Biter su gibi gider günler de anlamzsın,bittecrübe sabittir olumunekankayizsmile
Sağolasın..Kilotakibi diye bir site var,orda ne yedin,ne kaa yedin,ne kaa kalori aldın ve ne kaasını verdin hepsini hesaplayabilirsin..Üye ol,hatta bu siteye üye olmayan kalmasıNN!! :lepi:
http://www.kilotakibi.com/kilo.asp şutarafagitti
evet ya güzelim pideler bana bakıyor ben onlaradelikafadulden sadece çorba içip kalkıyorum midemi küçültmeyi başarmışım normal yemek yersem dayanamıyorum sonrasında mide ağrısınaakannehir yeşilçay içtiğinde gerçekten vücudunun hafiflediğini hissedeceksin
:lepi:
ben yeşil çayı hiç içemiyorum, rahatsız ediyo beni, içtiğimde hasta gibi oluyorum halsizlik falan oluyo meselakafamçokkarıştı
dün yapmaya çalıştım olmadı mafoldumben hedefim 65 ya çok zayıf olmak istemiyorum balık etli olmak istiyorum o yüzden :))
allahımmmm sanki zayıfladım da neler diyorumsempatiksalakcinni
Bademim nasılsın? Dünde pek fazla giremedim nete. Bi ara 95.5 kg a çıkmıştım bu sabah baktım 95 im, sanırım Ramazan'da kilo verebileceğim ne dersin?
kurtulalım göbişlerden yeter:dance::dance:
canım kilo çizelgesini bende yeni öğrendim, aşağıda verdiğim yerden öğrendim, çok güzel anlatmış, kolayca öğrendim.
canım sağol yapıyorum ama i Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir diyor kabul etmiyor
Sadece orda belirtilen kısmı kopyala yapıştır yavriim yerimsenibencanım sağol yapıyorum ama i Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir diyor kabul etmiyor
olduuuuuuuuuuuuuuuu
canım sağol yapıyorum ama i Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir diyor kabul etmiyor
olduuuuuuuuuuuuuuuu
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz hadi hayırlı olsun çizelgen canım...
PAÜ aklinialirimsmile Denizli sempatiksalakcinni
Yok bea,eğitim fakültesi benm tez mez olayı yok aklinialirimsmileSizde son senede tez yazmak var mı?
Yok bea,eğitim fakültesi benm tez mez olayı yok aklinialirimsmile
Sen nerde,ne okuodun??Sordumsa kusura kalma oruçlu aklı işte bilmiyorumkismileçok şanslısın bademcim,ben şu anda o işi görüyorum ve korkunç bişeydelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?