Kızlar tünaydın, bende bir değişim yok maalesef, hele de Ramazan ile pek olamayacak sanırım. Aynı kilomu koruyabilsem bile sevineceğim...
kızlar yardım! tartılıp yena'ya bildirim yapacaktım.tartıyaçıkıyorum.Lo yazıyor.daha evvel de olmuştu.2 hafta tartılamamıştım.sonra kendiliğinden düzeldi.şimdi en son ki kilomu yazayım.burda tartılacağım yer çok uzak.bu sıcakta da gidemem.sizcs sorun ne olabilir.medisana diye dijital bir alet.
Sen diyete ne zaman başladıydın teyzem??
kasım 2009. hazirandan sonra kilo veremedim. 73 olmuştum. sonra aldım verdim filan. geçenlerde 72 olmuştum. bu civarda geziyorum
Slm kızlar
Bu sabah acayip bağırsak ağrısıyla uyandım geçenlerde bir kere daha olmuştu üşütmüşüm ve ramazan kabızlık yaptı ölüyordum doğrulamadım yataktan çocuklar gibi bağıra bağıra annneee diye ağladım. Sonra 1 yemek kaşığı ayçiçek yapı içtim çok kabızlık yaaşayınca içiyorum üstüne soda içtim suu içtim falan derken şuan sancılarım geçti biraz ama acayip midem bulanıyor yağdan sanırım. Orucum gitti sabah sabah ...
Ben bugünün cuma olduğunu da unutmuşum tartılmadım da şimdi de mide dolu napıcam yadün tartılmıştım sabah onu yazayım bari.
Geçen cuma 120.4
Bugün 120
400 gr eksilmiş. ( tabi su kaybı falan değilse ... )
Fotoda gördüğüm kadarıyla gayet normal duruyorsun bence bu civarlarda gezebülürsünnn kanımca..:lepi:
kıyamam yavrum ya. geçmiş olsun. zeytinyağı yok muydu?
kızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm...opuyorumnanaktan.
Slm kızlar
Bu sabah acayip bağırsak ağrısıyla uyandım geçenlerde bir kere daha olmuştu üşütmüşüm ve ramazan kabızlık yaptı ölüyordum doğrulamadım yataktan çocuklar gibi bağıra bağıra annneee diye ağladım. Sonra 1 yemek kaşığı ayçiçek yapı içtim çok kabızlık yaaşayınca içiyorum üstüne soda içtim suu içtim falan derken şuan sancılarım geçti biraz ama acayip midem bulanıyor yağdan sanırım. Orucum gitti sabah sabah ...
Ben bugünün cuma olduğunu da unutmuşum tartılmadım da şimdi de mide dolu napıcam yadün tartılmıştım sabah onu yazayım bari.
Geçen cuma 120.4
Bugün 120
400 gr eksilmiş. ( tabi su kaybı falan değilse ... )
kızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm...opuyorumnanaktan.
gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7
çok moralim bozuk gece dedemi kaybettim
Başınız sağolsun seçil,Allah rahmet eylesin dedene..:teselli:
gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7
gulser00 110,3 aynı
secil00 81,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?