Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu diyeti gördüm ben. bi sitede taylan kümelinin diyeti diye geçiyor, başka birinde ender saraç :roflol:

bende 1 saattir inceliyorum siteleri ramazan diyetleri adı altınta.kısa zamanlı oruc değil bu seferki arkadaslar.o yüzden dikkat etmek lazım bence.

ayy ben de acayip rahatladım kesitirnce. yıkaması kolay, taraması kolay, benimki de avuç avuç dökülüyodu.

evet kızlar ya bende sizi çok sevdim kaç günlerdir burayı takip ediyorum siz beni tanımasanız bile ben sizi tanıdımm artık

ben de geçenlerde sizin topiğe baktım. muhabbet yok diye üzülüyordunuz. gel bize takıl, burası çok güzel.

ben de gelim mi zeynep apla? herkesin senin gibi birine ihtiyacı var valla. ama hergün dert dinlemekten mafolur insan. sen de bize anlat, ya da bir derdim var bölümüne yaz, ben okurum.

ben de gelim mi zeynep apla? herkesin senin gibi birine ihtiyacı var valla. ama hergün dert dinlemekten mafolur insan. sen de bize anlat, ya da bir derdim var bölümüne yaz, ben okurum.

sağol canım.ama az kalsın yakalanıyordum.tam size yazarken arkadaşımın kızları ve damadı balkonun dibinde bittiler.hemen kapattım.yeni gittiler bende açtım.
yavrucuğum ayıptır sölemesi ben::dertleri derler beni dertlendirmeden dertlendirenlerdenim.
çok kibirli gördüm kendimi..:sm_cool:

insomnia1 çok şükür yazabildim.iyi geceler.seni yeni gördüm.ikimiz kalmışız.sen kaç kilosun.boyun kaç.nerden yazıyorsun.kusura bakma bu saatlerde bir tek ben varım.ben topiğin bekçisiyim.

sağol canımmmm. inşallah canım verebiliriz birkaç kilo ben şu davetleri atlatsam başka bişey istemiyorum kayınvalideler her akşam bir yerde iftarda toplanıyorla bir hafta ongün sürüyor en tehlikeli zamanlar bir atlatsam.....yoksa evde daha dikkatli yemekler yaparım kendimize
derincim kizin hastaymis gecmis olsun allah yavrularimizi bagislasin!
sağol canımmm aminn.
herkese hayirli ramazanlar.iyi geceler.

hayırlı ramazanlar sanada canım

tombulkekebeğim valla çok güzel olmuşş.sana uzun da kısa da yakışıyor.şanslı kızsın vesselam!

Sağol ablacım a.s.

Ben uzun saçı seviyorum ama kısa daha çok yakışıyor sanki :kedi: saçlarım uzun olunca toplayıp çıkıyorum kısa olunca şekil vermesi daha kolay ayrıcana yıka ve çık en kolayı hihoyyyt

:kedi: teşekkür ederim tatlım hihoyyyt

Topicimize hoşgeldin her zaman bekleriz a.s. faceden eklemek isteyen ekleyebilir kaydirigubbakcemile5

gız dombul, ne sevimli bişeysin sen ya. çok yakışmış saçın. rengi de eylüle benzio

Teşekkür ederim bende çok beğendim valla :asigim:

Özgürün saçının uzun modeli zaten bu da seninki de uzasın eylülünkine benziyecek hihoyyyt sende resmini koysana bakalım

Derincim sende koy bakalım herzaman risktir erkek biçimi saç kestirmek ama bazı hatunlara acayip yakışıyor opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar

saat 8:30 da uyandım yine ... Orucu uykuya tutturmuyorum kendim tutuyorum kaydirigubbakcemile3 keşke biraz daha uyuyabilseydim :1no2: burda gece 3:30 da okunuyor ezan bilmiyorumkismile şimdi akşama ne yemek yapsam ablam rejimde değil ve ramazanda adam gibi yemek yap diye bağırdı bana mafoldumben abla değil koca sanki kötükedihüso

Sahurda
1 kk peynir
Yarım salatalık
yarım domates
1 light ekmek
1 kupa çay
1 dilim börek yedim
Yarım litre su :1no2:

Spor nasıl yapacaz aç aç ya ben şimdiden susadım Allah sonumuzu hayır etsin.
İnşallah kilo almadan kapatabiliriz bu ayı :Saruboceq:

Birde diyorum ki bu ay boyunca akşam 6 da tartılalım en aç olduğumuz zaman daha zayıf çıkarız :roflol:

Birde diyorum ki bu ay boyunca akşam 6 da tartılalım en aç olduğumuz zaman daha zayıf çıkarız :roflol:

bana kısa saçın çok yakıştığını söyler herkez hatta senin gibi yakışsa hemen kestiririm der arkadaşlarım . bir ara çeklir koyarım canım
ben bugün regl olduğum için tutmuyorum inşallah cumartesi günü niyetli olacağım ama suuuuuuuuuuuu ne yapacağım bilmem benim elimden bardak hiç düşmez sen sahurda ne kadar az içmişsin canım yarım litre ben kesin 1.5 kilo içerim

sporunu artık gece yap canım gündüz oruçlu oruçlu çok zor çok susarsın

Günaydın,

Derincim naz nasıl.?* Çok geçmiş olsun canım...

Baharcım ramazanda geç tartılalım diye yazmıştım ama kimse yorum yapmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…