Yok güllaçı akşam 5 gibi yedim kaydirigubbakcemile3 dayanamadım iftara kadar :kedi:
gitsinde gram gram gitsin guzelim uzulme sen haftada 500 gram versen ayda yine 2 kilo eder sen zaten citirsin oyle haftada daha fazla vermen saglikli bile olmaz.hayirlisiyla su ramazan bir bitsin daha sIki yapacagim insallah sporumla ogunlerimle artik kafaya koyduk kilolar ya gidecek ya gidecekkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
zeynepçim pili bitmiş olmasın tartının..CADIARZU
sahur
1 kase çorba
tulum peyniri
7 zeytin
akşam
yarım kase çorba
yarım tabak salata
--
4 dilim kavun
tase incir 2 tanee
ya kızlar ben dün iftardan önce tartıldım 86.3 gelmiştim
bugün iftardan sonra 86.7 geldm
hangisi doğru ya şaştım kaldm :S
gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7
çok moralim bozuk gece dedemi kaybettim
geçen hafta 86
bu hafta 84.9
giden 1.1
vatana millete hayırlı olsun.
Yurt ambarları ne durumda bilemem;ama bizim evde ekmekler hep bayatlıo artık,meğer ne çok ekmek yiyormuşum kaydirigubbakcemile3cümlemize aminnnnnnn.bizler kilo verdikce güzel yurdumun ambarları dolu kalıyor.:jeyyar:
hangisi geçerliyavrucuğum yiyip tartılmışsın.yani herşey içideyken normal yaniii:1rolleyes:
hangisi geçerli
Tabi ki az çıktığın zamanki geçerli:lepi: kaydirigubbakcemile3
vay canına olabiler...bilmiyorumkismileşimdi işin yoksa al tatrıyı 1 km.yürü pil değiştir.2 pil 20tl.YENA'cığım ben bildirim yapamadım.ana vericide arıza varmış.akşam 11 de internet açıldı.
kızlar belediye 50 metre ötede yaşam merkezi açtı ve bizlere iftar verdi.sonra başkan ve yardımcısı tek tek masalara gelip tokalaştı.ben arkadaşların yardımıyla eşimide götürdüm.ramazan boyunca da götüreceğim.başkan yardımcısı getir dedi.hiç olmazsa bu sıcakta yemek derdim olmayacak.yemekte plav,mercimek çorbası,orman kebabı.cacık ,hurma kola ve pide vardı.en çok eşimin insan içine çıkmasına sevindim.50 metre de olsa yürütebildik.çok şükür ramazanın hikmeti
Tabi ki az çıktığın zamanki geçerli:lepi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?