Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlüm aynısını yaşıyorum bende.. Şu an ateş gibi boğazım..Soğuk su içmemeye çalışıcam..
Sağol tatlım ilgin için...Şeniz

yenacim gecmis olsun canim burdada aksine soguk su tavsiye ediyor doktorlar buzlu dondurma yiyin diyorlar.sicak mikrobu cogaltiyormus soguk olduruyormus birde tuzlu suyla gargara yapmak iyi gelir diye biliyorum.

MerusaCAN kilo vermeni,çizelgeni değiştirmeyi dört gözlen bekliyorumm yerimseniben

MerusaCAN kilo vermeni,çizelgeni değiştirmeyi dört gözlen bekliyorumm yerimseniben

bu gidisle ancak ramazanda sonra gider benim kilolar.gercekten dikkat ediyorum hatta kendimi kutluyorum iftarda bukadar sabirli olmami ama yinede gitmicek bende kilolar acayip hazimsizlik var aclik olmuyo iki gundur nasil sislik var anlatamam sanki catliyana kadar yemis gibi hissediyorum kendimi.mesela gece 1 dilim ekmek minicik peynir domates salatalik cay su.ondan onceki fark olarak yumurta yedim.aksam corba 1 kepce yemek ne varsa cok az tatli simdiye kadar 2 catal kadayif tatlisi kucuk top dondurma dunde kepekli biskuvi. emmmmmeee bugun annemde davetliyiz ve manti var aman allahim tek hayir diyemicem kesin 2 tabak indirim mideye..tatli sutlac varmis agzima alamam tatlidan yirtim yani:jeyyar::jeyyar:

tebrik ederim bademcim spor olmaksızın iyi kilo vermişsin :lepi: Allah sabrının sonunu hep böyle verir inşallah canım :Saruboceq: ben gram gram yaaa 64.4 çıktı kilom bu sabah mafoldumben

gitsinde gram gram gitsin guzelim uzulme sen haftada 500 gram versen ayda yine 2 kilo eder sen zaten citirsin oyle haftada daha fazla vermen saglikli bile olmaz.hayirlisiyla su ramazan bir bitsin daha sIki yapacagim insallah sporumla ogunlerimle artik kafaya koyduk kilolar ya gidecek ya gidecekkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

kızlar herkesi tebrik ediyorum kilo veren.ben bu hafta veremedim bir de aldım üstüne.ama neyse ki sonra verdm.100 gr verdim hafta boyu toplam.

Çorbadan sonra sofradan kalkabilsek ahh boshayallersmile Ben de dün çorbadan sonra devam ettim yemeğe ve şiştim hemen..:CüvCüv: Bugün de pilav fırında tavuk var;ama pilavı yaparken annem iki bardak tavuk suyu koydu ben birini normal su koyalım dediğim halde triplerdeyim pilav yemem kaydirigubbakcemile3

badem can artik surda 7 li rakamlara ne kaldi valla bravo masallah cok guzel gidiyorsun devami gelsin insallah!!

7li rakamları en son ne zaman görmüştüm acaba bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni İnşallah haftaya görmüş olurum ki daha 6 kilo var verilcek boshayallersmile

7li rakamları en son ne zaman görmüştüm acaba bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni İnşallah haftaya görmüş olurum ki daha 6 kilo var verilcek boshayallersmile

haftaya 78-79 olursun bence.

corbadan sonra dun bi sigara icmeye kalktim diye ben koca triplere girdi kaldiki yemege tamamen ara vermek mumkun degil:umursamaz:tek artim bugun 1,5 saat kadar yurudum bunun yarim saati tempolu yoksa gecikecektim.susuzluk cok bende ya sicak bile degil havalar sakir sakir yagmur yagiyor allah sizlere sabir versin o sicakta sevabiniz kat kat olur insallah

İnşallah,ağzından bal damlıyor yahu :1hug: Spor yapamıyorum ben mafoldumben:sinifsinif: Yarın bir hafta olacak spor yapmayalı ohaoldumsmile Her akşam kendimi yokluyorum da cıks ayağım kalkmıyor kafamçokkarıştı Bizim iftara 10 dk kaldı alkisalkisalkis Allah kabul olunanlardan etsin :Saruboceq:
Suyu zaten çok içiyorum ben,çorbadan 10 kaşık alamadan şişiyorum yemek falan yersem bile kaçıracak yer kalmıo midemde..Sen de bol su içersen ki zaten içiondur kaydirigubbakcemile3 çok yiyemezsin..yerimseniben

Bugün oruç tutamadım ben yarın akşam 6 gibi birdaha tartılacağım ya bugün tartılmayı unuttum bakalım yarın ne çıkacak ...

Sabah birşey yemedim zaten su soda nane limonla falan geçirdim
iftarda
4 kaşık çorba
1 tane köfte
1 şişe soda
1 lt su
1 tane kuruasan
1 dilim güllaç

yine abarrttım galiba offff ramazan da kilo almasam iyidi ya

Ve veee veeeee 45-50 dk sporumu yaptımm kaydirigubbakcemile2 İnşallah böyle devam ederimm :Saruboceq: :Saruboceq:

Hee buarada aklıma geldi,nerden geldiyse bayanssulusmile
"Sola dön sağa dön" süper bir film,izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..Hani kader kısmet olayı bu kaa güzel anlatılabülüüüdü,anlatmışlarR!! yerimseniben

HEpsini üst üste yemeseymişin keşke yerimseniben ama yediysen de afiyet olsunn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…