blackim whitem nerelerdesin canim ya osledim kiz seni!!
Çok üzgünüm çoookklava: klava: klava: yapmadigin her gun icin bitane sopa
haklısın canım her gün tartılmamalıyımlmaz: kimler söyledi ama gel gelelim merakımdan duramıyorum :kedi:
blackwhite dışında birini ararsan ben de burdayım.iyi geceler .kaydirigubbakcemile
vveee beennnn
Liseden arkadaş,üniden arkadaş,ev iş ne kaa arkadaş varsa gördüm geldim olumunekankayizsmile Çok kalamadım;ama iki gün de yetti..
İki aydır beni görmeyenler ağızları açık karşıladılar beni zemuszemus Kolay değil 14 kilo gitti dedim,yemedim spor yaptım kaydirigubbakcemile2 ikiaydır nelerr yapıyorum dedim..bayanssulusmile
Akşam sınıf arkadaşlarıyla buluştuk dondurma yiyek dediler,en yakın bir pideci vardı pideciye girdik,açmışlar insanlarımız pide yicez dediler..onlar kıymalı-kaşarlı pide yedi ben çay içtim :umursamaz: Amaa dondurma yerken tutmadım kendimi ben de yedim saat 23ü geçmişti;ama bu kaa olur dedim kendime :icecream:
Dün alışveriş yaptım vee iki üst aldım kendime ve XL değilBir 15 daha gitsin M giyebileceğim sanırım :teytey: ona biraz vakit var tabi;ama olsun göreceğim 68i boshayallersmile İnşallah :1rolleyes:
:kedi::kedi: yarın iftardan sonra 1 saat,sahurda da yarım saat yapem bari..Bugün yolculuk falan yapamadım diye geçiştireyim..
Şimdi de gidiyorum banyomu yapem,sahurumu yapem yatem!! yerimseniben :a015:Hoşçakal meruseCAN..
İyi geceleRR ahali,esen kalın şen kalıNN!!
Ne işi çevireyim kendi halinde mülayim,sessiz sakin bir kızım lülülülülülü Liseden arkadaşım Denizlide ders alıyormuş onun yanına gittimdi,5 yıldır görüşmüyorduk kendileriyle olumunekankayizsmile
Amaan o nasıl laf,seni sevmeyen mi var şu konuda opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ramazan boyunca isterseniz öğleden sonra kilolarımızı bildirelim..
MAlum sahur nedeni ile tartıda fazla çıkma ihtimalimiz olucak...Bunu göze alamayız diimi..:))))))
iyi geceler baden bu arada siz sahur ne yiceksiniz ben hem kalorisi düşük hemde tok tutan bişeyler arıyorum kendime anneme dedim 10 tane domatesmi yesem tok tutar
ben 1 dilim ekmek biraz peynir yada tost dusunuyorum domates su sonucta pek tok tutacagini sanmiyorum yinede sen bilirsin kolay gelsin iyi geceler
kızlar size bir şey danışacağım.ben gece yatmadığımdan.sabaha kadar misafir geliyor yıllardır.daha çok arkadaşlarımın izine geelen üniversiteli kızları.bütün derlerini anlatıp,hafiflemiş bir halde gidiyorlar.acaba ben bu yüzden mi kilo alıyorum.onlar hafiflediğine göre ben doğal olarak ağırlaşıyorum.şimdi ben ''zeynep abla dertlerinizle başbaşa''diye bir topik açsam,ve sadece kendi dertlermi anlatsam.(çok zeki gördüm kendimi)sizce en kolay şekilde zayflarmıyım?kaydirigubbakcemile3
Kızzzlllaaarrr
Akşamüstü canım sıkıldı gittim belime kadar uzanan saçlarımı kestirdim melekler korusun izleyenler anlar eylülün saç şeklinde zaten ona da benzedim biraz bence ve aşkıma göre çok yakıştı. resmi eklerim sizde görersiniz =)
bu arada ramazanda nasıl bir diyet uygulayacaksınız söylerseniz bende öyle yapayım.
Evet fotonu bekliyoruz :lepi: Kahvaltıyı sahurda yapcam,iftarda çorba,üç saat kadar sonra yemek ve sonra meyve olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?