Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu ne oluyo?
ben pek anlamıyorum, diyet bölümünde yeniyimde.
birde sadece bizim topik için geçerli bir yarışma galiba???
ama ne şekilde yürüyo??
bende katılmak isterimmma.s

Meyracım hatırlarsan sana demiştim cuma günleri kilonu bildir..Yarışa katılmak istiyorsan eğer..sende tamam demiştin..:)))

İşte bu liste o liste..Her hafat kim daha fazla kilo vermiş,kim daha fazla spor yapmış onu belirliyoruz..
Sonra kilo verenleri görüp kıskanıp bizde daha fazla dikkat ediyoruz..:))))))

KAç kilosun söyle ekliyeyim hemen seni...

tamam canımcım.
benide ekle canım 89kg şuan.
ben her sabah bildiririm kilomu sana özelden canım.

ben spor yapmıyorum.

tamam canımcım.
benide ekle canım 89kg şuan.
ben her sabah bildiririm kilomu sana özelden canım.

ben spor yapmıyorum.

Meyracım her sabah değil sadece cuma günleri..Haftalık liste çünkü..:)

MEyracım ekledim görebilrsin...
4022.sayfada liste..

zeynep ablada doğru anlatmış ben yine yanlış anlamışım kendi kendime:roflol::roflol:

üffff gözlerimden uyku akıyo, hiç halimde kalmadı oturacak ama ben hala yatmak istemiyorum, uyumak istemiyorum yaaa:umursamaz::umursamaz:

ben hiç böyle gece oturmazdım, düzene sokmuştum uykumu yine bozdum 1haftadır.
bana ne bana ne ben yatmak istemiyorum işte bana ne:dilcikar::dilcikar:

iftarda salçalı patates püresi yicem harika çok özlemiştim

savah ibrahim saraçoğlunu dinliyordum pirinç pilavı ve bezelyenin dikkatli yenilmesi gerektiğini anlatıyordu

kan şekerini bir anda yükseltip bir anda düşürüyormuş

bunu yerine patates yeyin kan şekerini yavaşça yüseltip yavaşça düşürüyormuş

*-* SALÇALI PATATES EZMESİ *-* - HİLALCE - Blogcu

yanlız tarifi şöyle 1 soğanı rendele kavur salça koy 1 kaşık haşlayıp ezdiğin patatesleride koy tuzunu koy iyice karıştır kaynar ye harika ötesi bir keyif alıyorum yemekten üstelik 3 kaşık yemek doyurucu şimdi iftarda yersek 1-2 kaşık yeterli olur bana şiddetle tavsiye ederim yağı az koy diyet malum 100 gramı 105 kaloriymiş bence daha az resimdekinin dörtte biri bol su takviyesi yapacağım için mideme yeterli gelir 30-40 kalori ya var ya yok onda işte süper düşük kalorili bir iftar yemeği bana

bir zalim bana çok zulüm etti meyracım zaliminzulmü olarak alırdım genelde ama kayıtlı olmayan pclerde yazmak zor gelmeye başladı zalim yazdım kabul etmedi zalimin kabul edilmedi n harfini en baştan yazmaya kalktım zalimi yazdığımda okeyledi bende öyle bıraktım ve diğer bir çok sitede de artık zalimi olarak almaya başladım değiştircem aslında nereden olduğunu bilmiyorum

Günaydın Kızlar

Benim bağırsaklarım yine çok kötüydü yine gece sahura kalktım ama sabah yine gitti çok kötü oluyorum ya mecburen gidiyor oruç Allah affetsin.

Dün gece sahur yapmama rağmen sabah tartıldım 119.6 sositososito akşam iftardan önce tartılsam kaç çıkar acaba ama Allah sağlık verirse yarın orucumu tutacam iftara yakın da tartılırım :sm_confused:

Rejime ve spora geri dönmem lazım lakin ramazanla beraber 2 aydır gölgelediğim tatlı isteğim günyüzüne çıktı :1no2: ramazanda her akşam mutlaka 1 tatlımız oluyor keşke ablamda rejimde olsa ya o zaman bu kadar zor olmaz rejim yapmak :1no2: Allah yardımcımız olsun zayıflarız inşalllaaahhhhhhhh :Saruboceq:

ooffoofff gidecekte bu kglar ama nasil gidecek valla okadar kiziyorumki neden daha önce dikaat etmedigime! cok aci

GünaydınlaRR!!
Kelebekim ne oluyor senin bağırsaklarına yahu,yağdan dolayı mı öyle acep?? Geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…