zeynep ablacım selam nasılsın
iyi geceler hanımlar.Hayırlı ramazanlar hepinizea.s.
hayırlı ramazanlar arkadaşlar kuzucuğum ateşlendi iki gündür hiç durmuyor boğaz enfeksiyonu geçriyormuş kışın bile böyle öksürmedi yavrum..dün dra gittik 6 saatte bir ateş düşürücü veriyorum iki çeşit bir an önce iyileşir inşallah....
ben nasıl tutacağım bilmiyorum her uyku saati geldiğinde 1 saat ayağımda sallıyorum uyuduktan sonra duşa giriyorum çünki heryerimden sular akıyor ve bir kilo su içiyorum derdim yemek değil ama su......nazla uğraşırken nasıl tutacağım allah sabrını verir inşallah hiç bırakmadım çocukluğumdan beri birtek geçen sene oda lohusaydım.....
adetim cuma günü bitiyor inşallah cumartesi niyetlenirim bende hemen bir biberiye çayı içeyim çok şişim reglden dolayı kaç gündür birde hiç dikkat edemedim yemeklerime hastalıktan dolayıspor yapmayada vakit bulamadım inşallah ramazan sonrası çok daha iyi olur herşey spor+diyet.....
ben her ramazan 5 yada 6 kilo alırım inşallah bu sene almayıp hatta vermeyi düşünüyorum inşallah başarabiliim
baharcım saçların çok yakışmış rahatlamışsındır benmde saçlarım yanaklarımdaydı ama okadar rahatsız ettiki beni kısacık kestrdim dün rahatladım inanki erkek saçı gibi ama yakıştığını söylediler
Ben de seni takip ediyorum :1ninca: Okuyup okuyup gidiyorsun sempatiksalakcinnikızlar merhaba yazdıklarınızı hep okuyorum muhabbetiniz çok güzel doğrusu bizim topik bu sıralar boş hep sizi okuyorum tanıdım desem yeridir sizleri tombulkelebekin facesini bile gördüm gözleri çok güzel badem bu topiğin gülü onuda biliyorum hiç kaçırmadan okuyorum sizi :roflol:
kızlar merhaba yazdıklarınızı hep okuyorum muhabbetiniz çok güzel doğrusu bizim topik bu sıralar boş hep sizi okuyorum tanıdım desem yeridir sizleri tombulkelebekin facesini bile gördüm gözleri çok güzel badem bu topiğin gülü onuda biliyorum hiç kaçırmadan okuyorum sizi :roflol:
Ben de seni takip ediyorum :1ninca: Okuyup okuyup gidiyorsun sempatiksalakcinni
bademcan sen varya sen bitanesin topigin gulua.s.
Ben var ya ben üç gündür Leslie'yle yürümüyorum :sinifsinif:mafoldumben,kilotakibinden kalori hesabımı da yapmıyorum ah bu beni napmalı!! eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?