günaydın milletmirmirmirmir
nasılsınız? napıyonuz?
ben tartıldım bugünde, maalesef bugün aynıyım, ne ileri ne geri olmuş kilom(89).
neyse olsun bakalım, aynı olmakta bir nimet.
bugün pek neşem yok yaa üfff :umursamaz:sinirliyim birazda.
neden bilmiyom?
hem yorgunum, hemde şuan yanıyorum ben yaa, bi ateş bastı? sıcaklardan oldu galiba, benim odam bu gece baya sıcaktı. bişeyler yiyim diyorum, değişiklik olsun diyorum onuda yapamıyorum yaa üfffalışmışım hominigırtlak yemeğe, tatlıları çikolataları kolaları götürmeye, ben çok ayarsız yiyordum bu diyete başlayana kadar, sabahın köründe bile çikolata vs herşeyi yiyip hatta kola bile içip tekrar gidip öğlene kadar yattığımı bilirim, bunu çok kereler yapardım. benneyaptımki lmaz:
niye böyle şiştiğimi daha iyi anlıyorum şuan.....
bu halim nasıl düzelecek bilmiyorum artık, ama istedikten sonra sorun yoktur, hayat alışkanlıktır sonuçta değilmi kızlar?
neyse ben gidiyorum, bugün yoğun bigün beni bekliyo, gündüzde akşamda misafir gelicek bugün bize.
kendinize iyi bakın cicilerboshayallersmile
görüşürüz öptüüüm
günaydın kıslar..nasılsınız? ben bugün tartıldım +300 gr( çok moralim bozuldu
bir günde o kadar değişiklik normal canım. hergün tartılmasana.
vveee beennnn
Liseden arkadaş,üniden arkadaş,ev iş ne kaa arkadaş varsa gördüm geldim olumunekankayizsmile Çok kalamadım;ama iki gün de yetti..
İki aydır beni görmeyenler ağızları açık karşıladılar beni zemuszemus Kolay değil 14 kilo gitti dedim,yemedim spor yaptım kaydirigubbakcemile2 ikiaydır nelerr yapıyorum dedim..bayanssulusmile
Akşam sınıf arkadaşlarıyla buluştuk dondurma yiyek dediler,en yakın bir pideci vardı pideciye girdik,açmışlar insanlarımız pide yicez dediler..onlar kıymalı-kaşarlı pide yedi ben çay içtim :umursamaz: Amaa dondurma yerken tutmadım kendimi ben de yedim saat 23ü geçmişti;ama bu kaa olur dedim kendime :icecream:
Dün alışveriş yaptım vee iki üst aldım kendime ve XL değilBir 15 daha gitsin M giyebileceğim sanırım :teytey: ona biraz vakit var tabi;ama olsun göreceğim 68i boshayallersmile İnşallah :1rolleyes:
vveee beennnn
Liseden arkadaş,üniden arkadaş,ev iş ne kaa arkadaş varsa gördüm geldim olumunekankayizsmile Çok kalamadım;ama iki gün de yetti..
İki aydır beni görmeyenler ağızları açık karşıladılar beni zemuszemus Kolay değil 14 kilo gitti dedim,yemedim spor yaptım kaydirigubbakcemile2 ikiaydır nelerr yapıyorum dedim..bayanssulusmile
Akşam sınıf arkadaşlarıyla buluştuk dondurma yiyek dediler,en yakın bir pideci vardı pideciye girdik,açmışlar insanlarımız pide yicez dediler..onlar kıymalı-kaşarlı pide yedi ben çay içtim :umursamaz: Amaa dondurma yerken tutmadım kendimi ben de yedim saat 23ü geçmişti;ama bu kaa olur dedim kendime :icecream:
Dün alışveriş yaptım vee iki üst aldım kendime ve XL değilBir 15 daha gitsin M giyebileceğim sanırım :teytey: ona biraz vakit var tabi;ama olsun göreceğim 68i boshayallersmile İnşallah :1rolleyes:
olumunekankayizsmileMAŞALLAH :lepi: DARISI BASIMIZA:hooray:
Canımcım tebrik ederim. Bende 10 kişilik dev misafir kadromu gönderdim, başarıyla üstesinden geldim, eeee birazcık kaçtı tabii ipin ucu ,olsun yakalayacağım yine İnşallah...:Saruboceq:
İyidir can,senden ne haber??canlar nbr
Günaydın Tombulkelebekler
Bugün rejime kaldığım yerden devam ediyorum birazdan kahvaltı için k-fleximi yiyeceğim .
Çok sıcaaakkkk ve 3 gündür sürekli yürümekten ayaklarımın üstüne basamıyorum nasıl spor yapacağım bilemedim bir türlüolmadı kondisyon bisikletinin nimetlerinden yararlanacağım.
Duş alıp serinlemek lazım önce... kalori takibine devam ...
Cumaya kadar tartılmak yok bahar !!!
Bademmmmm sesin çıkmamış kaç gündür bilgisayarın bozuldu galiba çabucak dönersin umarım.
Pregant İstanbulda özlenmeyecek memleket değil ki ...
Yenacım Kızılırmakın İlkayını üniversite 2. sınıftayken bir sevgilim vardı o zorla dinletirdi Gidemem şarkısını hatırlıyorum birtek o güzeldi.
selam kızlar. bütün yıl 4 gözle beklediğim tatil göz açıp kapayıncaya kadar bitti. offf offf. neyse ki kilo almadan bitirebildim tatili. bi de şu sıcaklar bitse. çekilmiyo walla. yerimden kıpırdayasım yok..
vveee beennnn
bademciğim sen de yoğunluğunu atlat da bir an önce tam olarak katıl aramıza tatlım olumunekankayizsmile
ben aranızda daha yeniyim ama zamanla tanırız birbirimizi galiba :1hug:
bende yatıyorum , hepinize iyi geceleeeer opuyorumnanaktan
ne işler çeviriyon kıs?
yeni bi avatar buluyum bari. kimse beni seevmiyo böle mafoldumben
25 eylüle kadar 80/78 olsam harika olucak yaa..boshayallersmile
hem sünnet düğünüde var abiyeye sığmam lazımmm:gitme:
bu kadar sürede o kadaar kiloyu verebilirmiyim bilemiyorum mafoldumben
biterse iş ramazanda biticek verdim verdim yoksa kilolar hep benle :2:
Günaydın günaydın günaydın kızlarrrrr!
Ben bu aralar ne yediğimi hiç yazmayım da yüzüm kızarmasın, 10 kişilik dev misafir kadrosuyla neler kaçırdım nelerYarın da doğum günüm, o nedenle kendime karışmıyorum tam 12 Ağustostan sonra tekrar görüşürüz bu anlamda, bunun dışında yine yazarım size, öpüyorum hepinizi...
Yanlış yazmışım Çarşamba günü doğum günüm yahu bende karıştırdım, ee ne zaman doğmuştum ben?
Tatil yaptığın bir haftda 1 kilo vermek gayet güzel bence :lepi: Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:a.s.Gunaydinlaarrrrrrr
1haftalik İzin sonrası ise dönmek ne denli acı olsada aranızda tekrar olmaktan çok mutluyum.hihoyyytVerdigim kiloyaa gelince topu topu 1kilocukTatilde dikkat etmedim desem yeridir. Kaldığımız yerden devam gitsin kilolarrrrrrrkaydirigubbakcemile2:lepi:
Günaydın kızlar
Sabah 6:30 da kalktım aşkımla buluşup havaalanına gittik onu yolcu etmek çok zor geldi yaaa :'( Bayramdan önce ayarlayabilirse tekrar gelecek. Cuma günü boşladığım rejime yarın tekrar dönüyorum bugünde o üzüntüyle kaçırdım çünkü poğaça falan. Aşkıma söz verdim zayıflamam lazım kesinlikleee !!! Ama aşkımda söz verdi o da 10 kilo verecek. Düğünümüze kadar ikimizde fıstııkkk gibi olacağız =)))
Sabah tartıldığımda 120.4 çıktı baskülde şaşırdı birgün eksik birgün fazla cumaya kadar tartılmak yoookkk =))) İnşallah bu hafta en azından 1 kilo verebilirim...
Tünaydın bayanlar
Nasılsınız ben bomba gibiyim (Depresan sağolsun)Nere deyse 5 aydır depresyondaydım son 1 ay ise çok agır geçti diyebilirim sonunda kabullenip dr gidip ilaç alınca yeni yeni toparlamaya başlıyorum inşallah
Bu arada dayanamayıp sabah tartıldım cuma günü reglimin son günüydü büyük ihtimalle ödem de vardı 88,8 çıktım çok sefindim inşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz
yarım litre su
iki dilim ekmek
bir salatalık
az bi peynir ve domates yedim çay içmeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?