Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesin ilgisi vardır...bazen bende olur inan şiştiğimi hissederim birini dinleyince..:)))

aa ben de haftasonu kestirdim saçlarımı. ben de özgürünkü gibi kestirdim :roflol:

özgür'ün saçı varmıydı..??.Senin dizide nihayet bittide rahatladık...Ama finali izledim güzeldi..Esin nefis olmuştu nikahta..:)

Birde o dizide evlenmden gebe kalmak bulaşıcıydı sanırım..kaydirigubbakcemile3

daha iyi yenacım sağol pc açık kalmış bende genel temizlik yapayım dedim kendime kızım uyumuşken şimdi duşumu alıp çıktım

kızlar nasıl gidiyo oruç ? walla çok susadım daha bu saatte. terlicem de su kaybetcem diye kımıldamıyorum bile...

3 saat çok değil mi yavrum? çorbayla nasıl durcan bütün günün açlığının ardından.*?

İlk açlığı çorba ve suyla bastırdıktan sonra,5 saat yemesem açıkmam kanımca:umursamaz: Tabi Çorbayı içince sofradan kalkabilrsem sempatiksalakcinni

yenacım sana katılıyorum...tartı için en doğru zaman perşembe iftar öncesi..opuyorumnanaktan

Artık nasıl isterseniz..cuma günüde olur ama,çalışanlar için pek uygun olmaz diimi..İşyerinde soyun tartıl zor olur biraz....

Van yolcusu gittimi..??

selam kızlara.s.
ayy ben dün çok yoruldummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
şuan yorgunluktan her yerim hamlamış vaziyette, hiç halim yok.
şimdilik bi mesaj yazıveriyim dedim, sonra kendimi şöyle toplayınca yazarım yine sizlere canlarım.

birde dün acayip kaçırdım yiyecekte, bırak vermeyi kilo alırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.
dün çok kaçırdım doğru ama, çokta hareket ettim, demek dün yanan kalori, alınan kaloriden fazla olmuşki kilo vermişim bugünkaydirigubbakcemile3 1kg vermişim. birde dün tam 1saat çok yaramaz, tatlı bi bebekle ilgilendim, oldukça kalorim yanmıştır zaten o süre zarfında heralde:roflol:

hadi görüşrüz kızlar ben kaçıyorum...opuyorumnanaktan

Artık nasıl isterseniz..cuma günüde olur ama,çalışanlar için pek uygun olmaz diimi..İşyerinde soyun tartıl zor olur biraz....

Van yolcusu gittimi..??
cumartesi öğlen uçağıyla gidiyor canım..senağlamasenağlamasenağlama
:lepi:İftar öncesi hakket çok mantıklı :lepi: En az 500 gr eksik çıkarız kaydirigubbakcemile3

öyle ama bademcim...oruç tutanlar için diyorum...iftar sonrası tartılmak olmaz...eeeeee sabah desen sahuru yemiş olucaz hiç olmaz...en uygunu iftar öncesi en aç halimizle tartılmak...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:ne kadar az çıkarsak o kadar moral olurzemuszemus

Her eve lazım diimi küçük tatlı bebek...

ama benim saçım özgürünkü gibi kabarık değil. düz. keşke ilk kestirdiğimde foto çekseydim. o zaman fönlüydü. şimdi değil. fön çektirirsem koyarım.

evet var ya saçak saçak. ay ama çok saçmalamışlardı artık. bitmesi iyi oldu. bi de dizilerde hep normal doğum yaparlar ya ne kadar uyduruk. suyum geldi diyen hastaneye koşup pırt diye doğuruyo.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…