Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya nedir bu vodofondan çektiğim.10 daika da bir kesiliyor.şu sözleşme bir bitse.kendime ayranlı çorba hazırladım.nohut.bulgur.ve yeşil mercimekle.birazda salatalık rendeledim.gece ve sahurda içerim.bir de karpuz.benim menü tamamdır.

derinim hoş geldin.ama ben yarım saatliğine kaçar.çöplri dökmem lazım.birde evi şöyle bir sileyim..gece olunca bir hamaratlığım tutuyor.çalışma hayatının alışkanlıkları.

hayırlı ramazanlar arkadaşlar kuzucuğum ateşlendi iki gündür hiç durmuyor boğaz enfeksiyonu geçriyormuş kışın bile böyle öksürmedi yavrum..dün dra gittik 6 saatte bir ateş düşürücü veriyorum iki çeşit bir an önce iyileşir inşallah....

ben nasıl tutacağım bilmiyorum her uyku saati geldiğinde 1 saat ayağımda sallıyorum uyuduktan sonra duşa giriyorum çünki heryerimden sular akıyor ve bir kilo su içiyorum derdim yemek değil ama su......nazla uğraşırken nasıl tutacağım allah sabrını verir inşallah hiç bırakmadım çocukluğumdan beri birtek geçen sene oda lohusaydım.....
adetim cuma günü bitiyor inşallah cumartesi niyetlenirim bende hemen bir biberiye çayı içeyim çok şişim reglden dolayı kaç gündür birde hiç dikkat edemedim yemeklerime hastalıktan dolayıspor yapmayada vakit bulamadım inşallah ramazan sonrası çok daha iyi olur herşey spor+diyet.....

zeynep abla hoşbulduk bende çok durmayacağım bütün gün koşturuyorum kızım uyuyunca 10 dakika girip bakıyorum sizlere yorgunluktan hemen uykum geliyor sen zaten geceleri oturuyorsun abla işlerini yaparsın daha iyi serin serin

ben her ramazan 5 yada 6 kilo alırım inşallah bu sene almayıp hatta vermeyi düşünüyorum inşallah başarabiliim

baharcım saçların çok yakışmış rahatlamışsındır benmde saçlarım yanaklarımdaydı ama okadar rahatsız ettiki beni kısacık kestrdim dün rahatladım inanki erkek saçı gibi ama yakıştığını söylediler

Çok çok geçmiş olsun derin ablamm a.s. Allah yardımcız olsun..Spor ve diyet içn de çok zorlama kendini kaydirigubbakcemile5 Kilo almamak bile artı bizim için ben öle düşünüom şahsen tabi bir 5-6 kilo versek de ne âlâ :jeyyar::lepi:

kızlar merhaba yazdıklarınızı hep okuyorum muhabbetiniz çok güzel doğrusu bizim topik bu sıralar boş hep sizi okuyorum tanıdım desem yeridir sizleri tombulkelebekin facesini bile gördüm gözleri çok güzel badem bu topiğin gülü onuda biliyorum hiç kaçırmadan okuyorum sizi :roflol:

derincim kizin hastaymis gecmis olsun allah yavrularimizi bagislasin!

Ben de seni takip ediyorum :1ninca: Okuyup okuyup gidiyorsun sempatiksalakcinni

sanada merhaba nemesis sende bol bol yaz hem hareketlensin topik hemde seni taniyalimvereliniortak

eeeeeeeeeee hadi kizlar citir hatunlar canlanin biraz!!!! ben buraya sohbet guzel sicak canli diye katildim 1 ay once hani nerde millet?hadi gari.......

Ben var ya ben üç gündür Leslie'yle yürümüyorum :sinifsinif:mafoldumben,kilotakibinden kalori hesabımı da yapmıyorum ah bu beni napmalı!! eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…