Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım iyi yolculuklar,iyi tatiller...
teşekkür ederim yenacım...kendine iyi bak canım geçmiş olsun farenjit çok kötüdür...soğuk şeyler içmeyeye gayret et bir süre...opuyorumnanaktan
gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7

çok moralim bozuk gece dedemi kaybettim

canımm başınız sağolsun...ALLAH rahmet eylesin...:Saruboceq:

evi taşımışsın tebrik ederim çok zor iş..ama buarad kilo vermen de mükemmel bildirimini dört gözle bekliyorum delikafadulden

evi taşımışsın tebrik ederim çok zor iş..ama buarad kilo vermen de mükemmel bildirimini dört gözle bekliyorum delikafadulden

bilmiyorum verdimmi tartılmyorum çünkü

ama zayıfladığımı hissediyorummm

geçen haftaki hezimetten sonra vermem lazım

internet bağlanmadıysa seni ararım akşam benim yerime bidirimde bulunursun zemuszemus

gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7

çok moralim bozuk gece dedemi kaybettim

seçilcim başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin canım...

Bu mübarek ayda vefat etti deden,mekanı cennet olur inşallah...

İyi günlerde, sağlıcakla oturun evinizde...

tabi bildirimde bulunurum canım..inşallah vermişsindir hissettiğin gibi:Saruboceq:

geç oldu bildirimim kusura bakmayın börek açtımda akşama misafir gelcek bu gün 96.3 geldim 1.2 kilo kaybım var inş böyle devam eder hepiniz öpüldünüz kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocaman öpüyorum

iyi tatiller canım. Allah kavuştursun ayrıca

ben de sevmem tadını ama bağırsağı çalıştırıyor. ayrıca bugün ender saraç arpa çorbası kabızlığa en iyi gelen şey diyordu.

slm kizlar kac gundur yazamadim size hem yogunum hemde biraz keyifsizim yorgunluk halsizlik var tab i orucluda olunca biraz artiyor bu sikayetler.

neyse kilomu bildireyim ayni malesef yok malesef demeyim ramazanda ayni klasamda yeterbana.
kilo:96,5 spor yok diyelim.

secilcim basin sagolsun mekani cennet olsun insallah!

yagmurgozlum allah kavustursun askerine allah dusmanlara firsat vermesin ve tabiki hayirli tatiller.

hepinize tşk ederimm ben gidemedim cenazeye burdan duamı gönderiyorum

kilo verenleri tbrk ediyorum

yağmurgözlü allah kavuştursun cnm

gecmis olsun canim 1 bardak portakal suyuna aycicek yag yada zeytin yag katip icersende faydali olabilir

gunun doldu guzelim bugun baglatip aramiza donmelisin bekliyoruz okopuyorumnanaktan

Geçen hafta 83.2 bu hafta 82 giden 1.2
Spor bildirmi yapmayı tümden unutmuşum ( Geçtiğimiz haftaki spor dakikam 105 ( mafoldumben

Kilo bildirimimi değiştiriyorum zira fark çok sempatiksalakcinni Muhtemelen su kaybı var bunun içinde;ama olsun zemuszemus
Geçen hafta 83.2
Bu hafta 80.9
Giden:lepi: 2.3 :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…