Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bademim nasılsın? Dünde pek fazla giremedim nete. Bi ara 95.5 kg a çıkmıştım bu sabah baktım 95 im, sanırım Ramazan'da kilo verebileceğim ne dersin?

Bademim nasılsın? Dünde pek fazla giremedim nete. Bi ara 95.5 kg a çıkmıştım bu sabah baktım 95 im, sanırım Ramazan'da kilo verebileceğim ne dersin?

İyiyim hayalciim,sen de iyisin okuduğum kadarıyla :jeyyar: Ramazanda kilo vermek zor;ama imkansız değil boğazını tuttun acuk da hareket ettin mi oooooooooo Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

dün yapmaya çalıştım olmadı mafoldumben hedefim 65 ya çok zayıf olmak istemiyorum balık etli olmak istiyorum o yüzden :))
allahımmmm sanki zayıfladım da neler diyorumsempatiksalakcinni
Zayıflarsın zayıflarsın :lepi: 65 normal kilon içinde zaten..Benm hedefim 68;ama boshayallersmile

İyiyim hayalciim,sen de iyisin okuduğum kadarıyla :jeyyar: Ramazanda kilo vermek zor;ama imkansız değil boğazını tuttun acuk da hareket ettin mi oooooooooo Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Valla uğraşıyoruz bizler Yüce Rabbim'de bunu görüyor ve bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlere yardım ediyor. İyiyim çok şükür. Sen hangi üniversitedesin?

ay çok kötüyüm ya midem bulanıyor çok fena suuuuuuuuuuuuu istiyorum suuuuuuuuuu pazarada ben gidecekmişim kuscam şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…