kaç saattir şu cetvelle uğraşıyorum yaa, kafam döndü iyice :bbo::bbo::bbo:
ayrıca cetvel cetvel diyip duruyorum, cetvel değilmiş adı çizelgeymiş bunun:roflol:
sonunda çizelgeyi anladım, yaptım. aşağıda görüldüğü üzere guclubacismileyerimseniben
ya kızlar ben nerde yanlış yaptım bana akıl verin ne olur mafoldumben
detoks diyetini yaptım.bitirdiğimin ertesi günü 300 gr almışım.bu sabah tartıldım bi 100 gr daha gelmiş.ama spor da yapıyorum diyete de devam.üstelik kaçamk olarak da sadece dondurma yedim ama üstüne yürüyüş yaptım.acaba o detoks çorbasının içindeki bulgur npohut mercimek falan mı şişkinlik yaptı ki.bana akıl vferin yaaa..senağlama
merhaba hanımlar ben eskılerdenım hamılelık ten dolayı uzak kaldım daha eski olan arkadaşlar benı bılebılırler
YENA cım seni görüyorum aşgıda nasılsınn
bende yavas yavas dönecegim aranızaaa gitsin bu kılolar
25 gün önce doğum yaptım kılom 98 dedim ya yavas yavasss
hadin size kolay gelsınnn
günaydın milletmirmirmirmir
nasılsınız? napıyonuz?
ben tartıldım bugünde, maalesef bugün aynıyım, ne ileri ne geri olmuş kilom(89).
neyse olsun bakalım, aynı olmakta bir nimet.
bugün pek neşem yok yaa üfff :umursamaz:sinirliyim birazda.
neden bilmiyom?
hem yorgunum, hemde şuan yanıyorum ben yaa, bi ateş bastı? sıcaklardan oldu galiba, benim odam bu gece baya sıcaktı. bişeyler yiyim diyorum, değişiklik olsun diyorum onuda yapamıyorum yaa üfffalışmışım hominigırtlak yemeğe, tatlıları çikolataları kolaları götürmeye, ben çok ayarsız yiyordum bu diyete başlayana kadar, sabahın köründe bile çikolata vs herşeyi yiyip hatta kola bile içip tekrar gidip öğlene kadar yattığımı bilirim, bunu çok kereler yapardım. benneyaptımki lmaz:
niye böyle şiştiğimi daha iyi anlıyorum şuan.....
bu halim nasıl düzelecek bilmiyorum artık, ama istedikten sonra sorun yoktur, hayat alışkanlıktır sonuçta değilmi kızlar?
neyse ben gidiyorum, bugün yoğun bigün beni bekliyo, gündüzde akşamda misafir gelicek bugün bize.
kendinize iyi bakın cicilerboshayallersmile
görüşürüz öptüüüm
Arkadaşlar ramazan boyunca isterseniz öğleden sonra kilolarımızı bildirelim..
MAlum sahur nedeni ile tartıda fazla çıkma ihtimalimiz olucak...Bunu göze alamayız diimi..:))))))
Kızzzlllaaarrr
Akşamüstü canım sıkıldı gittim belime kadar uzanan saçlarımı kestirdim melekler korusun izleyenler anlar eylülün saç şeklinde zaten ona da benzedim biraz bence ve aşkıma göre çok yakıştı. resmi eklerim sizde görersiniz =)
bu arada ramazanda nasıl bir diyet uygulayacaksınız söylerseniz bende öyle yapayım.
nasılsın bademimm
günaydın kızlaaaar mirmirmirmiropuyorumnanaktan
ben uyanalı 1saat oluyo, ben her sabah tartılırım, az önce yine tartıldım,
yehooo azda olsa kilo vermişiiiiiim :sm_cool::dance::teytey:
çok mutlu oldum kilo verdiğimi görünce.....
ben diyete başlayalı 1,5gün oluyo, 7ağustos cumartesi akşamı başladım diyetime.1,5gün içindeki kilo değişimlerim günlere göre şöyle oldu;
cumartesi akşamı: 90kg
pazar sabahı: 89,5
pazartei sabahı: 89
aferin bana :hooray:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
bunda sizinde çok katkınız var,
sizlerede çok teşekkür ederim canlarım benimmm :1hug:Şenizopuyorumnanaktan
İyiyim sağolsun zeynep ablamm..olumunekankayizsmile Ramazan beslenme şekillerine bakıyorum cokacimcoook Sen nasılsın??
valla öğünmek gibi olmasın,merhaba diyeni zayıflatıyoruz.kendimizden başka.........bilmiyorumkismile
bende kara kara düşünüyorum.nasıl oruç tutacağım diye.bazan aniden bayılıyorum.ben şekersiz şeker hastasıyım..bir de hastabakıcılık olunca..ilk gün niyet etmeden bir deneyeyim diyorum.:kedi:
Evet fotonu bekliyoruz :lepi: Kahvaltıyı sahurda yapcam,iftarda çorba,üç saat kadar sonra yemek ve sonra meyve olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?