Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh ne güzel gecelere akmışsınız.boğazın nasıl oldu?benim mutfakta aynı durumda.sanki gece birileri gelip temizliyecek.burda rahat rahat lak lak yapıyorum.

zeynepçim valla boğazım aynı...yine içtim buzzz gibi kola..aslında hakediyorum ben...

aslında bir kşlo vermiştim.94.5 civarı olmuştum.valla badem de şahit.ama şu vodafon bozuntusu kesildi.birde tartının galiba pili bitmişş:çok üzgünüm:

Ama sen aynı yazmıştın yaaa...İstersen değiştireyim..?

Bende çok istyiorum ekmek makinası,ama mutfağım minik olduğundan yer bulamadım ona...

çidoş tebrik etmemle beraber neler yaparak 2,5 kilo gönderdiğini anlatırmısın acaba ahanda böyle oldum akannehir bu arada ne yalan söyleyeyim imrenerek bakıyorum sayıya

YENA'cığım kutlarım.ben bir şey soracam da.şimdi ben sizlerle yazışırken bile masa altında bacaklarım açık tutup dizlerimi birbirine değdiriyorum.iş yerinde sürekli masabaşından alışkanlık olmuş.bize öyle demişlerdi.çalışırken bile hareket edin diye.şimdi o spor sayılırnı. valla çok hızlı yapıyorumçkarın kaslarımı bayağı zorluyor.

yena aslında spor yaptım ama bildirim olduğunu dün çidoştan öğrendim genelde yürüyüş yapıyorum en az 4 saat yürüyüşüm vardır ama haftaya bildirim artık ilk olarak

oh en iyisini yapmissin ne guzel burda yagmurdan annemlerden eve zor geldim simdi turkiyede olmak vardi aaaaah ah

merusecim burasıda o kadar sıcakki...Dayanılır gibi değil...

Demek annenlerde ordaymış,yanlız değilsin,ne güzel..

çidoş tebrik etmemle beraber neler yaparak 2,5 kilo gönderdiğini anlatırmısın acaba ahanda böyle oldum akannehir bu arada ne yalan söyleyeyim imrenerek bakıyorum sayıya

Neler yediğimi yazdım yyaa yavriim,onun dışında 105 dklık nazariyelik sporum var işte sempatiksalakcinni haricinde de ne yaptımm :uhm: Biberiye çayı içiyorum hergün bir bardak,kayısı elma kabuğu kürünü içiyorum.. Başka da bişi yokk..yerimseniben

benim mutfak2x2 her şey üstüste.bende girişe koydum.alırsan simbo al.daha güzel ve kullanımı basit.benim ank.oğlumun aldığı molinex var.hem fiyatı simbonun iki misli hemde pek kullanışlı değil.herşeyi gramla istiyor.

sevin bence beterin beteri var:kedi:

:roflol: :roflol:

yena aslında spor yaptım ama bildirim olduğunu dün çidoştan öğrendim genelde yürüyüş yapıyorum en az 4 saat yürüyüşüm vardır ama haftaya bildirim artık ilk olarak

Sen takib etmiyormusun burayı..?? İki üç haftadır hep söylüyoruz ya şekerim..yapılan spor saatlerini yazın diye...

Yaaw duurr ne 4 saat yürüyüşü şurda ne güzel birinci ve ikinci olmuş onun sevincini yaşıyorum zemuszemus koma kursağımda alsanaalsanasmile

:roflol:Tamam sen söyle dakikasını hemennn seni 1. yapayım...

ayıp ediyosun lafımı olur...:roflol:

bademim bu elma kaysı kürü muhabbetini carnivaleyle seni takip ederken duymuştum da miktarı bilmiyorum.1.5 litre su ne kaa elma kabuğu,ne kaa kayısı?bii zamet yazsan da zeynep ablanda faydalansaopuyorumnanaktan

bademim bu elma kaysı kürü muhabbetini carnivaleyle seni takip ederken duymuştum da miktarı bilmiyorum.1.5 litre su ne kaa elma kabuğu,ne kaa kayısı?bii zamet yazsan da zeynep ablanda faydalansaopuyorumnanaktan

Ben onu denedim ama içemedim..hiiç sevmedim tadını..:1no2:

oouuou ne 1,5 suyu ablam yyaaw yarım litre suya bir kayısı kurusu ve bir elmanın kabuklarını koyuyorsun ağzını sıkıca kapatıyorsun..Kayısı ve elmanın ekşi olması tercih edilio;ama elde ve evde ne varsa onlar da kullanılabilr..Nşa geceden hazırlayıp sabah aç karnına uyanınca kabukları ve kayısı yiyip suyu içeceksin..Şimdi ramazan olduğundan ben 9 gibi hazırlıyorum sahurda önce onu içiyorum..Şifa niyetinee,YARASInNN!!:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…