben her sabah tartılırım, az önce yine tartıldım,
yehooo azda olsa kilo vermişiiiiiim :sm_cool::dance::teytey:
çok mutlu oldum kilo verdiğimi görünce.....

ben diyete başlayalı 1,5gün oluyo, 7ağustos cumartesi akşamı başladım diyetime.1,5gün içindeki kilo değişimlerim günlere göre şöyle oldu;
cumartesi akşamı: 90kg
pazar sabahı: 89,5
pazartei sabahı: 89

aferin bana :hooray:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

bunda sizinde çok katkınız var,
sizlerede çok teşekkür ederim canlarım benimmm :1hug:Şenizopuyorumnanaktan

bende sizin gibi şu kilo cetvellerinden yapsam iyi olur, ama bilmiyorumki nasıl yapılacağını:uhm:

çok hoşuma gidiyo bu cetveller ayrıca.

nasıl yapılıyormuş biraz araştırıyım, sonra bende yapıyım en yakın vakitte kendime bir cetvel...

Günaydın günaydın günaydın kızlarrrrr!

Ben bu aralar ne yediğimi hiç yazmayım da yüzüm kızarmasın, 10 kişilik dev misafir kadrosuyla neler kaçırdım neler Yarın da doğum günüm, o nedenle kendime karışmıyorum tam 12 Ağustostan sonra tekrar görüşürüz bu anlamda, bunun dışında yine yazarım size, öpüyorum hepinizi...

Yanlış yazmışım Çarşamba günü doğum günüm yahu bende karıştırdım, ee ne zaman doğmuştum ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…