Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gözün aydın canım bebeğinin yaşı uzun olsun. gel aramıza bekleriz.

istanbuldan taşınıyoruz ankaraya. şimdi de memleketteyim. bidaha ne zaman görürüm istanbulu bilmiyorum. ayrıca evlat hayırlı olduktan sonra teki de bir çoğu da.

allala vesayet mahkemesini niçin açıyorsun? allah kavuştursun canım. işallah oğlun da güzel bir iş bulur. baya entellektüel kişiler galiba. doktora filan... maşallah.demek sen de istanbuldan ankaraya taşındın. nasıl peki memnun musun? istanbulu özlüyo musun benim gibi?

Zeynepçim,geçmiş olsun neden psikiyatr ve neden mahkeme..??

Meraklı şişko..:))))))

Kıyamam, sen çokmu özledin İstanbulu..:)

Pregant nerdesin sana bişey sorucam..

Yettim..:)))))))
Ne diicem, sen demek..Kızılırmakın İlkay'ını biliyon haa..:))
Eeee dinliyormusun onları..?? yorumuda bilirsin o zaman..anlat bakayım neler dinliyorsun,neler okuyorsun..:)))

günaydın milletmirmirmirmir

nasılsınız? napıyonuz?

ben tartıldım bugünde, maalesef bugün aynıyım, ne ileri ne geri olmuş kilom(89).
neyse olsun bakalım, aynı olmakta bir nimet.

bugün pek neşem yok yaa üfff :umursamaz:sinirliyim birazda.
neden bilmiyom?
hem yorgunum, hemde şuan yanıyorum ben yaa, bi ateş bastı? sıcaklardan oldu galiba, benim odam bu gece baya sıcaktı. bişeyler yiyim diyorum, değişiklik olsun diyorum onuda yapamıyorum yaa üfff alışmışım hominigırtlak yemeğe, tatlıları çikolataları kolaları götürmeye, ben çok ayarsız yiyordum bu diyete başlayana kadar, sabahın köründe bile çikolata vs herşeyi yiyip hatta kola bile içip tekrar gidip öğlene kadar yattığımı bilirim, bunu çok kereler yapardım. benneyaptımki lmaz:

niye böyle şiştiğimi daha iyi anlıyorum şuan.....
bu halim nasıl düzelecek bilmiyorum artık, ama istedikten sonra sorun yoktur, hayat alışkanlıktır sonuçta değilmi kızlar?

neyse ben gidiyorum, bugün yoğun bigün beni bekliyo, gündüzde akşamda misafir gelicek bugün bize.
kendinize iyi bakın cicilerboshayallersmile

görüşürüz öptüüüm

günaydınnnnn......
az önce ramazan öncesi son kahvaltımı yaptım...bundan sonra kahvaltım sahur da olacak ALLAH nasip kısmet ederse...

Günaydın Tombulkelebekler

Bugün rejime kaldığım yerden devam ediyorum birazdan kahvaltı için k-fleximi yiyeceğim .
Çok sıcaaakkkk ve 3 gündür sürekli yürümekten ayaklarımın üstüne basamıyorum nasıl spor yapacağım bilemedim bir türlü olmadı kondisyon bisikletinin nimetlerinden yararlanacağım.

Duş alıp serinlemek lazım önce... kalori takibine devam ...
Cumaya kadar tartılmak yok bahar !!!

Bademmmmm sesin çıkmamış kaç gündür bilgisayarın bozuldu galiba çabucak dönersin umarım.
Pregant İstanbulda özlenmeyecek memleket değil ki ...
Yenacım Kızılırmakın İlkayını üniversite 2. sınıftayken bir sevgilim vardı o zorla dinletirdi Gidemem şarkısını hatırlıyorum birtek o güzeldi.

selam kızlar. bütün yıl 4 gözle beklediğim tatil göz açıp kapayıncaya kadar bitti. offf offf. neyse ki kilo almadan bitirebildim tatili. bi de şu sıcaklar bitse. çekilmiyo walla. yerimden kıpırdayasım yok..

bu günki menüm...
yolda 2 hurma,1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
z,yağlı taze fasulye,salata,ayran

ARA
erik

AKŞAM
oğluşum balık ekmek yemek istiyor iş çıkışı oğluşumla eminönünde balık ekmek yicez ama ben nasıl yaparım bilmiyorum...ekmeğini ayırıp balıklarını yerim herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…