Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kalori takibinide sizden gördüm onu yapıyorum 2 haftadır çok iyi ya herşeyin kalorisi var dün kaçamak olarak bi browni yedim onu eritcem diye koştum sürekli çok güzel yararlı bi site bizim topiğede önerdim

Çok üzgünüm çoookklava:klava:klava: yapmadigin her gun icin bitane sopa

:kedi::kedi: yarın iftardan sonra 1 saat,sahurda da yarım saat yapem bari..Bugün yolculuk falan yapamadım diye geçiştireyim..

Şimdi de gidiyorum banyomu yapem,sahurumu yapem yatem!! yerimseniben :a015:Hoşçakal meruseCAN..

İyi geceleRR ahali,esen kalın şen kalıNN!!

haklısın canım her gün tartılmamalıyım lmaz: kimler söyledi ama gel gelelim merakımdan duramıyorum :kedi:

dijital tartı kullanınca insan hergün tartılmak istiyor heralde. öteki basküllerde ayrıntı belli olmuyor ya. o yüzden ben onu daha çok seviyorum.

zeynep ablamiz sende hosgeldin.seninle hic denk gelip yazmadik ama hep okuyorum yazdiklarini cok takdir ediyorum seni allah yardimcin olsun ellerinden opuyorum.

helal kız maşallah. sağlam çıktın. afyon gaymağı yemiyon mu ;:))

senağlama:a015::gitme:

ay ne güzelll. ben de yakında kavuşucm arkadaşlarıma

iyi geceler baden bu arada siz sahur ne yiceksiniz ben hem kalorisi düşük hemde tok tutan bişeyler arıyorum kendime anneme dedim 10 tane domatesmi yesem tok tutar

iyi geceler baden bu arada siz sahur ne yiceksiniz ben hem kalorisi düşük hemde tok tutan bişeyler arıyorum kendime anneme dedim 10 tane domatesmi yesem tok tutar

ben 1 dilim ekmek biraz peynir yada tost dusunuyorum domates su sonucta pek tok tutacagini sanmiyorum yinede sen bilirsin kolay gelsin iyi geceler

kızlar size bir şey danışacağım.ben gece yatmadığımdan.sabaha kadar misafir geliyor yıllardır.daha çok arkadaşlarımın izine geelen üniversiteli kızları.bütün derlerini anlatıp,hafiflemiş bir halde gidiyorlar.acaba ben bu yüzden mi kilo alıyorum.onlar hafiflediğine göre ben doğal olarak ağırlaşıyorum.şimdi ben ''zeynep abla dertlerinizle başbaşa''diye bir topik açsam,ve sadece kendi dertlermi anlatsam.(çok zeki gördüm kendimi)sizce en kolay şekilde zayflarmıyım?kaydirigubbakcemile3

sen cok yasa zeynep ablamiz ya bir dene bakalim

aa ben de haftasonu kestirdim saçlarımı. ben de özgürünkü gibi kestirdim :roflol:

Evet fotonu bekliyoruz :lepi: Kahvaltıyı sahurda yapcam,iftarda çorba,üç saat kadar sonra yemek ve sonra meyve olumunekankayizsmile

3 saat çok değil mi yavrum? çorbayla nasıl durcan bütün günün açlığının ardından.*?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…