yağmurgözlüm aynısını yaşıyorum bende..Şu an ateş gibi boğazım..Soğuk su içmemeye çalışıcam..
Sağol tatlım ilgin için...Şeniz
slm kizlar kac gundur yazamadim size hem yogunum hemde biraz keyifsizim yorgunluk halsizlik var tab i orucluda olunca biraz artiyor bu sikayetler.
neyse kilomu bildireyim ayni malesef yok malesef demeyim ramazanda ayni klasamda yeterbana.
kilo:96,5 spor yok diyelim.
Kilo bildirimimi değiştiriyorum zira fark çok sempatiksalakcinni Muhtemelen su kaybı var bunun içinde;ama olsun zemuszemus
Geçen hafta 83.2
Bu hafta 80.9
Giden:lepi: 2.3 :lepi:
Sağolasın olumunekankayizsmile İnşallah bayram sabahı 75i görürüm :Saruboceq::Saruboceq:supersin bademcan tebriklera.s.
MerusaCAN kilo vermeni,çizelgeni değiştirmeyi dört gözlen bekliyorumm yerimseniben
Sağolasın olumunekankayizsmile İnşallah bayram sabahı 75i görürüm :Saruboceq::Saruboceq:
tebrik ederim bademcim spor olmaksızın iyi kilo vermişsin :lepi: Allah sabrının sonunu hep böyle verir inşallah canım :Saruboceq: ben gram gram yaaa 64.4 çıktı kilom bu sabah mafoldumben
bu gidisle ancak ramazanda sonra gider benim kilolar.gercekten dikkat ediyorum hatta kendimi kutluyorum iftarda bukadar sabirli olmami ama yinede gitmicek bende kilolar acayip hazimsizlik var aclik olmuyo iki gundur nasil sislik var anlatamam sanki catliyana kadar yemis gibi hissediyorum kendimi.mesela gece 1 dilim ekmek minicik peynir domates salatalik cay su.ondan onceki fark olarak yumurta yedim.aksam corba 1 kepce yemek ne varsa cok az tatli simdiye kadar 2 catal kadayif tatlisi kucuk top dondurma dunde kepekli biskuvi. emmmmmeee bugun annemde davetliyiz ve manti var aman allahim tek hayir diyemicem kesin 2 tabak indirim mideye..tatli sutlac varmis agzima alamam tatlidan yirtim yani:jeyyar::jeyyar:
badem can artik surda 7 li rakamlara ne kaldi valla bravo masallah cok guzel gidiyorsun devami gelsin insallah!!
7li rakamları en son ne zaman görmüştüm acaba bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni İnşallah haftaya görmüş olurum ki daha 6 kilo var verilcek boshayallersmile
İnşallah,ağzından bal damlıyor yahu :1hug: Spor yapamıyorum ben mafoldumben:sinifsinif: Yarın bir hafta olacak spor yapmayalı ohaoldumsmile Her akşam kendimi yokluyorum da cıks ayağım kalkmıyor kafamçokkarıştı Bizim iftara 10 dk kaldı alkisalkisalkis Allah kabul olunanlardan etsin :Saruboceq:haftaya 78-79 olursun bence.
corbadan sonra dun bi sigara icmeye kalktim diye ben koca triplere girdi kaldiki yemege tamamen ara vermek mumkun degil:umursamaz:tek artim bugun 1,5 saat kadar yurudum bunun yarim saati tempolu yoksa gecikecektim.susuzluk cok bende ya sicak bile degil havalar sakir sakir yagmur yagiyor allah sizlere sabir versin o sicakta sevabiniz kat kat olur insallah
gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7
çok moralim bozuk gece dedemi kaybettim
Bugün oruç tutamadım ben yarın akşam 6 gibi birdaha tartılacağım ya bugün tartılmayı unuttum bakalım yarın ne çıkacak ...
Sabah birşey yemedim zaten su soda nane limonla falan geçirdim
iftarda
4 kaşık çorba
1 tane köfte
1 şişe soda
1 lt su
1 tane kuruasan
1 dilim güllaç
yine abarrttım galiba offff ramazan da kilo almasam iyidi ya
HEpsini üst üste yemeseymişin keşke yerimseniben ama yediysen de afiyet olsunn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?