Sahurda (Kahvaltı yerine)
1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)
2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)
3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek
4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)
* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.
* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)
1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.
2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.
3. hafta: 2. hafta gibi olacak.
4. hafta: 2. hafta gibi olacak.
* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.
herkese hayirli ramazanlar.iyi geceler.
Bunlar saçımın kestirdikten sonraki ilk hali =)
Çok fazla dökülüyordu saçım mecburen kestirdim ve çok mutlu oldum sonuçta yakıştığını düşünüyorum. Kökü bende yine uzuyor geçen yazda kısacık kestirmiştim bu yıl yine upuzun olmuştu Allah sağlık versinde boyutu önemli değil
evet bir pregant gordum hosgeldin canim nasilsin?
evet kızlar ya bende sizi çok sevdim kaç günlerdir burayı takip ediyorum siz beni tanımasanız bile ben sizi tanıdımm artık
kızlar size bir şey danışacağım.ben gece yatmadığımdan.sabaha kadar misafir geliyor yıllardır.daha çok arkadaşlarımın izine geelen üniversiteli kızları.bütün derlerini anlatıp,hafiflemiş bir halde gidiyorlar.acaba ben bu yüzden mi kilo alıyorum.onlar hafiflediğine göre ben doğal olarak ağırlaşıyorum.şimdi ben ''zeynep abla dertlerinizle başbaşa''diye bir topik açsam,ve sadece kendi dertlermi anlatsam.(çok zeki gördüm kendimi)sizce en kolay şekilde zayflarmıyım?kaydirigubbakcemile3
ben de gelim mi zeynep apla? herkesin senin gibi birine ihtiyacı var valla. ama hergün dert dinlemekten mafolur insan. sen de bize anlat, ya da bir derdim var bölümüne yaz, ben okurum.
sağol canımmmm. inşallah canım verebiliriz birkaç kilo ben şu davetleri atlatsam başka bişey istemiyorum kayınvalideler her akşam bir yerde iftarda toplanıyorla bir hafta ongün sürüyor en tehlikeli zamanlar bir atlatsam.....yoksa evde daha dikkatli yemekler yaparım kendimizeÇok çok geçmiş olsun derin ablamm a.s.Allah yardımcız olsun..Spor ve diyet içn de çok zorlama kendini kaydirigubbakcemile5 Kilo almamak bile artı bizim için ben öle düşünüom şahsen tabi bir 5-6 kilo versek de ne âlâ :jeyyar::lepi:
sağol canımmm aminn.derincim kizin hastaymis gecmis olsun allah yavrularimizi bagislasin!
herkese hayirli ramazanlar.iyi geceler.
tombulkekebeğim valla çok güzel olmuşş.sana uzun da kısa da yakışıyor.şanslı kızsın vesselam!
kızlar merhaba yazdıklarınızı hep okuyorum muhabbetiniz çok güzel doğrusu bizim topik bu sıralar boş hep sizi okuyorum tanıdım desem yeridir sizleri tombulkelebekin facesini bile gördüm gözleri çok güzel badem bu topiğin gülü onuda biliyorum hiç kaçırmadan okuyorum sizi :roflol:
gız dombul, ne sevimli bişeysin sen ya. çok yakışmış saçın. rengi de eylüle benzio
Teşekkür ederim bende çok beğendim valla :asigim:
Özgürün saçının uzun modeli zaten bu da seninki de uzasın eylülünkine benziyecek hihoyyyt sende resmini koysana bakalım
Derincim sende koy bakalım herzaman risktir erkek biçimi saç kestirmek ama bazı hatunlara acayip yakışıyor opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar
saat 8:30 da uyandım yine ... Orucu uykuya tutturmuyorum kendim tutuyorum kaydirigubbakcemile3 keşke biraz daha uyuyabilseydim :1no2: burda gece 3:30 da okunuyor ezan bilmiyorumkismile şimdi akşama ne yemek yapsam ablam rejimde değil ve ramazanda adam gibi yemek yap diye bağırdı bana mafoldumben abla değil koca sanki kötükedihüso
Sahurda
1 kk peynir
Yarım salatalık
yarım domates
1 light ekmek
1 kupa çay
1 dilim börekyedim
Yarım litre su :1no2:
Spor nasıl yapacaz aç aç ya ben şimdiden susadım Allah sonumuzu hayır etsin.
İnşallah kilo almadan kapatabiliriz bu ayı :Saruboceq:
Birde diyorum ki bu ay boyunca akşam 6 da tartılalım en aç olduğumuz zaman daha zayıf çıkarız :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?