Haftalık spor listesi...Hiç kimse poposunu kaldırıp ispor yapmadığı için...
1. YENA...180 dk.
2.badem....105 dk.
105 dk sporla haftanın ikincisi olmakk aklinialirimsmile Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şu dakikada CADIARZU
ohh ne güzel gecelere akmışsınız.boğazın nasıl oldu?benim mutfakta aynı durumda.sanki gece birileri gelip temizliyecek.burda rahat rahat lak lak yapıyorum.
aslında bir kşlo vermiştim.94.5 civarı olmuştum.valla badem de şahit.ama şu vodafon bozuntusu kesildi.birde tartının galiba pili bitmişş:çok üzgünüm:
biz ekmek almıyoruz.oğlum kızıyor.bende evde makinada yapıyorum.1 hafta gidiyor.yada çiğ börek falan yapıyorum.dün yaptım.bana kalmadı.komşulara verdim.eşiminkinden bir lokma aldım.ama bayağı kötü baktı.aynen bölee
Haftanın 1. Badem13...2.300:hooray: :lepi: a.s.
Haftanın 2. Lunaazul..1.900 :hooray: :lepi: a.s.
Haftanın 3. glikoz......1.400 :hooray: a.s.
oh en iyisini yapmissin ne guzel burda yagmurdan annemlerden eve zor geldim simdi turkiyede olmak vardi aaaaah ah
çidoş tebrik etmemle beraber neler yaparak 2,5 kilo gönderdiğini anlatırmısın acaba ahanda böyle oldum akannehir bu arada ne yalan söyleyeyim imrenerek bakıyorum sayıya
zeynepçim valla boğazım aynı...yine içtim buzzz gibi kola..aslında hakediyorum ben...
oruçken için yanıyor.sonra doğru soğuk olan ne varsa.nen hala öksürüyorum.
Ama sen aynı yazmıştın yaaa...İstersen değiştireyim..?
yok değiştirme.bu hafta böyle olsun.hepsi 1 kilo yaa lafı mı olur????ben burda bayağı havalandım.gençlerin arasında
Bende çok istyiorum ekmek makinası,ama mutfağım minik olduğundan yer bulamadım ona...
merusecim burasıda o kadar sıcakki...Dayanılır gibi değil...
Demek annenlerde ordaymış,yanlız değilsin,ne güzel..
sevin bence beterin beteri var:kedi:
yena aslında spor yaptım ama bildirim olduğunu dün çidoştan öğrendim genelde yürüyüş yapıyorum en az 4 saat yürüyüşüm vardır ama haftaya bildirim artık ilk olarak
Yaaw duurr ne 4 saat yürüyüşü şurda ne güzel birinci ve ikinci olmuş onun sevincini yaşıyorum zemuszemus koma kursağımda alsanaalsanasmileyena aslında spor yaptım ama bildirim olduğunu dün çidoştan öğrendim genelde yürüyüş yapıyorum en az 4 saat yürüyüşüm vardır ama haftaya bildirim artık ilk olarak
YENA'cığım kutlarım.ben bir şey soracam da.şimdi ben sizlerle yazışırken bile masa altında bacaklarım açık tutup dizlerimi birbirine değdiriyorum.iş yerinde sürekli masabaşından alışkanlık olmuş.bize öyle demişlerdi.çalışırken bile hareket edin diye.şimdi o spor sayılırnı. valla çok hızlı yapıyorumçkarın kaslarımı bayağı zorluyor.
Neler yediğimi yazdım yyaa yavriim,onun dışında 105 dklık nazariyelik sporum var işte sempatiksalakcinni haricinde de ne yaptımm :uhm: Biberiye çayı içiyorum hergün bir bardak,kayısı elma kabuğu kürünü içiyorum.. Başka da bişi yokk..yerimseniben
bademim bu elma kaysı kürü muhabbetini carnivaleyle seni takip ederken duymuştum da miktarı bilmiyorum.1.5 litre su ne kaa elma kabuğu,ne kaa kayısı?bii zamet yazsan da zeynep ablanda faydalansaopuyorumnanaktan
bademciğim sen bu azimle buraya gelene kadar hedef kilona kavuşacaksın bence :Saruboceq:
bademim bu elma kaysı kürü muhabbetini carnivaleyle seni takip ederken duymuştum da miktarı bilmiyorum.1.5 litre su ne kaa elma kabuğu,ne kaa kayısı?bii zamet yazsan da zeynep ablanda faydalansaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?