Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cokacimcoook
İFTAR 10 kaşık kaa çorba
küçük bir kase salata
Fırında tavuğun çeyrek göğsü
Bardak bardak su zemuszemus

1 tabak pattaes salatası yeidm 2 dilimde haşlanmış patatesi yumurta ve galetaya batırıp fırına sürdük dolmalar için çalışınca onu koyduk dolmanın tadına bile bakmadım yani patates yedim sadece

kızlar ben buggün bildirim yapmayı unutmuşum yaaa şimdi girince aklıma geldi gündüz misafirim vardı akşamüzeride kızımı dra götürdük ancak uyudu. yarın oruç tutacağım kısmatse geçen hafta kaç olduğumu hatırlamıyorum ama

bugün 115.3 çıktım sabah eşim çay bekliyor çıkmam lazım hemen

su dediğinde farkettim cnm bnm sofrada 3 kaşık çorbayla 1.buçuk lt su içiyorum ben daha oruçta tutamadım yarın tutarım marım

kızlar LUNAAZUL yazmıştı bugün ev taşıdığı için interneti yok bildirimini ben yapacaktım akşam dışarıda idim ancak yazabiliyorum..lunazul 89.5 olmuşşş :lepi::lepi:

gidecek canım az ya da çok inşallah sonunda hepimiz istediğimiz kilolara geleceğiz :Saruboceq:

sahur
1 kase çorba
tulum peyniri
7 zeytin

akşam
yarım kase çorba
yarım tabak salata

--
4 dilim kavun
tase incir 2 tanee

ya kızlar ben dün iftardan önce tartıldım 86.3 gelmiştim
bugün iftardan sonra 86.7 geldm
hangisi doğru ya şaştım kaldm :S

zeynepçim pili bitmiş olmasın tartının..CADIARZU

vay canına olabiler...bilmiyorumkismileşimdi işin yoksa al tatrıyı 1 km.yürü pil değiştir.2 pil 20tl.YENA'cığım ben bildirim yapamadım.ana vericide arıza varmış.akşam 11 de internet açıldı.
kızlar belediye 50 metre ötede yaşam merkezi açtı ve bizlere iftar verdi.sonra başkan ve yardımcısı tek tek masalara gelip tokalaştı.ben arkadaşların yardımıyla eşimide götürdüm.ramazan boyunca da götüreceğim.başkan yardımcısı getir dedi.hiç olmazsa bu sıcakta yemek derdim olmayacak.yemekte plav,mercimek çorbası,orman kebabı.cacık ,hurma kola ve pide vardı.en çok eşimin insan içine çıkmasına sevindim.50 metre de olsa yürütebildik.çok şükür ramazanın hikmeti

yavrucuğum yiyip tartılmışsın.yani herşey içideyken normal yaniii:1rolleyes:

İbrahim Saraçoğlu – Alzheimer (Alzaymır) İçin Havuç Suyu Tedavisi | Bitkiseldiyet.com zeynep abla umarım faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…