merhaba hanımlar ben eskılerdenım hamılelık ten dolayı uzak kaldım daha eski olan arkadaşlar benı bılebılırler
YENA cım seni görüyorum aşgıda nasılsınn
bende yavas yavas dönecegim aranızaaa gitsin bu kılolar
25 gün önce doğum yaptım kılom 98 dedim ya yavas yavasss
hadin size kolay gelsınnn
evet canım haklısın onu bıraktım sağlıklı besleniyorum artık ve sporda yapıyorum kaydirigubbakcemile2
nasıl yani canım yaa..profilde ist yazıyo-tatlicadiarzu-
sağol canım evet tek çocuk mecburen tek olarak kaldı...:)))))) koca denen herüf hayırsız çıkınca...:))))))
canım hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişin...:ecrin_bebek:
yok canım.onlar ankarada.ben altınolukta,yazlıktayım.1 haftalığına geldiler.orda doktora yapıyorlarODTÜ,de.ama bırakmaya karar vermişler.iş bakıyorlar.gelin bulmuş.oğlum da belki askere gidecek.ben martta ist.evi ankaraya taşıdım.bahar olunca buraya kaçıyorum.ev bayağı tadilata muhtaç.eşyalar da 17 senelik ama ben şkayet etmiyorum.pregant bir sordun bin ahhh işittin.bugün eşimi özel psikiyatr götürdük.vesayet mahkemesi açmam lazımmış..oğlumla gelinim 5 gibi ankaraya gittiler.allahım sağ salim varsınlar...
yok canım.onlar ankarada.ben altınolukta,yazlıktayım.1 haftalığına geldiler.orda doktora yapıyorlarODTÜ,de.ama bırakmaya karar vermişler.iş bakıyorlar.gelin bulmuş.oğlum da belki askere gidecek.ben martta ist.evi ankaraya taşıdım.bahar olunca buraya kaçıyorum.ev bayağı tadilata muhtaç.eşyalar da 17 senelik ama ben şkayet etmiyorum.pregant bir sordun bin ahhh işittin.bugün eşimi özel psikiyatr götürdük.vesayet mahkemesi açmam lazımmış..oğlumla gelinim 5 gibi ankaraya gittiler.allahım sağ salim varsınlar...
allala vesayet mahkemesini niçin açıyorsun? allah kavuştursun canım. işallah oğlun da güzel bir iş bulur. baya entellektüel kişiler galiba. doktora filan... maşallah.demek sen de istanbuldan ankaraya taşındın. nasıl peki memnun musun? istanbulu özlüyo musun benim gibi?
Zeynepçim,geçmiş olsun neden psikiyatr ve neden mahkeme..??
Meraklı şişko..:))))))
Kıyamam, sen çokmu özledin İstanbulu..:)
kimse yokmu?iki gün giremedim maşallah sayfalarca lak lak.ben gelince kimse yok.beni de düşünün bu yaşta oku oku bitmiyor.bugün bende kendi kendime yazayım da görün..ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?