4-5 kaşım taze fasülye ve yoğurt yidimm,şiştimm sempatiksalakcinni Menüde patates kızartması ve makarna da vardı ama yimedimm :umursamaz:Selam kizlar nasilsiniz??
Ne vardi bugün Iftarinizda( cok merakliyim)
Demin hayatimda ilk defa Pilates yaptim, aman suyum ciktikaydirigubbakcemile2
Bende cok kolay bisey saniyodumsempatiksalakcinni
Bütün kaslarimi hissettimaklinialirimsmile
Yedim yüdüm geldimm sırnaşık şey Nassın??olumunekankayizsmilegece için düşündüklerimi de yazdım..hemen iftarlarınızı yapın da gelin hadi bekliyorum
4-5 kaşım taze fasülye ve yoğurt yidimm,şiştimm sempatiksalakcinni Menüde patates kızartması ve makarna da vardı ama yimedimm :umursamaz:
Hee bir de iftarımı şu kayısı ve elma kabuklu suyla açtım,ondan olabilir hemencecik doyma nedenimzemuszemus Değilse yerdim daha yerimsenibencanımm çok az yemişsin sen yine kaydirigubbakcemile5
Uy hepinize afiyet olsun arkadaslar, bize daha 1 saat varohaoldumsmile
1.72yim yavriim ben.. Fotoyu kaldırmış tabii a.s Benim fotoyu mu gördün??Ben de kaldırcaktım;ama bulamadım hangi sayfada kaydirigubbakcemile3badem cnm boyun kaçtı.
ya aslında ben 165 boyundayım ve 80 lere inince nasıl görüneceğimi merak ediyorum.resim koyabilecek var mı.seçil resim koymuştu sanki bi ara.ama ben tamamen unuttum nasıl göründüğünü.kaldırmış olmalı resmi dimi.
1.72yim yavriim ben.. Fotoyu kaldırmış tabii a.s Benim fotoyu mu gördün??Ben de kaldırcaktım;ama bulamadım hangi sayfada kaydirigubbakcemile3
Ben aradım da bulamadım kafamçokkarıştı Sen koy kendi fotonu mümkündür??CADIARZUsenin fotoyu göremedim.nerde acep yaa bu kadar sayfayı nasıl arıcam ben.ohaoldumsmile
Ben aradım da bulamadım kafamçokkarıştı Sen koy kendi fotonu mümkündür??CADIARZU
Bir saat öncesi ve ya sonrası hepimiz 16 saat oruçluyuzz :lepi:
Bizim burda nerdeyse 18 saat. Ama olsun az kaldi, Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin insallah
Kizlar size iyi sohbetler. Bizim iftar yaklasiyor. Görüsmek üzereopuyorumnanaktan
gunun doldu guzelim bugun baglatip aramiza donmelisin bekliyoruz okopuyorumnanaktan
Giden her kilo başarıdır ve takdire değer :lepi:70lere inince koyucam.sositososito aslında bayagı belli oluo ama şimdiki bir başarı sayılmaz hala 95 küsür kiloyum.
Allah kabul olunanlarda etsin :Saruboceq: Afiyet olsun!!Bizim burda nerdeyse 18 saat. Ama olsun az kaldi, Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin insallah
Kizlar size iyi sohbetler. Bizim iftar yaklasiyor. Görüsmek üzereopuyorumnanaktan
Giden her kilo başarıdır ve takdire değer :lepi:Koy da görek seni olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?