Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb.hayırlı olsun bebeğin.vereliniortak

aa çok ilginç. sen ayran çorbalı detoks mu yapmıştın?

evet ayran çorbalı detoks.ama ya 2 gündür kilo alıyorum.bir daha mı tövbe.bir kilo vermem normale dönsün.valla da billa da asla böyle birşey yapmıcam.ayrandan nefret etmekle kaldım.başka bişi olmadı.:2:

istanbulu çok özledim mafoldumben
nasıl yani canım yaa..profilde ist yazıyo-tatlicadiarzu-
Allah bozmasın canım. tek çocuk dimi oğlun? hayırlı teskereler olsun.
sağol canım evet tek çocuk mecburen tek olarak kaldı...:)))))) koca denen herüf hayırsız çıkınca...:))))))
canım hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişin...:ecrin_bebek:

Hoş geldin okur Hayırlı olsun bebişin Mevlam analı babalı büyütsün

Büyük ihtimalle bakliyattan olmuştur kilo almanın dışında bi faydasını gördünmü bari detoksun merak ettim de

ben pek anlamam canım yaa, kusura bakma yardımcı olmak isterdim...
ama çok üzülme, kendini bu kadar üzmene değecek bi konu değil bence canım.:teselli:

teşekkürler, sanada kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

Rejim yapmamak kadar kötü birşey yok yaaa bugün fazla kaçırdım da yarın tekrar rejime döneceğim için sabah 3-4 poğaça öğle makarna akşam tavuk döner fazla yemek yemek insanın bünyesine eziyet etmesinden başka birşey değil yaşasın rejimde olmak yaşasın spor yapmak !!!
Yarın sabah tüm hızımla azmim ve isteğimle rejimime ve sporuma geri dönüyorum umarım ramazan bize iyi gelir ve zayıflarız.
Allah batıda olupta oruç tutacakların yardımcısı olsun.

Okurcum nasılsın canım..güle güle büyüt bebeğini...

Bebiş kızmı oğlanmı..?? Sağlık durumunuzda iyidir inşallah...

Bekliyorum tatlım dönmeni...

aminnn canım :Saruboceq: sen de hemen yarın başla kaçamaksız tatlım :)) buarada Allah kavuştursun aşkın gitti

meruseciğim kurstan gelir gelmez sen burada olursun diye girdim ama bu defa hissetmedin beni ( çook yorgunum canım pek kalamayacağım inşallah gitmeden sen de gelirsin opuyorumnanaktan:Saruboceq:

aminnn canım :Saruboceq: sen de hemen yarın başla kaçamaksız tatlım :)) buarada Allah kavuştursun aşkın gitti

Kaçamaksız ve sporlu bir şekilde başlayacağım inşalllaaahhh canım :Saruboceq:

Teşekkür ederim Allah tez zamanda tekrar kavuşturur inşalllaaahhhhh :Saruboceq:

şimdiden çooookkk özledimmmm :kedi: :asigim:

kızlar 10 gün kaçamak yapmıcam diye söz verdim kendime sıcaklar yaparmı acaba tansiyonum yükseliyor regl uyku getiriyor aman yaasempatiksalakcinni

güle güle kullan canım. oğlun ve gelininle beraber mi yaşıyorsunuz?

yok canım.onlar ankarada.ben altınolukta,yazlıktayım.1 haftalığına geldiler.orda doktora yapıyorlarODTÜ,de.ama bırakmaya karar vermişler.iş bakıyorlar.gelin bulmuş.oğlum da belki askere gidecek.ben martta ist.evi ankaraya taşıdım.bahar olunca buraya kaçıyorum.ev bayağı tadilata muhtaç.eşyalar da 17 senelik ama ben şkayet etmiyorum.pregant bir sordun bin ahhh işittin.bugün eşimi özel psikiyatr götürdük.vesayet mahkemesi açmam lazımmış..oğlumla gelinim 5 gibi ankaraya gittiler.allahım sağ salim varsınlar...

kızlar 10 gün kaçamak yapmıcam diye söz verdim kendime sıcaklar yaparmı acaba tansiyonum yükseliyor regl uyku getiriyor aman yaasempatiksalakcinni

evet tansiyona etkisi varsıcakların.aman dikkat et.bol su iç.vücudunu susuz bırakma.benim o derdim kalmadı.ameliyatla aldılar.şimdi unuttum nasıl bişeydi?regl:1shok:

kimse yokmu?iki gün giremedim maşallah sayfalarca lak lak.ben gelince kimse yok.beni de düşünün bu yaşta oku oku bitmiyor.bugün bende kendi kendime yazayım da görün..ohaoldumsmile

Sağolun geçecek inşallah

Hayır canım doğumsonrası depresyon değil Aslında pek çok sebebi var ...
ama üstesinden gelemeyecegim şeyler değil neler yaşadım bunlar vız gelir ....

hayatta öyle şeyler oluyor ki dayanmak zor hakikaten. allah sabır versin canım.

bende yatıyom artıkk...
yarın gündüzde akşamda baya kalabalık misafirlerimiz gelecek, heralde yarın pek nete bakamam yoğunluktan. neyse yarın olsun bakalım.

birde yarın kaç kilo çıkıcam acaba? o yüzden çok meraktayımhihoyyythihoyyyt

öpüyorumm hepinizi, görüşürüzopuyorumnanaktan

hiç sanmıyorum canım. ben 2,5 kilo verdim o diyetle. kaçamak yapmasaydın keşke. ben sıkı sıkıya uymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…