Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldin aramıza biz severiz kalabalığı:=)
veee bu arada yarım kilo daha gittii artık 97yim allah 80leri göstersin banada yaaa:=)

hoşbuldum canım, saol. opuyorumnanaktan

hayırlısı ile inşaallah 80leride görürsün canımcım.. a.s

Oğlun için durum zor canım...benim ablamda aynı durumda..Herkes yaşıyor bişeyler..
Allah beterinden korusun...

Meyracım çizelgen hayırlı olsun...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

AMİNNN canım rabbim cümlemizin evlatlarını korusun...oğlum babasının yerine dayısını koydu canım..dayısına çok düşkün arkadaş gibiler...Allah bozmasın...uzmanlar hep derler ya çocuğun gözünün önnüde baba yerine koyacağı hep örnek alacağı biri olmalı diye...bizimde dayımız ve dedemiz oldu örneğimiz Allah razı olsun...:Saruboceq:

geçmiş olsun...en kısa zamanda geçer inş:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun canım. çok güzel başlangıç. devamı gelsin işallah takır takır

geçmiş olsun canım. doğum sonrası depresyonu mu?

alkisalkisalkis

Allah bozmasın canım. tek çocuk dimi oğlun? hayırlı teskereler olsun.

aslında acıktım cnm yemek istemiyor

sabah 2 dilim ekmeğin kabukları biber lor

yedim

şimdi mecbur atıştırcam bişiler

patates haşlama nasıl

Cuma gelip kilomu yazacaktım ama çok yoğum bi gün ve haftasonu oldu benim için. Henüz girebiliyorum arkadaşlar... Cumartesi diyetisyene gittim, basküle çıktım 95,4 olmuşum kaydirigubbakcemile2 devam etmeye devammmm :)

ya kızlar ben nerde yanlış yaptım bana akıl verin ne olur mafoldumben
detoks diyetini yaptım.bitirdiğimin ertesi günü 300 gr almışım.bu sabah tartıldım bi 100 gr daha gelmiş.ama spor da yapıyorum diyete de devam.üstelik kaçamk olarak da sadece dondurma yedim ama üstüne yürüyüş yaptım.acaba o detoks çorbasının içindeki bulgur npohut mercimek falan mı şişkinlik yaptı ki.bana akıl vferin yaaa..senağlama

merhaba hanımlar ben eskılerdenım hamılelık ten dolayı uzak kaldım daha eski olan arkadaşlar benı bılebılırler

YENA cım seni görüyorum aşgıda nasılsınn

bende yavas yavas dönecegim aranızaaa gitsin bu kılolar

25 gün önce doğum yaptım kılom 98 dedim ya yavas yavasss

hadin size kolay gelsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…