kızlar size bir şey danışacağım.ben gece yatmadığımdan.sabaha kadar misafir geliyor yıllardır.daha çok arkadaşlarımın izine geelen üniversiteli kızları.bütün derlerini anlatıp,hafiflemiş bir halde gidiyorlar.acaba ben bu yüzden mi kilo alıyorum.onlar hafiflediğine göre ben doğal olarak ağırlaşıyorum.şimdi ben ''zeynep abla dertlerinizle başbaşa''diye bir topik açsam,ve sadece kendi dertlermi anlatsam.(çok zeki gördüm kendimi)sizce en kolay şekilde zayflarmıyım?kaydirigubbakcemile3
aa ben de haftasonu kestirdim saçlarımı. ben de özgürünkü gibi kestirdim :roflol:
helal kız maşallah. sağlam çıktın. afyon gaymağı yemiyon mu ;:))
3 saat çok değil mi yavrum? çorbayla nasıl durcan bütün günün açlığının ardından.*?
Günaydın,
Derincim naz nasıl.?* Çok geçmiş olsun canım...
Baharcım ramazanda geç tartılalım diye yazmıştım ama kimse yorum yapmadı..
yenacım sana katılıyorum...tartı için en doğru zaman perşembe iftar öncesi..opuyorumnanaktan
yenacım sana katılıyorum...tartı için en doğru zaman perşembe iftar öncesi..opuyorumnanaktan
cumartesi öğlen uçağıyla gidiyor canım..senağlamasenağlamasenağlama
Artık nasıl isterseniz..cuma günüde olur ama,çalışanlar için pek uygun olmaz diimi..İşyerinde soyun tartıl zor olur biraz....
Van yolcusu gittimi..??
:lepi:İftar öncesi hakket çok mantıklı :lepi: En az 500 gr eksik çıkarız kaydirigubbakcemile3
selam kızlara.s.
ayy ben dün çok yoruldummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
şuan yorgunluktan her yerim hamlamış vaziyette, hiç halim yok.
şimdilik bi mesaj yazıveriyim dedim, sonra kendimi şöyle toplayınca yazarım yine sizlere canlarım.
birde dün acayip kaçırdım yiyecekte, bırak vermeyi kilo alırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.
dün çok kaçırdım doğru ama, çokta hareket ettim, demek dün yanan kalori, alınan kaloriden fazla olmuşki kilo vermişim bugünkaydirigubbakcemile3 1kg vermişim. birde dün tam 1saat çok yaramaz, tatlı bi bebekle ilgilendim, oldukça kalorim yanmıştır zaten o süre zarfında heralde:roflol:
hadi görüşrüz kızlar ben kaçıyorum...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim bende çok beğendim valla :asigim:
Özgürün saçının uzun modeli zaten bu da seninki de uzasın eylülünkine benziyecek hihoyyyt sende resmini koysana bakalım
Derincim sende koy bakalım herzaman risktir erkek biçimi saç kestirmek ama bazı hatunlara acayip yakışıyor opuyorumnanaktan
Kesin ilgisi vardır...bazen bende olur inan şiştiğimi hissederim birini dinleyince..:)))
özgür'ün saçı varmıydı..??.Senin dizide nihayet bittide rahatladık...Ama finali izledim güzeldi..Esin nefis olmuştu nikahta..:)
Birde o dizide evlenmden gebe kalmak bulaşıcıydı sanırım..kaydirigubbakcemile3
Bir kez yedim zemuszemus sempatiksalakcinni
İlk açlığı çorba ve suyla bastırdıktan sonra,5 saat yemesem açıkmam kanımca:umursamaz: Tabi Çorbayı içince sofradan kalkabilrsem sempatiksalakcinni
Kızlar bugün hem Ramazan'ın 1. günü hem de benim doğum günümmmm opuyorumnanaktan , sizleri seviyorum...
Kızlar bugün hem Ramazan'ın 1. günü hem de benim doğum günümmmm opuyorumnanaktan , sizleri seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?