+90 ahalisi GünaydınlaRRHepinize günaydin arkadaslar.opuyorumnanaktan
Güzel bir pazar gecirme dilegiyle, öptümŞeniz
Hosbulduk Bademopuyorumnanaktan
Ay Insallah dedigin gibi olurkaydirigubbakcemile2
Vallah tek basina diyet olmuyor, sürekli insan yemegi düsünüyoralsanaalsanasmile
Hepinizede masallah, cizelgelerinizden görüyorum ne güzel kilo vermissiniz
Darisi benim basima:lepi:
Olur olur tabi her şeyin sende bittiği gerçeğini unutmamak gerek..Spor diyet neler yapıon bakalım??Kilotakibi sitesine tıklamış,üye olmuşundur hemen inşallah :jeyyar:
Öncelikle tatli, tuzlu ne varsa hayatimdan cikarttim. Yani Cola, Meyve suyu, cikolata vs. evime girmiyor. (Ay bazen zor oluyor ama dayaniyorumaklinialirimsmile)
Bol su icmeye özen gösteriyorum.
Ekmegide sadece kahvaltida tüketiyorum.
Mutlaka hergün 1 saat yürüyüs yapiyorum.
ve aksam saat 6-7´den sonra birsey yemiyorum.
Tabii su an Ramazan oldugundan tepetaklak oldum.sempatiksalakcinni
Kilo vermem durduda, bi kac gram aldim yinebilmiyorumkismile
Bu arada kilo takibisitesine nerden üye olunuyor canim:hulya:
Sen bunları yapıyorsan daha ne diyek sana Ramazan her bünyeyi çarpabilir mühim olan en az hasrla kaptmak olumunekankayizsmile Linkçibaşı olarak buyur verdim linki yine yerimseniben
http://www.kilotakibi.com/kilo.asp
Kim,kimle,nerede,nasıl dalga geçiyor anlamadım;ama dalga geçmeyelim,geçenleri uyaralım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Dün iftarda kayısı elma kabuklu suyu içtim zaten şiştim..Çorbayı bile gözüm görmedi döneri de dedemin zorlamasıyla yedim..Dün de erken yattığım için pek başka bişi yiyemedimaklinialirimsmile Gözümü dinlemiyorum artık :umursamaz: Midem de sağolsun hemencecik doyuyor
Diyetteki bir insanın yapabileceği en iyi üç şey nedir??
Yediklerine dikkat etmek,spor yapmak ve +90a katılmak sırnaşık şey
Buarada hoşgeldinn a.s.
a.s Çok şükür sonunda küçüldü :Saruboceq:miden küçülmüştür artık canımm
Diyetteki bir insanın yapabileceği en iyi üç şey nedir??
Yediklerine dikkat etmek,spor yapmak ve +90a katılmak sırnaşık şey
Buarada hoşgeldinn a.s.
Yeşil çay içemiyorum bilmiyorumkismile Alacaktım;ama cesarete gelip alamadım içmiyorum kalıyor hep :umursamaz: Maşallah ayda 8 kiloevetttttttttttttzemuszemus ben diyete başlayalı bir ay oldu başladğmda 104 kiloydum ve sonrasında dikkat ederek yeşil çat ve suyu bağımlılık haline getirerek 8 kilo verdm baktım artık duruyor dedm kk kızlarının motivasyonuna ihtiyacım var katılıverdm:dance:
Yeşil çay içemiyorum bilmiyorumkismile Alacaktım;ama cesarete gelip alamadım içmiyorum kalıyor hep :umursamaz: Maşallah ayda 8 kilo
Şu ramazan ayında ne yesem ne içsem şaşırıyorum zaten;ama inşallah ramazandan sonra başlarım yeşil çayın zayıflamaya etkisi aşikar içmek gerek yerimsenibencanım çay kurun yeşil çayı çok lezzetli oluyor ama fazla koyarsan çok acı oluyor içilmiyor ben aktardan da aldım yaprak şeklnde 2 yudum içtim sayanamdm sonra:bbo:
Şu ramazan ayında ne yesem ne içsem şaşırıyorum zaten;ama inşallah ramazandan sonra başlarım yeşil çayın zayıflamaya etkisi aşikar içmek gerek yerimseniben
İftarda ekmek yiyemiyorum zaten,gözüm sudan başka bişi görmüo sempatiksalakcinnievet ya güzelim pideler bana bakıyor ben onlaradelikafadulden sadece çorba içip kalkıyorum midemi küçültmeyi başarmışım normal yemek yersem dayanamıyorum sonrasında mide ağrısınaakannehir yeşilçay içtiğinde gerçekten vücudunun hafiflediğini hissedeceksin
:lepi:
İftarda ekmek yiyemiyorum zaten,gözüm sudan başka bişi görmüo sempatiksalakcinni
haklısınnnnnnnnnnnn:1rolleyes: suuuuuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Yaş kaç senin ve boy?? yerimseniben
20 yaşındayım boy 1,67:ecrin_bebek:
Hedef kilon kaç peki?? Çizelge yapsana kendine ben hep unutur unutur sorarım kaydirigubbakcemile3 Ben de 21 yaşındayım bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?