merhaba hanımlar ben eskılerdenım hamılelık ten dolayı uzak kaldım daha eski olan arkadaşlar benı bılebılırler
YENA cım seni görüyorum aşgıda nasılsınn
bende yavas yavas dönecegim aranızaaa gitsin bu kılolar
25 gün önce doğum yaptım kılom 98 dedim ya yavas yavasss
hadin size kolay gelsınnn
canım ne gerek var ya. sen onu içöesen de spor ve diyetle rahat verirsin kilolarını emin ol. şartlama kendini.
aa çok ilginç. sen ayran çorbalı detoks mu yapmıştın?
nasıl yani canım yaa..profilde ist yazıyo-tatlicadiarzu-istanbulu çok özledim mafoldumben
sağol canım evet tek çocuk mecburen tek olarak kaldı...:)))))) koca denen herüf hayırsız çıkınca...:))))))Allah bozmasın canım. tek çocuk dimi oğlun? hayırlı teskereler olsun.
canım hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişin...:ecrin_bebek:merhaba hanımlar ben eskılerdenım hamılelık ten dolayı uzak kaldım daha eski olan arkadaşlar benı bılebılırler
merhaba hanımlar ben eskılerdenım hamılelık ten dolayı uzak kaldım daha eski olan arkadaşlar benı bılebılırler
ya kızlar ben nerde yanlış yaptım bana akıl verin ne olur mafoldumben
detoks diyetini yaptım.bitirdiğimin ertesi günü 300 gr almışım.bu sabah tartıldım bi 100 gr daha gelmiş.ama spor da yapıyorum diyete de devam.üstelik kaçamk olarak da sadece dondurma yedim ama üstüne yürüyüş yaptım.acaba o detoks çorbasının içindeki bulgur npohut mercimek falan mı şişkinlik yaptı ki.bana akıl vferin yaaa..senağlama
detoks diyetini yaptım.bitirdiğimin ertesi günü 300 gr almışım.bu sabah tartıldım bi 100 gr daha gelmiş.ama spor da yapıyorum diyete de devam.üstelik kaçamk olarak da sadece dondurma yedim ama üstüne yürüyüş yaptım.acaba o detoks çorbasının içindeki bulgur npohut mercimek falan mı şişkinlik yaptı ki.bana akıl vferin yaaa..senağlama
Rejim yapmamak kadar kötü birşey yok yaaa bugün fazla kaçırdım da yarın tekrar rejime döneceğim için sabah 3-4 poğaça öğle makarna akşam tavuk döner fazla yemek yemek insanın bünyesine eziyet etmesinden başka birşey değil yaşasın rejimde olmak yaşasın spor yapmak !!!
Yarın sabah tüm hızımla azmim ve isteğimle rejimime ve sporuma geri dönüyorum umarım ramazan bize iyi gelir ve zayıflarız.
Allah batıda olupta oruç tutacakların yardımcısı olsun.
aminnn canım :Saruboceq: sen de hemen yarın başla kaçamaksız tatlım :)) buarada Allah kavuştursun aşkın gitti
güle güle kullan canım. oğlun ve gelininle beraber mi yaşıyorsunuz?
kızlar 10 gün kaçamak yapmıcam diye söz verdim kendime sıcaklar yaparmı acaba tansiyonum yükseliyor regl uyku getiriyor aman yaasempatiksalakcinni
Kaçamaksız ve sporlu bir şekilde başlayacağım inşalllaaahhh canım :Saruboceq:
Teşekkür ederim Allah tez zamanda tekrar kavuşturur inşalllaaahhhhh :Saruboceq:
şimdiden çooookkk özledimmmm:kedi: :asigim:
Sağolun geçecek inşallah
Hayır canım doğumsonrası depresyon değil Aslında pek çok sebebi var ...
ama üstesinden gelemeyecegim şeyler değil neler yaşadım bunlar vız gelir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?