Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pili bitmiş zeynep abla :1no2:

Slm kızlar

Bu sabah acayip bağırsak ağrısıyla uyandım geçenlerde bir kere daha olmuştu üşütmüşüm ve ramazan kabızlık yaptı ölüyordum doğrulamadım yataktan çocuklar gibi bağıra bağıra annneee diye ağladım. Sonra 1 yemek kaşığı ayçiçek yapı içtim çok kabızlık yaaşayınca içiyorum üstüne soda içtim suu içtim falan derken şuan sancılarım geçti biraz ama acayip midem bulanıyor yağdan sanırım. Orucum gitti sabah sabah ...
Ben bugünün cuma olduğunu da unutmuşum tartılmadım da şimdi de mide dolu napıcam ya dün tartılmıştım sabah onu yazayım bari.

Geçen cuma 120.4
Bugün 120
400 gr eksilmiş. ( tabi su kaybı falan değilse ... )

kıyamam yavrum ya. geçmiş olsun. zeytinyağı yok muydu?

Fotoda gördüğüm kadarıyla gayet normal duruyorsun bence bu civarlarda gezebülürsünnn kanımca..:lepi:

kıs zaten bu görüş yüzünden kilo veremiyom. diyet yaparken çok disiplinliydim. aylarca tek bir kaçamak yapmadım. ne dondurma, ne tatlı. şimdi görüntü normale dönünce azıttım.

kızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm...opuyorumnanaktan.

kıyamam yavrum ya. geçmiş olsun. zeytinyağı yok muydu?

zeytinyağı var da o çok ağır ya ben pek anlamam zeytinyağından kullanmayızda zaten bizdekini aydınlı bir arkadaşı getirdi annemin ben onu saçıma maske yapmada kullanıyorum yemeklerde falan kullanmayız ablam ağzına zeytin ve türevi koymaz da kaydirigubbakcemile3

Güle güle yağmurgözlü :gitme: Biz de seni özleyeceğizz..olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun kelebekim a.s...Ben de kabız oldum sanki kafamçokkarıştı

Canım iyi yolculuklar,iyi tatiller...

kızlar

merhabaaaaa

çarşamba günüde size yazmıştım ama gitmemiş galiba

hala internetim yok

umarım bugün bağlanırda

akşama kilo bildirimi yapabilirim

Ama sanıyorum ki kilo verdim

ama inatla tartılmadımmm

çok yoruldum . hatta evin taşıdığı günü tek öğünle bitirdimmm

sizleri çok özledim

Klavye farklı bunda yazmak beni sinir etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…