Bademim nasılsın? Dünde pek fazla giremedim nete. Bi ara 95.5 kg a çıkmıştım bu sabah baktım 95 im, sanırım Ramazan'da kilo verebileceğim ne dersin?
Zayıflarsın zayıflarsın :lepi: 65 normal kilon içinde zaten..Benm hedefim 68;ama boshayallersmiledün yapmaya çalıştım olmadı mafoldumben hedefim 65 ya çok zayıf olmak istemiyorum balık etli olmak istiyorum o yüzden :))
allahımmmm sanki zayıfladım da neler diyorumsempatiksalakcinni
Zayıflarsın zayıflarsın :lepi: 65 normal kilon içinde zaten..Benm hedefim 68;ama boshayallersmile
İyiyim hayalciim,sen de iyisin okuduğum kadarıyla :jeyyar: Ramazanda kilo vermek zor;ama imkansız değil boğazını tuttun acuk da hareket ettin mi oooooooooo Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
PAÜ aklinialirimsmile Denizli sempatiksalakcinniValla uğraşıyoruz bizler Yüce Rabbim'de bunu görüyor ve bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlere yardım ediyor. İyiyim çok şükür. Sen hangi üniversitedesin?
kurtulalım göbişlerden yeter:dance::dance:
Göbişler ve de diğer fazlalıklar gitcek hepiciiinden kurtulceezz inşallah :Saruboceq:
Göbişler ve de diğer fazlalıklar gitcek hepiciiinden kurtulceezz inşallah :Saruboceq:
inşallah bademcimmmmm:lepi: allaha şükür kilo verince vücuttan dengeli gidiyorr benim:jeyyar:
ne okuyorsun pekiii
Türkçe öğrt okuyorum yavriimm,seneye mezunum..:Saruboceq:boshayallersmile
off ben çıkcam birazdan bu sıcakta pazara gitcem
hem de oruçlu oruçlu
Sen ne okuyorsun,nerde okuyorsun??sırnaşık şeyohhh ne güzel beim daha 4 sene var:d
Sen ne okuyorsun,nerde okuyorsun??sırnaşık şey
Biter su gibi gider günler de anlamzsın,bittecrübe sabittir olumunekankayizsmileizmitteyim ben koü ingiliz dili ve edebiyatı :lepi::lepi: hazırlık bitti bakalım geçtik 1'e sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?