Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben senden de fenaydım canım. hala da fenayım ya gerçi. uzun zaman sonra ilk kez dün yatağa aç girdim. mutlu oldum :))

vveee beennnn
Liseden arkadaş,üniden arkadaş,ev iş ne kaa arkadaş varsa gördüm geldim olumunekankayizsmile Çok kalamadım;ama iki gün de yetti..
İki aydır beni görmeyenler ağızları açık karşıladılar beni zemuszemus Kolay değil 14 kilo gitti dedim,yemedim spor yaptım kaydirigubbakcemile2 ikiaydır nelerr yapıyorum dedim..bayanssulusmile
Akşam sınıf arkadaşlarıyla buluştuk dondurma yiyek dediler,en yakın bir pideci vardı pideciye girdik,açmışlar insanlarımız pide yicez dediler..onlar kıymalı-kaşarlı pide yedi ben çay içtim :umursamaz: Amaa dondurma yerken tutmadım kendimi ben de yedim saat 23ü geçmişti;ama bu kaa olur dedim kendime :icecream:
Dün alışveriş yaptım vee iki üst aldım kendime ve XL değil Bir 15 daha gitsin M giyebileceğim sanırım :teytey: ona biraz vakit var tabi;ama olsun göreceğim 68i boshayallersmile İnşallah :1rolleyes:

MAŞALLAH :lepi: DARISI BASIMIZA:hooray:

Canımcım tebrik ederim. Bende 10 kişilik dev misafir kadromu gönderdim, başarıyla üstesinden geldim, eeee birazcık kaçtı tabii ipin ucu ,olsun yakalayacağım yine İnşallah...:Saruboceq:

MAŞALLAH :lepi: DARISI BASIMIZA:hooray:
olumunekankayizsmile
Canımcım tebrik ederim. Bende 10 kişilik dev misafir kadromu gönderdim, başarıyla üstesinden geldim, eeee birazcık kaçtı tabii ipin ucu ,olsun yakalayacağım yine İnşallah...:Saruboceq:

Ben de seni tebrik ederim :lepi: İpin ucunu yakala zira 30 gün sonra bayramm malum aklinialirimsmile

Demek zorla dinletirdi haa...:)) Çok güzel sesi var ama diimi..Ben türkü çok severim..

Sen Trabzonlumusun.???

Hoşgeldin...

Tatilde kilo almaman çok güzel bir olay...

Harikasın, iradeni tebrik ediyorum...

yaklaşık 6 haftan ve vermeyi umduğun 7-9 kilon var yani oynaya oynaya verirsin bu kiloyu :lepi: Tabi gereken beslenme ve spor düzenini oturtabilirsen,hiçççç canını sıkma :lepi:

ee ne zaman doğmuştun sen sempatiksalakcinni Her ne zaman doğmuşsan doğum günün kutlu ve de mutlu olsun a.s.

Tatil yaptığın bir haftda 1 kilo vermek gayet güzel bence :lepi: Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

ooouuuu düğün falan filan laflaı okudum sanki :lepi: aklinialirimsmile

Depresyon??CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…