Yağmurgözlü gözün aydın canım...Ne güzel evladınla birliktesin..:)
ÖZel bişey sorucam cevap vermemekte serbesttsin,babasıyla görüşüyormu..??
hosgeldin meyracimopuyorumnanaktan
aslında bu kızdan nefret ediyorum. ama bi yandan da çekici geliyor. aslında birkaç kişi daha sordu aynı şeyi. değiştiririm belki. insanlar beni o kız gibi öcü sanabilir.
İyi geceler meyracım...Her konuya dal,daha çabuk kaynaşır ve tanırsın herkesi..:)))
Bu arada Meyra çok güzel bir isim..:)
yeni bi avatar buluyum bari. kimse beni seevmiyo böle mafoldumben
yeni bi avatar buluyum bari. kimse beni seevmiyo böle mafoldumben
kaç saattir şu cetvelle uğraşıyorum yaa, kafam döndü iyice :bbo::bbo::bbo:
ayrıca cetvel cetvel diyip duruyorum, cetvel değilmiş adı çizelgeymiş bunun:roflol:
sonunda çizelgeyi anladım, yaptım. aşağıda görüldüğü üzere guclubacismileyerimseniben
teşekkürler yenacım..gerçekten çok zor evladından ayrı kalmak...benim oğluşumdan hiçbir şikayetim yoktu...ama askerlik daha da ağırlaştırmış paşamı...olduğundan daha düşkün oldu bana...
özel soruna gelince...:))
yok yenacım görüşmüyor...babaanne ,dede, amca ve halasıyla görüşüyor...ama babayla görüşmüyor...istemiyor... babanında umuru değil zaten...askere giderken ben çok söyledim ( ne olursa olsun babası ) oğlum bir kere ara ben gidiyorum de istemedi...sonra amcasına vedaya gittiğinde amcası zorla arattırmış...o kadar işte...
kaç saattir şu cetvelle uğraşıyorum yaa, kafam döndü iyice :bbo::bbo::bbo:
ayrıca cetvel cetvel diyip duruyorum, cetvel değilmiş adı çizelgeymiş bunun:roflol:
sonunda çizelgeyi anladım, yaptım. aşağıda görüldüğü üzere guclubacismileyerimseniben
Tünaydın bayanlar
Nasılsınız ben bomba gibiyim (Depresan sağolsun)Nere deyse 5 aydır depresyondaydım son 1 ay ise çok agır geçti diyebilirim sonunda kabullenip dr gidip ilaç alınca yeni yeni toparlamaya başlıyorum inşallah
Bu arada dayanamayıp sabah tartıldım cuma günü reglimin son günüydü büyük ihtimalle ödem de vardı 88,8 çıktım çok sefindim inşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz
yarım litre su
iki dilim ekmek
bir salatalık
az bi peynir ve domates yedim çay içmeye devam ediyorum
Tünaydın bayanlar
Nasılsınız ben bomba gibiyim (Depresan sağolsun)Nere deyse 5 aydır depresyondaydım son 1 ay ise çok agır geçti diyebilirim sonunda kabullenip dr gidip ilaç alınca yeni yeni toparlamaya başlıyorum inşallah
..................
harika olmuş canım umarım çizelgen hızla hedefe doğru ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?